Hiç ayrılık kararı aldınız mı??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
flört döneminde ya da nişan döneminde
hiç ayrılma kararı aldınız mı??
peki neden??
tekrar barışma ya da hiç barışmama gibi
durumlar oldu mu??
acaba kararsızlıklıktan mı oluyor bunlar...
buyrun eski defterleri karıştıralım biraz,ne dersiniz??
sevgiler...

Ohoooooooo

KararsızLıktan ßizimkisi.... Gereksiz konuLardan cıkan tartı$maLardan......

çok yaşadım.çünki seviyo olmama rağmen asıl amacım kariyer yapmaktı bulunduğum şehirden uzakta.ama sonunda kader işte birleştirdi bizi.iyiki de öyle olmuş.Rabbim bozmasın

Üniversitedeyken ben okulda oda askerden yeni gelmişti istanbuldaydı..biz erkekli kızlı okuldaki arkadaşlarla finallere çalışıyorduk ev arkadaşımla beraber bize davet etmiştik arkadaşları.. o sırada benimki aradı sesleri duydu başladı triplere, bak dedim ders çalışıyoruz final haftasındayız son sınavımız ve topluca çalışıyoruz lütfen son sınavımda yapma dedim bu yüzüme kapattı telli .. neyse sınava girdik çıktık hep beraber bizim sitenin lokalinde mangal yapalım dedik bizim sınıfla ve hep beraber bize gittik okuldan sonra.. mangallar yakıldı yemekler yeniyor şarkılar kahkahalar eşliğinde ve o an benimki aradı açtım teli konuşuyorum.. sınav nasıl geçti dedi bende gayet güzel geçti hayatım diyorum (telde gayet güzel konuşuyordum dünün aksine yüzüme telefon kapatttığı halde) sonra bu kahkaları konuşmaları duydu ki var nerdesiniz dedi (ilk yıllar acaip kıskançtı) bende anlattım bizim sitenin lokalindeyiz mangal yapıyoruz sınav stresinden sonra dedim, sonrada göl evine kahve içmeye gidicez hayatım tüm sınıf dedim bu başladı köpürmeye ve ben sessizce hiç bozuntuya vermeden eve doğru adım attım içeri girdim başladım saymaya " bana bak bana bana güvenin yoksa anlayışın yoksa ben böle ilişki istemiyorum yeter ya sınavdan çıkmışım tüm hafta sınavlarla uğraştım başımı kitaptan kaldırmadım yaptığına bak dedim" biişi demedi o sustu ben sustum telde ve susucakmısın dedim yine sustu ve ben kapatıyorum birdaha beni arama yeter artık dedim... aradan 10 dakika geçti bu aradı açmadım özel nodan aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim.. neyse gece oldu ve ev arkadaşımla tv izlerken birden telim çaldı busefer açtım.. napıyorsun dedi oturuyorum evde pınarla dedim.. Özür dilerim dedi özür dilenicek bişi yok sen beni anlamıyorsun ve haddinden fazla kıskanıyorsun buda zarar veriyor ikimize sen önce bana güvenmesini öğren beni anlamalısın sınavdan yeni çıktım ve çok yorucu 2 hafta geçirdim sende biliyorsun dedim ama bu böle olmaz ufuk lütfen biraz görüşmeyelim dedim bu başladı ağlamaya kapıyı aç belinay dedi nee dedim kapıyı aç diyorum dedi hangi kapıyı dedim evin kapısını dedi, odamdan çıkıp salona indim ve kapıyı açtım karşımda ufuk :1shok: kıpkırmızı gözler ne arıyorsun burda dedim senin için geldim ben yapamam belinay dedi, sen nasıl girdin siteye dedim tellerden atladım dedi :1shok: gece 10 ve taa istanbul şirinevlerden adapazarı sapanca kırkpınara gelmişti o saatte ve küslüğümüz ayrılığımız 1 gün bile sürmemişti gece 12 olmadan barışmıştık :asigim:

