Oldu bitsin dediğim nişanlıma ve bitti de zaten bitmesi gerekiyordu..eger saygı kalmamışsa her sey tüketilmişse ve adam sizi adam yerine koymuyorsa artık tavize gerek yoktur..aşk size hüzün veriyorsa en mantıklısı bu ki iyi ki de bitmiş diyorum şimdi cok daha mutluyum ve yaza evleniyorum Allah bi daha yaşatmasın..
Benimde oldu.. hem eski bir iliskimde hemde cok guzel bir arkadasliktan ayrilik karari aldim, pisman degilim, arkadasimi özlüyorum tabiki ama böylesi herkes icin daha iyi oldu bundan eminim
kararı almak zor değil de onu uygulaması daha beter koyuyor insana..
bitmeli diyorsun kendin ve onun için en doğrusu bu diye beylik laflar ediyorsun
ama yok..iş uygulamaya geçince ağla ağla günlerce kendine gelemiyorsun...
zamnla geçiyor mu geçmiyor mu bilmiyorum...ama emin olun bu arada kalmışlık daha zor..:1no2:
yaşanılanlar,paylaşımlar,anılar gün be gün aklında oluyor..offf off..bir sigara olsa da içsem
efkarlandırdınız beni sabah sabah
ayrılık fikri kafamda oluştu ama asla dillendirmedim.. kazara bir defa ayrılma gerçekleşirse bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmaz gibime geliyor.. en azından benim için içimdekiler eskisi gibi olmaz..
eskı sevgılımı bır gecede terk ettım. bır anda oldu, sanırım bırıkım olmuştu bende. ıyı cocuktu ama olmadı. başta olur gıbı hıssettım ama olmadı. arkamdan cok beddua ettı, çok yaygara yaptı. ne kadar dogru bır karar verdımı daha ıyı anladım o zaman. ınsanlar edbı ıle gıdebılır, kalan edepsizliği ıle onu dönduremez sadece mıdesını bulandırır. ..