Sen şimdi bu manda için mi uzuyorsun kendini..
Direk mj atar ben öküzlerle ilişki kuramıyormusum ksr bakma der butun ıletısımı keserdım :)
tavsıye ederım.
Evet ah bir mesaj atsa ona neler söyleyeceğimmm. Ama işte o atmayınca kendim atamam havada kalmasın diye. Çok kinlendimç
Atar o mesajı merak etme, sever böyle tipler raflarını kontrol etmeyi =) Kımıldadığı an göster ona kimin rafta hazır olduğunu =)
Aman aman böyle agresif ukaladan uzak dur derim,kesinlikle kendine yap bu iyiligi bence!
yok sana ulasamadigi icin saldiriyor,halbu ki eger sana deger verse kalbini kazanmaya calisir,o kim ki ya?
sen istemiyorsan istemiyorsun,hic üzülme canim bu terbiyesiz icin,he he de gec ve de ki bir daha lütfen beni rahatsiz etme,bak
bu tür agrsif erkekten ben korkarim sahsen,düsünsene simdi böyleyse ilerisini?
Çok güzel veda ettim az evvel. Hiç küfretmedim. Bir arkadşaın yazdıklarından yola çıkarak yazdım kızlar... Cevap vermez inşallah...
Kiz aglamaaaaaa
bak ileride nasil gülecen bunlara
sen cevap verme ve bulasma yeter.
yazacagini yazdin o kadar.
yasin kac bilmiyorum ama eskiden derlerdide inanmazdik,herseyin acisi gecer veya durumuna göre hafifler,ama bu erkek isleride gececek
hayirli sevecen bir esin olur Insallah
İnsan ilişkileri konusunda zayıf bir "odun" var karşında canım. O çocuktan sana hayır geleceğini zannetmiyorum.
Amaann kızlar tek sorun o olsa. Az evvel babam okudun ne oldu da okuyacaksın ne olacak dedi. Okulumu tamamlamama da izin yok. Ailem baştan küçümsüyor, elin adamı da küçümser elbet. Boşversene...
canım niye okulunu bu kadar takıyorsun ki. tamamlamak derken 2 yıllık mı okudun. o çocuk ne okuyor?
Evet canım. O teknik üniversitede okuyor.
az evvel mesaj atmış. Sana ne benim için bitmedi diyor. Bırakmıyor peşimi.
sana ne ? ne demek anlayamadımne demek istemiş
Mesaj bile atma dedim de ona sana ne diyor canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?