benimki hep inadimdan olurdu az cekdirmedim esime :)
flört döneminde sonrada anne baba korkusundan cok SIK ayrilmaya kalkardim
annem babam cok sertlerdi böyle erkek arkadasi konusunda gizli sakli bulusurduk ya gören duyan olur diye zirt pirt ayrilmak isterdim
nisanliykende bir kere oldu kuzeni yüzünden bana saka yapayim derken k..a ya dönüsdürdü benim kuzen seni aldatiyo diye
bide gecen yil annesi yüzünden piskolojimi iyice mahfetti kadin bosa beni diye tutdurmusdum
ama allahim ayirmasin insallah:Saruboceq:

ama allah esimden razi olsun
tüm inadima ragmen ayrilmadigi icin
sabretdigi icin askimiza inandigi icin pess etmedigi icin nekadar tsk etsem azdir

3 büyük aşkım oldu benim..
çoook büyüktü hemde..
hem yaşarken duyduğum heyecan , hem sonrasında çektiğim acı çok şiddetliydi..
üçünü de ben terketmiştim..
tükenmiştim çünkü..
verecek hir bir şey kalmamıştı..
kredileri sıfır olduğu halde kalbimin hatrına susmuştum hep..
çok sevmek iyi değil..bana hiç iyi gelmedi çok sevmek..
sapıkça , paranoyak bir saplantı oldu zamanla ..
duygularım çok fazla sağıldı , kan gelmeye başladı bir süre sonra..
ayrıldım onlardan..
telefonu kapattım , bir daha hiç açmadım onlardan herhangi biri için telefonu , herhangi birinin telefonunu..

yapma be aplam ya...
şimdi sen o defterleri açarsan ben naaparım...offff...
aldım...2 kere...ikincisi çok önemli değildi, bir ayrılıktan sonra barışıp tekrar ayrıldık...son ayrılığımız oldu...hırsımdan ağlamıştım ne aptal kızım diye...ne kızmıştım kendime...bitti derken de hissetiğim şey acı değil kendime duyduğum öfkeydi...hatta hayatımda ilk kez ve son kez bir karşı cins yüzünden annemin yanında ağlamıştım...
ilkinde ise mecburdum...bir seçim yapmak zorundaydım annemle onun arasında...çok netti herşey, ya o ya ben dedi annem...ben onlara hiç sırtımı dönmedim ki o zaman da dönseydim...gözyaşları hala gözümün önündedir...arkadaşıma söyledikleri de...bana öyle bir baktı ki sanki beni hiç sevmedi demiş...nasıl bu kadar başarılı taktım o maskeyi hala bilemem...son kez elini tutarak ayrıldığım tek adamdır...benim ilk aşkım ilk sevdiğimdir...ben yaşadıkça o da benimle kalbimin en güzel yerinde sessiz sakin yaşayacak...üzerindeki örtü hiç açılmayacak bir daha...

kararı almak zor değil de onu uygulaması daha beter koyuyor insana..
bitmeli diyorsun kendin ve onun için en doğrusu bu diye beylik laflar ediyorsun
ama yok..iş uygulamaya geçince ağla ağla günlerce kendine gelemiyorsun...
zamnla geçiyor mu geçmiyor mu bilmiyorum...ama emin olun bu arada kalmışlık daha zor..:1no2:
yaşanılanlar,paylaşımlar,anılar gün be gün aklında oluyor..offf off..bir sigara olsa da içsem
efkarlandırdınız beni sabah sabah

Yüzüğü elıne bıle verdım, bıtsın dedıgım cok ınsan oldu.Yalnız ıkı kişiden ayrılırken ağlamıştım.Biri ilk aşkımdı,aldatmıstı.ikincisi şimdiki nişanlım,nişanlıma bıtsın dedıgımde gözzümden yaşlar hiç eksilmedi,nıye bılmıyorum ama cok ağladım oysa ıstemıyordum,sonra barıştık tabı,annem ve babamla buluşup oda onlara ağlamıştı cünkü...

