- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
100 de 100 yalan söylüyor aşık olmasa da biriyle flört,sevgili dönemi olmasada o bir erkek ihtiyaçlari var.
Ve her bir trenin yolcusu vardır 30 yaşinda ve kimseyle sevgili olmamış yalanın dibi bence o adamla birliktelik düşünmeyin çunku ilk tanışmada bile yalan söylemiş
Evt afedersiniz ama bu adam bügüne kadar elini mi kulandi parasiyla bile olsa başka kadınla bir ilişki yaşamıştırBu kadar eminsiniz yani?
Kesinlikle katiliyorum son dediginize ama bence erkeklerdeki iliski standardi esigi bizden coookk dusuk. Burda oyle konu acan kadinlarin hep umudu evlilik. Yani her iliskiye oyle baslamiyor muyuz cogumuz? Ama erkeklerde boyle degil bence. 45 yasindaki adam bile takilalim ya ne oyle evlilik vs diye dusunuyor. o yuzde flortu bile olmamasi bana tuhaf geliyor erkegin.Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.
Çıkmayınca geçebiliyor
Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.
Evet bir çoğu bizlere oranla o kafadalar haklısınız ama sonuçta şimdiye kadar gerçekten kendisi de istememiş olabilir iş ya da okul sebebiyle. Bazen durumları canımızın istediği gibi değerlendiriyoruz bence. Sıkışınca da eşitlik nerdeye bağlıyoruz.Kesinlikle katiliyorum son dediginize ama bence erkeklerdeki iliski standardi esigi bizden coookk dusuk. Burda oyle konu acan kadinlarin hep umudu evlilik. Yani her iliskiye oyle baslamiyor muyuz cogumuz? Ama erkeklerde boyle degil bence. 45 yasindaki adam bile takilalim ya ne oyle evlilik vs diye dusunuyor. o yuzde flortu bile olmamasi bana tuhaf geliyor erkegin.
Evt afedersiniz ama bu adam bügüne kadar elini mi kulandi parasiyla bile olsa başka kadınla bir ilişki yaşamıştır
Erkek mileti bu
Ha bu adam gerçekten bir sevgilisi olmamiş sa ben o adamin erkekliğinden şupe ederim
Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..Bence bi kadın için de acayip
İlk gençlik yıllarında dolu dizgin en azından 1 aşk yaşamamışsa insan bence eksiktir bir yanı...
Yapmayin ama bukadar saf olmayin :) ya 1 tane bile mi olmayacak oyle bir dunya yok işteBelki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..
Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..
Nişanı söyleseydin sadece diğerlerini neden söyledin ki? Gereksiz bilgi.Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.
Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben
Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Bilmiyorum açıkçası bana çok ütopik gelmiyor. Çünkü gerçekten üniversite çevremde görüyorun böyle insanlar. Yaşlar 20-24 falan arasıdır herkes en deli çağ muhabbeti yaparken bazılarının gözü kariyerden başka bir şey görmüyor. Yani dışarıdan bana acayip yakışıklı veya güzel gelen insanların hiç sevgilisi olmamış 30'a kadar da olacağı yok gibi.Yapmayin ama bukadar saf olmayin :) ya 1 tane bile mi olmayacak oyle bir dunya yok işte
Sorun bu adamin hiç sevgilisi olmamiş olmasi değil sorun bu adamın hiç sevgilisi olmayan birini istemesi tehlikeli erkek tipi daha öncd sevgili olunca noluyomus acaba bu tipler arıza çıkıyor söyleyimBen 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben
Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
2 ihtimal getirdi aklima:Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?