Hiç flörtü olmamış erkek

Bu kadar eminsiniz yani?

Valla.... Normal mi ya sizce 30 yasina kadar... Bana cok tuhaf geldi. Sizden kacmak icin bahane uydurmus olabilir mi?... Kendi gibi ariyorsa birakin kendi gibi bulsun madem... Tuhaf.

Bu kadar eminsiniz yani?
Evt afedersiniz ama bu adam bügüne kadar elini mi kulandi parasiyla bile olsa başka kadınla bir ilişki yaşamıştır
Erkek mileti bu
Ha bu adam gerçekten bir sevgilisi olmamiş sa ben o adamin erkekliğinden şupe ederim

Kesinlikle katiliyorum son dediginize ama bence erkeklerdeki iliski standardi esigi bizden coookk dusuk. Burda oyle konu acan kadinlarin hep umudu evlilik. Yani her iliskiye oyle baslamiyor muyuz cogumuz? Ama erkeklerde boyle degil bence. 45 yasindaki adam bile takilalim ya ne oyle evlilik vs diye dusunuyor. o yuzde flortu bile olmamasi bana tuhaf geliyor erkegin.

Eşimle tanıştığımızda 27 yaşındaydı ve sevgilisi olmamıştı o zamana kadar. Benim ilişkilerim olmuştu yalan yok. Sorunlu bir tip de değil. Eli yüzü düzgün zeki ve kültürlü bir adam. Oluyor yani.

Bence bi kadın için de acayip
İlk gençlik yıllarında dolu dizgin en azından 1 aşk yaşamamışsa insan bence eksiktir bir yanı...

Evet bir çoğu bizlere oranla o kafadalar haklısınız ama sonuçta şimdiye kadar gerçekten kendisi de istememiş olabilir iş ya da okul sebebiyle. Bazen durumları canımızın istediği gibi değerlendiriyoruz bence. Sıkışınca da eşitlik nerdeye bağlıyoruz.

Bana düşündürücü geldi.lisede bulamadi mi.universitede bulamadi mi.kurslarda bulamadi mi.yaz tatillerinde tanismadi mi.is yasaminda bulamadi mi.akrabalar ona uygun biriyle tanistirmadi mi.arkadaslari ayarlamadi mi.sosyal medyadan bulamadi mi. cok muhafazakar ailenin erkek evlatlari bile sevgililik durumunu normal kabul ediyor.asiri sorunlu ya da asiri tipsiz ya da kimseyi beğenmeyen asiri egolu ya da kizlardan kacmasina neden olan kendine sakladigi cinsel sorunlari olabilir.en iyi ihtimal ise cok ama cok kismetsiz biri olmasi.iyi dusun.

Olsa suc olmasa suc. Alemsiniz sizde. Hic iliski yasamadıgı icin aynı sekilde iliski yasamayan birini bulmak isteyebilir. En doğal hakkı ama yaş geçtikçe kriterleri daha olgusal koymak bireyler için daha iyi olabilir.

Söylemleriniz fazla iddialı. Erkekliği falan karıştırmanın manası yok. Tercih meselesi bu.

Bence bi kadın için de acayip
İlk gençlik yıllarında dolu dizgin en azından 1 aşk yaşamamışsa insan bence eksiktir bir yanı...
Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..

Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..

Yani böyle olabilir tabiki. Yine de hayatının neredeyse yarısını hiç karşı cinsle ilgili tecrübesi olmadan geçirmiş biri. Karşısındakinden bunu beklemesini de anlarım ama o zaman 18 yaş civarına falan bakmalı. Belki öyle birini bulur :)

Nişanı söyleseydin sadece diğerlerini neden söyledin ki? Gereksiz bilgi.

Yapmayin ama bukadar saf olmayin :) ya 1 tane bile mi olmayacak oyle bir dunya yok işte
Bilmiyorum açıkçası bana çok ütopik gelmiyor. Çünkü gerçekten üniversite çevremde görüyorun böyle insanlar. Yaşlar 20-24 falan arasıdır herkes en deli çağ muhabbeti yaparken bazılarının gözü kariyerden başka bir şey görmüyor. Yani dışarıdan bana acayip yakışıklı veya güzel gelen insanların hiç sevgilisi olmamış 30'a kadar da olacağı yok gibi.

Sorun bu adamin hiç sevgilisi olmamiş olmasi değil sorun bu adamın hiç sevgilisi olmayan birini istemesi tehlikeli erkek tipi daha öncd sevgili olunca noluyomus acaba bu tipler arıza çıkıyor söyleyim

2 ihtimal getirdi aklima:
Ya 30 yasinda hic flortü olmadigiyla ilgili yalan söylüyor.
Ya da dogru söyluyorsa kesin sıkıntılı bi tip. Psikoljik bir rahatsizliği var.
Yine ikinci şık ise, henüz hammadde boyutunda, sert bir zimpara. Ömrünüzu törpuler.

Koşarak kacın,
Üzüleceginize de şukredin.

Niye gururun inciliyor ki? Uzulme be canim. Hayatta daha onemli seyler var. Iyi ki olmamis hayatinda flortu dahi olmamis kisi benim aklimda soru isareti uyandirir. Belki dini gorus bakimindan kimseyle birlikteligi olmamistir. Ama yine de bu zamanda enteresan geldi. Senin de Allah gonlune gore versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…