3 yıllık sevgililik, 3 yıl da nişanlılık döneminde hiç yol ayrımına gelmemiştik.
ama evlendikten 3 ay sonra çok ciddi bir problemle karşılaşmıştık.
tamamen fikir çatışmasından kaynaklanıyordu.
birbirimize karşı ağzımızdan en ufak bir kötü söz çıkmamasına rağmen ikimizde birbirimizin düşüncelerini hazmedemiyorduk ve kimsenin kendi fikrinden geri adım atmaya niyeti yoktu.
orta yolu bulamıyorduk.

birileriyle konuşup akıl almam gerekiyordu ama aileme anlatamazdım bunu.
onlarda bu fikir çatışmasının içine girerse geri dönülmez adımlar atılmasından çekiniyordum.
ya da düzelirse önce geldi sonra geri döndü dedirtmek istemiyordum kendime.

10 gün sürdü kendi kendimizle savaşımız.
konuşuyorduk ama gergindik, bize ne olacağını bilmiyorduk ve halledemiyorduk.
halledemedikçe sonunun ayrılığa gittiğinin farkındaydık.

bir sabah uyandım ve ilk uçakla Ankara'ya canımdan çok sevdiğim eltimin yanına gittim.
sabah işe gidiyorum diye çıkıp kendimi Ankara'da bulmuştum.
işyeri dahil kimsenin haberi yoktu nerede olduğumdan.
saatlerce konuştuk ve ben akşamına ıstanbul'a evime geri döndüm.

herkesin kendi doğrularınca hareket edeceği, kimsenin bu yüzden birbirini yargılamayacağı veya tenkit etmeyeceği konusunnda anlaşmaya vardık; zor da olsa.

ve hala da aynı konu gündemimizde olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadık.
demek ki ikimizde tekrar aynı sorunu evliliğimizin kaldırmayacağını düşünüyoruz ki birbirimizin konu hakkındaki fikirlerine karışmadan saygı duyuyoruz sadece.

flört, nişanlılık, evlilik tam 7 sene
hiç ayrılık veya boşanma noktasına gelmedik
umarım da gelmeyiz, eğer gelirsek aldığım kararı uygularım diye korkarım çünkü

[B]hayatımda 3 kişi oldu...ilkini geberecek kadar sevdim terkedildim.çok koymuştu.onu her grdüğümde ağlardım..senağlama.ikincisi beni geberecek kadar sevdi ama ben sevemedim.sevdiremedi kendisini kıskançtı ve kalbimi çok kırıyordu. terkettim, defalarca hemde...ona o kadr kötü davranmama rağmen aylarca yıllarca vazgeçmedi.başkasıyla beraber olduğumu bildiği halde kapım sana hep açık dedi.anneme gelip zırladı ben senin kızını seviyorum diye ama olmadı işte kendisini kabul ettiremedi bana eşimde çok kıskanç ama o kdr sevdimki gözüm bişey görmedi..:çok üzgünüm:3. ise eşimdi 1 sene çıkmanın ardından birbirimize uymadığımız düşüncesiyle ayrılma kararı aldım.aramızda 12 yaş vardı. annemler asla izin vermezdi..ayrılıktan 9 ay sonra gördükçe(aynı sokakta oturuyorduk) aşkım depreşti..aradım eşim benle oyun oynama ciddiysen tekrar başlıyalım değilsen başlamadan bitsin dedi..başladık ve hala devam ediyoruz...:CüvCüv:
büyük olanlar bunlardı aradaki ufak tefekleri saymıyorum.çok ayran gönüllüydüm ..çünkü ben her bahar aşık olurdum
:asigim:[/B]

Son düzenleme:

1 Hafta önce ayrılmıştık:mymeka:senağlama
Olmadı tekrar barıştık.
Ailem için ayrılmıştım. ama ayrılık yakışmadı bize.
İnşallah hiç ayrılmayız inşallah:Saruboceq:

