Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre

nazarımmmm günaydın

Günaydın yevrum. nasılsın

bizim modem de bi sorun varmış o yüzden kopup duruyorum
değiştirene kadar idare edicem böyle. telle falan.

Kızım sen beni kalpten götürücekmisin nasıl koktum kötü bişey oldu sandım allah senin iyiliğini versin
bunların hepsini bulursan ben de istiyorum kuzum yaa :26::26:
Tmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo ama

günaydınnn güzellikk

rica ederim tatlım ne demek hımmm evett öyle bir şey daha üretilmedi sanırımm başka siteleri pek bilmiyorum ama en güzel modelleri olanlar bular canımm
Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememek

siiiizz benim bebeklerimsiniiiizzzz.

gunaydiiiiiinnnn :))

günaydınnn tatlımmmm

öyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre
hımmm yapma tabi canımm çok büyük bir kayıp değilll

evett bulursak hemen söyleyelimmmm
hımmm ama terlememek için pek bir çözüm yok sanırım canımm şile bezi gibi şeyler var ama onlarda giyilmezzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... nasılsınıııızzz?

lunna bende sizi çok özledim kiiiii....
benim müdürün odası tam karşımda adam yaz geldi diye camları açtı resmen karşılıklı oturuyoruz ondan çok giremiyorum demesin bu kız habire ne yazıyor diye :44::44:
lunam sen hala elbise bulamadın mı :s

Canım benimmmm iyiki geldim vallahi çok özledim. Tatlı kuşlar haber uçurmuş galiba Yok güzelim elbise buldum şimdi de günlük tunik arayışı içindeyim aman bana alışveriş olsun da ne olursa olsun Sende ne var ne yok anlat hadi sevdiceğinle aran nasıl bi gelişme var mı babanla durumlar nasıl? Biliyomusun cumartesi günü kv ile annem tanıştı çk iyi anlaştılar çok mutlu oldum
Öpüyorooom
Nasılsınız bakym fıstıklar. ne var ne yok konularaa dahil olamıyorum bu ara

Bugünden sonra da ben dahil olmayacağım Birazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar

Şile bezi olunca da içine bişey giymen lazım kuzum. Neyse artık ağır hareket edicem sıcaklamamaya çalışıcam

Günaydın yevrum. nasılsın

bizim modem de bi sorun varmış o yüzden kopup duruyorum
değiştirene kadar idare edicem böyle. telle falan.
bizim pintos patron 3 kuruş aşağı ödicek diye ttneti iptal etmiş dsmarta geçmişti ahh ne çileler çektik bağlantı kopup duruyodu yine iyi telden girebiliyosun fıstığım

aman allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar

morinci merhaba

1 günü daha yedik , geldik işe oturuyoruz canım
aynen öyle canımm bir günümüz daha gittiii

Bugünden sonra da ben dahil olmayacağım Birazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar
aaaa nereye canımmm gitmeeee

Şile bezi olunca da içine bişey giymen lazım kuzum. Neyse artık ağır hareket edicem sıcaklamamaya çalışıcam
öyle valla yapacak bişey yok canımm bende pek sevmiyorum bir şey giyiyosun içi gözüküyo diye içine bir şey daha , kısa kollu giysen ustune uzun kollu bişey falan ayyy

man allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar

yaaa demek öyleee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…