Ya bir de doğurduğumuzun huyu suyu,zevk aldığı şeyler bize benzeyecek mi?Hah ben de buna benzer bir yorum yazdım. Hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir. Zaman içinde değişiyoruz gelişiyoruz. Öyle her şeyi planlamak mantıklı gelmiyor bana, duruma göre belirlerim yönümü. Burda üyeler yazıyorlar mesela bu ülkede çocuk yapmam, özelde okutamayacaksam yapmam, keman dersi aldıramayacaksam hiç doğmasınbu kadar programla ve net fikirlerle nereye kadar…
Çok yüksek ihtimal isterdi. Bir çocuğun bilinç ve algı seviyesi ailedeki fikirler ve düşünceler ile şekillenir. Benim gördüklerimin binde birini bile gördüğünde çok büyük ihtimal gitmek isteyecekti. Diyelim çok düşük olasılık ama çocuğum yurtdışı istemedi. Ben çocuğumu bu atmosferde büyütmek, yetiştirmek istemiyorum.Şurada yanılmıyor musunuz ;
Yurt dışına gönderme imkanınız olsaydı ve o çocuk doğsaydı, çocuk yurt dışına gitmek isteyecek miydi?
Sizin için tek sebep bu gibi yazmışsınız. Bu nedenle söylüyorum.
Bende henüz yeni evliyken bı arkadaşımın evine gitmiştim,tatlı bir teyze gelmişti,60 yaşlarındaydı.Tek yaşıyordu.mesleğimden ötürü maddi gücü yüksek, hiç evlenmemiş veya çocuk sahibi olmamış yaşı büyük insanlar var çevremde. hatta koordinatörlerimden biri 39-40 tane ülke dolaşmış, dolaşmaya da devam eden kişilerden bir tanesi. ben 2. bebeğime hamileyim ve geçen gün bana: "en güzel yatırım iyi bir ailede yetişmiş çocuktur. bu hayattaki en büyük pişmanlığım." dedi. gençken çocuk bakmak zor geliyor ama büyüyünce gerçekten anne ile babanın en yakınları çocukları oluyor. gençken hayatı doldurmak kolay ama yaşlıyken kolay değil. o yüzden yaşı geçen insanlarda genelde bir "keşke" oluyor. torun, evlat yaşlı insanlara yaşam tomurcuğu oluyor adeta.
Ben varim. 30 yasindayim ve 3.5 senelik evliyim. Hicbir zaman anne olmak istemedim, istemiyorum, evlenmeden once esimle konusup cocuk istemediginden emin olmadan evlenmedim.
Bir kopek oglumuz var, kendisine asigiz, bizden olacak ana babalik bu kadar, insan bebegi sorumlulugunu istemiyoruz diyoruz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKonuya bunu yazmisim 1 sene bile dolmadan hamileyim su an...Ne olduysa bana 2023 senesinde oldu ben de hala saskinim
Gülme koyup hortlattığım için kusura bakmayın komik geldi dayanamadımKonuya bunu yazmisim 1 sene bile dolmadan hamileyim su an...Ne olduysa bana 2023 senesinde oldu ben de hala saskinim
Ahhahahaha tutarlilikta rosalind gibi ol. İkizler burcu muyuz acaba?Konuya bunu yazmisim 1 sene bile dolmadan hamileyim su an...Ne olduysa bana 2023 senesinde oldu ben de hala saskinim
Ahhahahaha tutarlilikta rosalind gibi ol. İkizler burcu muyuz acaba?
Yaklastim benceTerazi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahnasıl karar verdiniz acaba çocuk yapmaya bizede fikir verin
Kararlılıkla rosalın gibi olunKonuya bunu yazmisim 1 sene bile dolmadan hamileyim su an...Ne olduysa bana 2023 senesinde oldu ben de hala saskinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?