- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.801
Senin sıranı kimseye vermeyiz cnm benim merak etmeönce sırada ben varım
şafak 82
Söylede bu kadar çalışmasın azıcıkta bize vakit ayırsınEvet biraz yoğun çalışıyor canım telefonda bile eski performansımız yok ben bile özledim kızımı :)
Söylerim tabi kiii :)
Benim 69 :)
Senin sıranı kimseye vermeyiz cnm benim merak etme
kızlar bgn sınav olduk bız ılk sınavdı bu 4 tane dha olcaz egıtım suresınce
bn yazımde yrn cvp atarsnz bna artık cok ozledım sızı bennn
Göreceksin tabi cnm benim burda senin için de şafak sayacağız düğünüme şu kadar kaldı son 30 gün son 7 gün diye. Sonra bi bakmışız kocacımla evleneli 2 ay oldu diye çizelge yapmışsınGörüşürüz tatlım kendine iyi bak
kızlar bgn sınav olduk bız ılk sınavdı bu 4 tane dha olcaz egıtım suresınce
bn yazımde yrn cvp atarsnz bna artık cok ozledım sızı bennn
mukmukeee napıyosun canımmm
çalışıyorum canım işleri sıkı tutmam gerek bu ara nişanlım gelicek ya izin alıncamsiz bu hafta sonu mu görüşüyodunuz ?
heee çalış tabi canımm zaten nişanlın geleceğiini düşünerek daha bir istekle çaılışırsınnbende öyle oluyor yanii
evet canım inşallah bu haftasonu görüşücez sevgilim de düzeltti ilgisiz tavırlarını biraz yani o da buluşmamız yaklaşıyor diye mi nedir
Günaydın pamuk şekerlerim
Eylülcüm çok teşekkür ederim ama bunlar hep baktığım siteler fakat bi türlü istediğim gibi birşey bulamıyroum. Şöyle kalçalarımı örtecek ama çokta uzun olmayacak, içime bişey giymeyi gerektirmeyecek, yetim kol, terletmeyecek bişey istiyorum. Evet neden bulamadığımı anladım ben çok şey istiyorum
sağol canımm inşallah ama biraaz zaman geçince yine öyle davranacaktır eminim k huylu huyundan gerçekten de vazgeçmiyorrhadi gözün aydın senin de inşallah daha o şekilde davranmaz sana
günaydınnn güzellikkGünaydın pamuk şekerlerim
Eylülcüm çok teşekkür ederim ama bunlar hep baktığım siteler fakat bi türlü istediğim gibi birşey bulamıyroum. Şöyle kalçalarımı örtecek ama çokta uzun olmayacak, içime bişey giymeyi gerektirmeyecek, yetim kol, terletmeyecek bişey istiyorum. Evet neden bulamadığımı anladım ben çok şey istiyorum
günaydın tatlım biliyo musun çok üzgünümo kadar üzgünüm ki kahrımdan perişan oldum dün tartıştığım beyin yetmezliği yaşan adam benimle konuşmuyo içeri girdi günaydın demedi yani o kadar üzüldüm ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?