Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Karşısında hiç susmamam gereken cümlelerin karşısında hep susmuşumdur ben de eski ilişkimde.
Ama öyle değiştim ki, ALLAHA şükür.
Şimdi olsa, s....tirle kovalardım.
Bence hiiiç kafana takılcak bir mesele değil inan, takıyorsun bliyorum. Ben de taktım zamanında. Ama kafaya takılması gereken en son mesele olduğunu çok sonra anladım.
Senin yerinde olsam, bu sözleri duyduğumda, sen de sadrazamın sol tarafından düşmedin, hadi yallah deyip kalkardım karşısından, tlfondaysam suratına kapatırdım.
Sol tarafından kısmını kibarlaştırdım. Direk küfürlü kısmını söylerdim yani hatta.
Erkekler, çok nadirleri hariç, hiç çekilesi varlıklar değil. Yemin ediyorum, artık çoğu gözümde sadece sperm bankası.
Hayatta en çok istediğim annelik için, birtanesine katlanacağım belki bir gün. Umarım güzel ALLAHIM hiçbirimizi "katlanmak" zorunda bırakmazda, huzurlu mesut bir şekilde sevmek zorunda bırakır ve de sevilmek

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sana da leonela, hastaymışsın geçmiş olsun.
Aynen mecbur bebek için katlanacağız artık birine de, en azından bu kadar kötü olmasın bari
Hoş benim bebeğim olacak mı o bile belli değil yaaa
Bundan sonra asla dönmem, bir defa affettim yeter ona zaten. Adam olsaydı son şansını iyi kullanırdı.
Zaten ses seda yok hala

Sevse zaten ne tahsil umrunda olur, ne taşra kızı, ne de başka birşey...
Sevmediği için umrumda zaten.

Insallah seni seven ve seninde onu cok sevecegn bırısı cıkar karsına tez zamanda canım :)

bu insan için mi üzülüyorsun. zaten tekrar başlaman hata olmuş, ayrıldığınıza üzülme sevin bence. Allah kurtarmış bu ...ı dan.

hemen ciddi bir şey düşünmemekle iyi etmişsin, yoksa bu tavırları nişanlıyken ya da evliyken görebilirdin.

o seni aşağıladı diye sen düşmüyorsun o kendi kalitesini belli ediyor

Sevse zaten ne tahsil umrunda olur, ne taşra kızı, ne de başka birşey...
Sevmediği için umrumda zaten.

Kesinlikle,sevse başta başka bir kıza gitmezdi.Aman boşver ucuz kurtulmuşsun ondan.Şimdi otursun kendi derdine yansın.Aşkını hakedicek başka biri çıkacaktır mutlaka karşına :)

Kesinlikle,sevse başta başka bir kıza gitmezdi.Aman boşver ucuz kurtulmuşsun ondan.Şimdi otursun kendi derdine yansın.Aşkını hakedicek başka biri çıkacaktır mutlaka karşına :)

Canım artık korkuyorum, istemiyorum artık hiç birşey.

zamanında seni sevmediğini sen üzülme diye devam ettiğini söylerken iyi,sen evliliği erteleyince kötü.
iyi iş valla.oh ne ala.....işine geldiği gibi oynat elinde....
bu ne terbiyesizlik.bi de seni yaralamak istiyor aklınca.
gitsin hhayatından defolup gitsin s..tir olup gitsin hatta
yol ver

Artık bitti zaten canım. :44: Ne ondan ses seda var ne de bende en ufak bir kıvılcım kaldı. İşte kocaman bir aşkın nefrete dönüşebilmesinin hikayesi...

Şeref yoksunu, kanı bozuk, karaktersiz erkek müsveddelerinden biri üzülmeye bile değmeyecek cinsten hem de.

Artık bitti zaten canım. :44: Ne ondan ses seda var ne de bende en ufak bir kıvılcım kaldı. İşte kocaman bir aşkın nefrete dönüşebilmesinin hikayesi...

iyi yapmışsın.
iki gün sonra evlensen Allah korusun daha çok sorun.
artık sevgin bittiyse canın da çok acımaz diye tahmin ediyorum.
zor tabi ama üstesinden gelirsin.bu kararı verdiğine göre.
kendini daha güzel şeylere ver.
inan zaman çok kıymetli.
böylelerine harca sonra yok olsun gitsin.
kendin için ve çevrendekiler için hatta hiç tanımadığın kişiler için faydalı bişeyler yap
sanırım öğrencisin.
kafanı başka şeylere yor.
nankör insanlarla muhattab olma.
böylesi sana da iyi gelecek.
ve birgün bakacaksın ki sana keşkeler değil iyikiler getiren bi yakışıklı prens çıkmış gelmiş...
okuyan genç kızlar her kurbağayı öpmeyin prens olacak diye.
bundan sonrası güzel olsun inşallah arkadaşım.
üzülme öyle birine

feministliğimize sağlık
eşime de kızmışım zaten verip veriştirdim hıncımı resmen kızın eski sevgilisinden aldım

o da ağlar hem de çooooooooooooooooooooooook ağlar.
kaçan balık büyük olur kuzum boşver sen kendini biliyor musun biliyorsun.karşına iyi insanlar çıkarsın Allahım.

Amin canım. Sen de mutlu olursun inşallah
Artık kendi yoluma bakacağım hayat herşeye rağmen güzel

Amin canım. Sen de mutlu olursun inşallah
Artık kendi yoluma bakacağım hayat herşeye rağmen güzel

evet bence de ne demiş güzide şarkıcımız
bas bas paraları leylaya bi daha mı gelcez dünyaya
konunun leylayla alakası yok
ayrıca leyla da kim
ama dünyaya bi daha gelmiyecez
boşver beeeeeeeee

İnsanların değeri okuduğu okulla ölçülmez,babasının parasıyla hiç ölçülmez.
Erkek arkadaşınız size bu lafları ederken kendi kalitesini göstermiş sadece.
Kendinizi dğersiz hissedeceğiniz bir durumunuz asla yok.
Ama bu lafların üzerine sevgilinize geri dönerseniz,onun haklı olduğunu kabul etmiş olursunuz.

Yok geri dönmek gibi bir düşüncem yok zaten. Ama yine de içime oturdu o laflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…