Benim hayatımda 2 kişi oldu...
1.si o beni sevmişti bende meraktan konuşmuştum onunla 3 ay boyunca telefonda o kadar evimizin karşısında bakkalı vardı oda görürdüm sadece...
2.si şimdiki nışanlım
Lise de aşladı ve hala devam ediyor..
Çok ayrılık yaşadık o beni çokseviyordu ama ailem istemeyecek diye çok mücadele ettim ayrıldım kaç defa ama olmadı...
En son geçen yıl benim için tamamen bitmişti dedim ama dayanamadı yine affetirdi kendini...
Ortada büyük bir problem olmadığı için yine başladık...
Çok şükür çok mutluyuz
Bundan sonra ayrılık uzak olur inşallah...

eşimle flört donemınde çok buyuk kavgalarmız oldu elbet..
herseferınde topu bana attı uyuss neymıs eger ben istersem bi sure ılışkımıze ara vercekmısızzz.. ben bi hee tamam desem sonra bu benım bi ömür basıma kakacak biliodum..olmaz dedım olelıkle hiç ayrılıgımız olmadı.. nişanlıykende bi bayan kankası için dedım ya ben ya o die diretmıstım ozaman tabeküü benı sectı.. :asigim: devam edıyor çok sukur.. allah ayırmasın...

aldım,2 ay önce ayrıldım.Yalvar yakar affettirdi ama çok gelgitler yaşadım,tamam dedim sonra olmaz dedim,git istemiyorum dedim o hep geldi..geçen hafta o ayrıldı-tatlicadiarzu- tam ayrılık denmez ama ha bitti ha bitecek kıvamdaydık.2 gün önce barıştık ama sonu nereye varıcak bilmiyorum...Sadece sevgiyle olmuyor bunu anladım

Bana AYRILIK ZOR Deme...
Biz Hiç AYRILMADIK Kİ..!
Adın Anıldığında İçimin Yanmamasıdır AYRILIK...
Yanıyorsam Hala Adın Anıldığında...
Ki Adın Anılıyorsa Bulunduğum Ortamda,
Ayrılığı Daha Tatmadığımızdandır...!

içimden geldi:çok üzgünüm:

Düşünüyorum da hayatıma giren bir çok erkekle öyle ya böyle ayrıldık.. Kimi beni terketti kimini ben istemedim..
Ancak en önemli 2 erkekten de ayrılmaya ben karar vermişim... -mişim diyorum şuna bak.. kaydirigubbakcemile3
Ayrılık bana öyle vuruyor ki; karşımdaki doğru kişi olmasa da,kararımdan dönmesem de acım çok büyük oluyor işte..
Ben bunu bilir söylerim,tee gençliğimden beri;
"Ayrılık da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgili..:asigim:"

canım maşallah size
gerçi seninde canına tak etmiş ama sevgilinde hatasını telafi etmiş yerimseniben
bende ciddi bir ilişkimde birinci kez ayrıldım şehir dışındaydı baya uzak bir yerde artık yanıma gelmeyi bile düşünmüştü
2 gün içinde dayanamadım barıştım eften püften birşeye ayrılmıştım,
ikincisinde gayet haklıydım 10 gün bir kopuk dönemimiz oldu ama yine o hatasını anlamadı
3.de artık kesindi bu sefer gıdecegım öyle bır dank etmişti ki, yalvarışlar tehdıtler hakaretler çabalar hepsi bırbırıne girdi ve benı oylesıne soğuttu ki kendınden
bu ilişkimde ise ayrılığı çok ağzıma almamaya çalışıyorum çünkü bağları kopardığını düşünüyorum, sadece çok sorunlu bir dönemimde artık senı mutsuz edıyorsam hayatından cıkarım dedım 2,3 kez onun harıcınde hiç ayrılık konuşmadım, tabı hıcbıseyın garantısı yok zaman gösterecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…