- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birine takıntısı olabilir . Bir tanıdığım 12 yıl boyunca bi kadını seviyordu kimseye bakmadı başka . Hâlâ bekar hala onu seviyor olabilir . Bu da korkutucu geliyor bana . Sevgilisi olmamış olabilir ama kimse ilgisini çekmediyse farklı durumlar olabilir
Bak bu kabulum ama onun sevgisi platonikti. Yoksa o duygu bende de var bi kere yakaladığın şeyi bir daha yakalayamiyorsunŞöyle diyeyim hala o kişiyi sevmiyorsun aslında ama, o kişiyi sevdiği kadar sevdiğin başka biri karşına çıkmıyor. Sen de o hissiyatı bir kez tattığın için daha azına razı olamıyorsun. Tekrar o kadar aşık olmuyorsun, az biraz hoşlanmak ya da o kadar çok çılgınca aşık olmamak, dozunda çekim hissetmek yeterli gelmiyor.
Çamur atacak bir durum yok ortada. Tanıyorum böyle birkaç tip. Çok düzgün ve beyefendiler. Bu adamların aileleri de gayet sağlam, yani aldıkları terbiye de oldukça iyi. Neden hiç sevgililerinin olmaması dünyalarının oldukça farklı olmasından kaynaklanıyor gördüğüm kadarıyla.
nereye kadar kariyere odaklanacak? ilk gençliği dahil en güzel yaşlarında ne alaka sadece kariyere derse odaklanması.. hepsini geçtim, duyguların, dürtülerin, hormonların da mı yok?yaratılışa, anatomiye ters bi kere.1 tanecik flörtü beğenisi de olmaz mı birinin?
dışardan tanımakla çok beyefendi olabilirler, ama kesinlikle normal değil. iç dünyalarında ciddi sıkıntı var o zaman ya da cinsel tercihleri farklı.
Katilmiyorum size. Boyle bir tiple karsilasmadiginiz icin garipsiyorsunuz ama boyle adamlar da var, boyle kadinlar da var. Sorunlu da degiller ustelik.
Sizin normalinize uymamasi, o insani sorunlu yapmiyor.
Katilmiyorum size. Boyle bir tiple karsilasmadiginiz icin garipsiyorsunuz ama boyle adamlar da var, boyle kadinlar da var. Sorunlu da degiller ustelik.
Sizin normalinize uymamasi, o insani sorunlu yapmiyor.
vardır tabi neden olmasın?
herkesin kendi hayatını nasıl yaşayacağı kendisinin bileceği iş.
ancak bu onları kaliteli sevgililik yaşamış insanları kalitesiz yapmaz.
tse misiniz?
Böyle düşünen bir kadın erkekleri tanımıyordur.
Aşk, seks, üreme gibi kavramlar senin normalin benim normalim diye ayrılmaz. İnsan anatomisini ya da iç güdülerini anlatacak değilim, burada tercihlerden ziyade iç güdüler devreye giriyor.O yüzden bir kişiden hoşlanmaması, aşık olmaması flört etmemesi vs. normal değil hatta inandırıcı da değil.
Ayrıca siz o tanıdıklarınızla 7/24 dipdibe yaşamadığınıza göre bence olmuştur ve sizin haberiniz yoktur.olmak zorunda değil ne de olsa, yanılıyorsunuz.
Hanımlar,
rica ediyorum hiç flört etmemiş insanlarla flört etmiş insanları kıyaslayıp kaliteli, kalitesiz diye yaftalamayın, kurduğunuz cümlelerin bilmeden başka insanları kıracağını hesap edin lütfen.
Bu arada 30 yaşına kadar hiç flört etmemiş bir adam pasif biri de olabilir, kendi değerlerine göre böyle uygun görmüş de olabilir, genellemiyorum ama 2 tane tanıdığım vardı 30 yaşına kadar hiç kimseyle flört etmemiş, ikisi de eşlerine göre aşırı pasif adamlardı, birinin evliliği bu pasiflik yüzünden yürümedi, diğeri de eşi tarafından itilip kakılıyor.
Kısaca bu gibi durumlarda karşınızdakinin karakterini ölçüp tartın, pasif biriyse sürekli sizin onu yönlendirmenizi, yönetmenizi bekleyen, bırakın sizi kendini bile savunamayan biriyse ve sizin bir erkekten beklentiniz bu yönde değilse iyi düşünün.
Sevgililik yasayanlarin kalitesiz oldugu soyleyen kim? Pardon?
düz mantık.
öyle ima etmediyseniz daha dikkatli yazmanızı öneririm.
zira lafınız oraya gidiyor.
Flörtten bahsediliyorsa kadının da erkeğinde 30 yaşına kadar birkaç flörtü olabilir, tercih meselesidir bu, tensel temastan bahsetmiyorum yalnız, flörtten bahsediyorum, ilişkiye girmek farklı bir konu.okuyunca çok şaşırdım))))
KK kadınları 30 yaşına kadar bir kaç kadınla berabe rolmuş erkeği normal görüyor...
Tuhafsınız anacım
Flörtten bahsediliyorsa kadının da erkeğinde 30 yaşına kadar birkaç flörtü olabilir, tercih meselesidir bu, tensel temastan bahsetmiyorum yalnız, flörtten bahsediyorum, ilişkiye girmek farklı bir konu.
Kaldı ki kadın ve erkeğin flört ettikleri kişilerin kendilerinden önceki birliktelikleri kişinin kendini ilgilendirir, eşimin lise aşkını bilsem ne olur bilmesem ne olur, ki herkes yaşamamış olabilir ama biz lisedeyken platonik bile olsa aşık olurduk, ben ilk aşkımı 2,5 yaşındayken yaşadım :)) mahallemizde benden 20 yaş büyük abi bana kayısı suyu alınca bana aşık benle evlenecek diyordum, anneme çoook kereler ağlamışım aşığım seviyoooom diye:))) evlendiğinde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım, hala anlatır güleriz, sanırım üyeler bundan bahsediyor, insan doğası gereği uzaktan bile olsa birine aşk besleyebiliyor.