- 20 Kasım 2018
- 12.595
- 45.889
- 598
- 35
Benim öyle tanışmayı kabul etmediğim biri olduBen hiç sevişmemiş adamı bile almam
Flörtü olmamış ne ya.
Beklentiler uyuşmayabilir. Bizim hayatımıza girenlerden ne hayır gördükBir insanın (kadın erkek ayırmıyorum) hayatına çeşitli sebeplerden kimse girmemiş olabilir. Kendi istememiştir, karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır, birini istemiş elde edememiştir falan filan. Hayatına kendi isteğiyle kimseyi almamış birinin hayatına alacağı insanda bu özelliği aramasını da anlarım.
Adam kendi isteğiyle hayatına birini almamış ve karşısındaki insandan bu beklentisi var. Beklentileriniz uyuşmamış yani, zorlamanın ne anlamı var ki?
eski fotolarına baktım tanıdık vasıtasıyla 28 yaşına kadar kilo sorunu varmış, 28den sonra cok fit ve kaslı .Bayağı yakışıklı 28den sonra giyimi kuşamı . ama 28den önce normal sıradan bir tip.erkekler doğal güdü olarak biraz avcı konumundadır yani karşı cinsi etkilemek onlar için güdüsel bir mesele ve 30 yaşına kadar böyle bir girişimi olmamış bir erkek net sorunludur.
yani kendi istememiş ya da kadınlarca hep reddedilmiş, beğenilmemiş olması net sorun.
hadi kendi istemedi hiç mi beğenen kadın olmadı?
kafaya koysa bir kadın etkilerdi onu çünkü.
neden kadınlarca beğenilmediğini bulmanız lazım?
çok çirkin ya da sıkıntılar var...
eski fotolarına baktım tanıdık vasıtasıyla 28 yaşına kadar kilo sorunu varmış, 28den sonra cok fit ve kaslı .Bayağı yakışıklı 28den sonra giyimi kuşamı . ama 28den önce normal sıradan bir tip.
eski fotolarına baktım tanıdık vasıtasıyla 28 yaşına kadar kilo sorunu varmış, 28den sonra cok fit ve kaslı .Bayağı yakışıklı 28den sonra giyimi kuşamı . ama 28den önce normal sıradan bir tip.
kilo bir faktör olabilir ama ne kilolu adamlar var ki güzel ilişkileri sevgilileri var. onunla doğrudan alakası olamaz çünkü şu meşhur bir program var arada bakarım işte adam ayağa kalkamayacak kadar kilolu ama yanında güzel bir sevgilisi var filan. başka sebeplere bakmalı..
bu saatte kahkaha atmama sebep oldun . Cok yasa emi.Ben hiç sevişmemiş adamı bile almam
Flörtü olmamış ne ya.
Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.
Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben
Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Jilet gibi kusursuz giyinen adamdaki problem nedir?Jilet gibi kusursuz giyinen adamdan bide onca yasina ragmen sevgilisi olmamis adamdan korkarim ben ya.
Nefs bu,hormonlarin en coskun oldugu donemde insan asik olur, ele ele tutusur,gezer tozar, tabusu yoksa sevisir.
Hic mi asik olmamis platonikte olsa?
Ortaokuldayken backstreet boys populerdi mesela duvarimda posterleri carsaf carsafti, platonik asiktim.
Lisede erkek arkadaslarim oldu, unv de gercekten asik oldum, okul bitti evlendim.
Simdi diyorum ki keske gecmiste daha cok asik olsaymisim, o coskun duygular yas gectikce kalmiyor ki..
Resmen gencligi heba o adamin.
Ne alakası var yahu.
Insanları tek bir kalıpta değerlendirmek veya onları damgalamak ne kadar hoşunuza gidiyor.
Evet var böyle insanlar.
Evleneceği kisiye kadar kimsenin günahına girmek istemeyen, ailesinden böyle görmüş, bir yanlışa gidecek olsa aklına annesi bacisi gelen erkek cok.
"Hic olmadi paralı ilişkiye gitmiştir" diyorsunuz da onu oyle herkesin midesi almaz.
Benim dini sebebim yoktu ama çıkmıyor yani hala da çıkmıyor. Bir tek anne olamayacağıma üzülüyorumYa hiç flörtü de olmamış ama
Lisede falan olur yahu
Dini sebepleri falan yoksa bence durum biraz acayip
İnternetten filan tanışsana :)Benim dini sebebim yoktu ama çıkmıyor yani hala da çıkmıyor. Bir tek anne olamayacağıma üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?