Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...
Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.
Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.
Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)
Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.
Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.
Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin
Canım resmiyet kazanmadan gerçek yüzünü görmen çok iyi olmuş. İnsanların değerni mesleğiyle ve ailesinin parasıyla ölçen birinden hayır gelmez bence. Çok ayıp etmiş, haksızlık etmiş. Güvenini kazanması gerekirken bu şekilde davranması çok yanlış.
Güvenimi kazanmak için zaten hiç birşey yapmıyor ki. Benle çok ilgilenmez, çok görüşmeyiz zaten. Bir de üzerine bu hakaretleri duyunca kendimden tiksindim
Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...
Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.
Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.
Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)
Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.
Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.
Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin
ay öküz yauzulme sen canım sıkma canını erkek milleti işte reddedılmenın acısını yedıremıolar sen simdi erteleyınce bunun egolrı falan yerle bır oldu ya hani ezmeye calısmıs aklısı sıra şapşik..bu olaydan çokkkkk bak eşimin kardeşini isteyen bi cocuk vardı hergun calıstıgı yere gıdıp yalvarıodu defalarca akrabalarını flanda gonderdı gorumcem en son kararım kesın ıstemıorum dıyınce saga sola benm pesımden kostu ben ıstemedımfalan demiş ... benzer durum işte ne takıyosun kafana hepsı boyle bunların bulunmaz hint kuması sanıolar kndılernı sonrada reddedılınce baya zorlarına gidio .. uzme kendınııı
Sakın öyle şeyler söyleme. Kendisinden tiksinmesi ve utanması gereken o. Terbiyesizin önde gideniymiş resmen. Şu an ne durumdasınız peki, ayrıldın mı?
hadi bakalım buyrun,kendini bi p...k zanneden bi erkek vakası daha,
canını sıkmaya değmez güzelim,kurtulduğuna sevin bence,belli ki kişiliksiz karaktersiz herifin teki,
daha öncesinde kabullenip unutmayı başardığın gibi yine başarabilirsin,ama üçüncü bi kez seni kandırmasına izin verme
Ben bitti dedim. O da benim kapım sana hep açık. Bana göre bitmedi dedi.
Sizce ben çok mu salaklık ettim? Onu affetmekle... Yani ben onu affettim diye, ilişkisine dört elle sarılıp, kırılan güvenimi tamir etmesi gerekirken niye böyle yaptı ki? Yoksa ben onu geri kabul ettiğim için hakediyor muyum bunları
Sanırım beyimiz kendini bulunmaz hint kumaşı felan sanıyor. Ne demek senin bana koşa koşa gelmen gerekirdi kendini beğenmiş, senin ona olan aşkının farkında ve buna güvenip böyle konuşuyo sanırım. Bilmiyorum ya zaten güvende yok böyle bir insanla nereye ne kadar yani. Bence yol yakınken boşver kendi yoluna bak canım umarım en kısa sürede kafana göre bir iş bulursun böylelikle başka şeylerle kafanı meşgul eder onu hiç düşünmessin.
Ne haketmesi, düşünme sakın öyle. Sen keşke dememek için bir şans tanımışsın, o bu şansı da iyi kullanamamış. Bundan sonrası onun sorunu.. Lütfen kendini suçlama..
Sizce ben çok mu salaklık ettim? Onu affetmekle... Yani ben onu affettim diye, ilişkisine dört elle sarılıp, kırılan güvenimi tamir etmesi gerekirken niye böyle yaptı ki? Yoksa ben onu geri kabul ettiğim için hakediyor muyum bunları
yok öyle düşünme canım,sen sevdiğin için ikinci bi şans tanımışsın ama o bu şansını kullanmayı bilememiş,bu yüzdende bunları haketmiş olamazsın,sadece bundan sonra dikkatli ol,ve şükret ki;bu herifle evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun...
Evet canım artık sadece işime bakmam gerek. Ama bu ezilmişlik duygusu beni iğrendiriyor. Kendime bunları dedirttim ben... Yani, nasıl izin verdim buna aklım almıyor.
Mesaj falan atarsa, ne yapayım? Cevap vermemek mi yoksa kovmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?