Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Sen şimdi bu manda için mi uzuyorsun kendini..
Direk mj atar ben öküzlerle ilişki kuramıyormusum ksr bakma der butun ıletısımı keserdım :)
tavsıye ederım.

Ahh bir mesaj atsaaa o zaman diyeceklerim var ona da işte.....

Aman aman böyle agresif ukaladan uzak dur derim,kesinlikle kendine yap bu iyiligi bence!

yok sana ulasamadigi icin saldiriyor,halbu ki eger sana deger verse kalbini kazanmaya calisir,o kim ki ya?

sen istemiyorsan istemiyorsun,hic üzülme canim bu terbiyesiz icin,he he de gec ve de ki bir daha lütfen beni rahatsiz etme,bak

bu tür agrsif erkekten ben korkarim sahsen,düsünsene simdi böyleyse ilerisini?

Çok güzel veda ettim az evvel. Hiç küfretmedim. Bir arkadşaın yazdıklarından yola çıkarak yazdım kızlar... Cevap vermez inşallah...

Çok güzel veda ettim az evvel. Hiç küfretmedim. Bir arkadşaın yazdıklarından yola çıkarak yazdım kızlar... Cevap vermez inşallah...

Kiz aglamaaaaaa

bak ileride nasil gülecen bunlara

sen cevap verme ve bulasma yeter.

yazacagini yazdin o kadar.

yasin kac bilmiyorum ama eskiden derlerdide inanmazdik,herseyin acisi gecer veya durumuna göre hafifler,ama bu erkek isleride gececek

hayirli sevecen bir esin olur Insallah

İnsan ilişkileri konusunda zayıf bir "odun" var karşında canım. O çocuktan sana hayır geleceğini zannetmiyorum.

İyi dileklerin için teşekkürler
Herif okuduğunu anlamıyor daha, biz burda sayfalarca konuştuk. Adamın cevabı ne diyorsun oldu
Valla durum çok komikleşti. Yahu insan yediği haltı bilmez mi

Altın yere düşmekle pul olmaz derler. Sen de kıymet nedir bilmeyen biri, senin hakkında ileri geri konuşarak aslında kendi değerini ortaya koydu diye, kıymetsiz değilsin. Sakın kendine güvenini yitirme. Kendini de suçlama sakın.

canım zaten sen onu seviyordun önceden beri diye böyle rahat davranmış
sen bu çocuğu boşver bak başka kız için bıraktı diyorsun hayır gelmez ondan.

bende de böyle bir durum olmuştu. başka kız mevzusu içim içimi yedi hep. sonra netliğe kavuştu ama o zamanlr bitirmek isteyipte bitirememek çok zordu.bir ispatım da yoktu emin olamıyordum o yüzden. sende bu güç varken bitir tamamen.

Amaann kızlar tek sorun o olsa. Az evvel babam okudun ne oldu da okuyacaksın ne olacak dedi. Okulumu tamamlamama da izin yok. Ailem baştan küçümsüyor, elin adamı da küçümser elbet. Boşversene...

Amaann kızlar tek sorun o olsa. Az evvel babam okudun ne oldu da okuyacaksın ne olacak dedi. Okulumu tamamlamama da izin yok. Ailem baştan küçümsüyor, elin adamı da küçümser elbet. Boşversene...

canım niye okulunu bu kadar takıyorsun ki. tamamlamak derken 2 yıllık mı okudun. o çocuk ne okuyor?

canım niye okulunu bu kadar takıyorsun ki. tamamlamak derken 2 yıllık mı okudun. o çocuk ne okuyor?

Evet canım. O teknik üniversitede okuyor.
az evvel mesaj atmış. Sana ne benim için bitmedi diyor. Bırakmıyor peşimi.

erkek arkadaşın güven vermiyor canım seni daha önce başka bir kız için bırakmış birinden hayır gelmez
ayrıca konuşma tarzı da kabul edilir değil seni evlenmeye bu şekilde mi ikna edecekmiş çok komik
bence ayrılık kararından vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…