Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Ya ben tüm bağlarımız koptu dedim. Bana göre öyle değil, seni seviyorum, her zaman kapım açık bir de utanmadan öptüm falan dedi dün.

al bir bulunmaz hint kumaşı daha .ne kumaşmış bunlar tükenemedi gittiler.yol yakınkenn arkana dahi bakmadann totosuna tekmeyi bas kaç güzelim

Ya Erres nasıl bir halt yediğinin farkında bile değil. Benim ne kadar gücendiğimi göremiyor. Hala seni seviyorum, evlenmeyi kabul et diye zırvalıyordu en son. Bir insan nasıl yaptığı kocaman bir hatayı, terbiyesizliği bu kadar göremez anlamıyorum ki.

sen onu reddediyorsun ya onun derdi o bak tamam de iki gün sonra tekrar gider

İşte bu çok güzeldi. Bence bu mesajdan sonra beyimiz kendine gelemez

Ya ben tüm bağlarımız koptu dedim. Bana göre öyle değil, seni seviyorum, her zaman kapım açık bir de utanmadan öptüm falan dedi dün.

Basit basit basit resmen basitlik akıyo adamdan sen böyle birine nasıl aşık oldun canım ya shiningg'in yazdığı mesajı bence aynen ona gönder ve bir daha mesajlarına cevap verme.

Canım eğer mesaj atarsa bu yazdığını satırı satırına yazacağım. Ama bunu bile anlamaz o.

sen onu reddediyorsun ya onun derdi o bak tamam de iki gün sonra tekrar gider

Kendine kolay bir hedef seçmiş ama ben zorlaştırıyormuşum herşeyi erteleyerek. Kolay hedef benim bu arada... Kolay da olduk işte sonunda kızlar

Canım eğer mesaj atarsa bu yazdığını satırı satırına yazacağım. Ama bunu bile anlamaz o.

Anlıyorlar canım, öyle bir anlıyorlar ki. Ama anlamamazlığa geliyorlar. Bu mesajdan sonra utanmaz gene ararsa numarasını engellersin olur biter. Ufak bir sorun değil bu ve verdiğin kararda çok haklısın. Hiç canını sıkma bu tip bir biri için. Değmez inan ki..

Ben de anlasam bir işte. Öyle bir aşıktım ki, yolda giderken birine baksam vicdanım yapma kızım o var diyordu. Ondan başkasını düşünemiyordum, tiksinç geliyordu. Onu bırakma düşüncesi canımı çok acıtıyordu, mesela 5 yıl sonra ben nerde o nerde olacak diye düşündüğümde içimi bir sızı kaplıyordu. Başka bir kadınla olur diye aklıma geldikçe ağlayasım geliyordu durduk yere...

boşver canım,sen yoluna bak,değerini bilecek biri çıkacaktır karşına,kendini suçlama,sen ne basitsin ne de kolay yolsun
kaybedende sen değilsin...

Canım hastalığı biliyor bu çocuk değil mi ?

Daha şimdiden başlamış kafana kakmaya -yok koşarak gelmen gerekirdi felan nedir yani Kendi hint kumaşı paşam ?

Kısaca bitir. Aşk İmzadan sonra yerini sevgi saygı ile korur bu çocukta saygı hiç mi hiç yok çok söyler evlendikten sonra bunları daha çok üzülürsün.

Sağol canım. Sizin desteğiniz çok iyi geldi.
Ayrıca bir müjde vereyim. Şimdi arandım. Pazartesi iş için eğitime çağırıyorlarrrr

Kendine kolay bir hedef seçmiş ama ben zorlaştırıyormuşum herşeyi erteleyerek. Kolay hedef benim bu arada... Kolay da olduk işte sonunda kızlar

Tatlım kendini hiç üzmee ,avatarındakinin aynsnı yap ve bitir bu işi

Canım acaba hastalığım yüzünden mi böyle yaptı ki? Hani ben şıp diye çocuk istesem olmaz. yani pcoslular için hemen hamile kalmak hediye gibi birşey. Bazısı yıllarca çocuk sahibi olamayabiliyor. O yüzden mi böyle davrandı diyorsun? :26:

Sağol canım. Sizin desteğiniz çok iyi geldi.
Ayrıca bir müjde vereyim. Şimdi arandım. Pazartesi iş için eğitime çağırıyorlarrrr

Acayip sevindim canım yaa :) O zaman senin nicki değiştiriyoruz. Kendiyleçokmutlu yapıyoruz :))) Umarım gönlünce olur, Allah bir kapıyı kaparken birini açarmış, seninki de böyle oldu. Hiç üzülme, her şey yoluna girecek elbet.

Tatlım kendini hiç üzmee ,avatarındakinin aynsnı yap ve bitir bu işi

Evet yapacağım kesinlikle. Bir arkadaş hastalık yüzünden yapmıştır dedi az evvel. Eğer onun içinse zaten hiç değmez. Hasta diye bir insanı terketmek çok adice.

Ben neler çektim, adet olamadım karnım şişti. Kendimi yarım hissettim. Doktor ömür boyu haplarla yaşayacaksın dedi. Saçlarım avuç avuç elime geldi. Bir kadın için bunlar zaten çok üzücü bir de bana bunu yaptı yaaa...

bu konuyla yaşadıklarınıda kapat at sil gitsin.bak eğitim içinde çağırmıslar.hayat aşktan ibaret değil boşver o seni haketmemiş

Umarım girer canım bugün sabahtan beri birşey yiyemedim. Gece yatarken kendimi çok garip hissettim. Yani anlatamam o duyguyu. Ben o kadar emek verdim, her türlü pisliğini kabullendim. Bu da el sağlıklığı oldu işte.

Çok geçmiş olsun canım.. Umarım daha iyisindir şimdi. Bırak ya boşver, biliyorum zor ama o kendisi kaybetti. Hastalığında, derdinde yanında olmayandan ne hayır gelir ki...

Canım bu anlatıklarını birebir bende yaşadım nasıl bi duygudur çok iyi biliyorum ama yani bunca hakeretten olaydan sonra soğuman gerekir ondan ne biliyim seni tanımıyorum ama senin aşkını sevgini haketmediğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…