Hiç intikam aldınız mı?

avon satıyodm
doğu anadolu bölge temsilcisi yığınla şey yzıyodu bizlere
ödeyemiyoruz anacım
ha bire evi arıyo,sipariş ver diye
bende tuttum inernet cafeye gittim
hemen hemen her gün
farklı ıplerden,değişik şive ve değişik yazım karakterleriyle şikayet ettim
1 aya kalmadan postaladılar
bi de gittim kuaförüne,bi güzel dedim ki
sen kazık attn ama bende sana böyle yaptm
ohh olsn ohhh

amanınnnn. canım. dostum seni çok seviyorum bir tanesin sen. vs vs..
tırsan okypete den arkadaşına iltifatlar.kaydirigubbakcemile3

amanınnnn. canım. dostum seni çok seviyorum bir tanesin sen. vs vs..
tırsan okypete den arkadaşına iltifatlar.kaydirigubbakcemile3

alemsin he..
canım bi tanem senin düşmanın benim düşamanım olabilir ancak
sana düşman olmam mümkün mü
çok seviyorum seniŞeniz

Bir zamanlar üniversite yaşantımda bana resmen yediğim lokmayı bile burnumdan getiren, beni çok kıskanan, kendiyle de güven sorunu yaşayan, psikolojik rahatsızlıklı bir insanla 1 sene ev, 1sene de yurt yaşantısı yaşadım.
Son zamanlarımı özellikle burnumdan fitil fitil getiren bu şahısın bana yaptıklarını hiç unutamadım...
Mezun olduktan sonra MSN ini sırf onu azcık korkutayım diye hacklemeye karar verdim... a.s
Gizli sorusuna baktım bir zamanlar bana 'bahsettiği' eski yaşantısından bir kesintiydi.
Girdim şifre olarak baktım açıldı, hacklemiştim yani naniknanik
Şifreyi o akşama kadar beklettim akiam geç vakitte 123456 yapıp bırakmıştım...
Biraz ders almak herkese iyi gelir...
sırnaşık şey

Hemen hikayeye giriyorum.Şimdilerin eşi o zamanların erkek arkadaşı olan şahsın iş yerinde pek bir oynak bir arkadaş vardı. Sabah akşam , erkek arkadaşımın peşinde bik bik dolanıyor.Birgün kola makinesinin önünde kola almaya çalışırken parasımı ne sıkışmış benim kekodan yardım istemiş.(Yardım bahane işte) Benim kekoda yardım etmiş falan filan.Daha önceden de bu oynağın pek bir numarası biriktiğinden, yılbaşı için almış olduğum süper mini elbisemi giyip taksiye atlayıp yaklaşık 2 saatlik yolu tepip sevgilimin iş yerine gittim.Sekreter sordu: "Nereden geliyorsunuz? " "Evden" dedim alla alla sanki illa bir kurumdan gelmem lazım! "Gelme sebebiniz?" dedi. "Kola içmek" diye cevap verdim. Erkek arkadaşım geldi, beni görünce beyni durdu.Önce toplantı odasında onu paraladım sonra yaklaşık 300 kişilik fabrika çalışanları ve benim dekolte kıyafetim tek tek tanıştı, sonra bu oynakla da tanıştım.Tüm çalışanlarla tek tek sohbetler edip, her "ne içersiniz?" sorusuna, kola cevabını verdim, sanırım içmediğim kadar kola içtim o gün.Çıkarken de müdürün kapısının önünde sevgilimle bir posta daha kavga edip, "kola derdine düşeceğine bazı elemanlar, biraz çalışsalar, oynaşmak yerine işlerine baksalar bu firma daha da yükselir" diye müdüre de selam çaktım.Ohh çok rahatlamıştım.

wallaha korkulur senden sempatiksalakcinni bir ara taktik versene banada işe yarar kesin
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5

intikamımı aldım ama karşımdakini üzmek adına bende çok zarar gördüm.
evet amacıma ulaştım ama ne kazandım ????
hiçbişey .tamtersi çok şey kaybettim.
o yüzden bırak senden uzak olsun allahından bulsun

zuziii oğlan sen dayak atarken hiç karşılık vermemiş sanırım,çünkü çok kuvvetliler.Ama haklı olarak karşılık vermemiş tabiki :)Biz kadınlar tırnaklar yönünden çok şanslıyız..

cnm beni aldatmış bir de kendin savunacak öyle mi?benim baba tarafı gürcü anne tarafı laz. sıkar biraz. tek yapabildiği ellerimi yakalayıp beni yere yatırmaktı. ben de kafa attım. yine ellerimi yakalayıp koltuğa sıkıştırdı. şakağını ısırdım (kızlar bu arada şakak bölgesi hiç aklınıza gelmez ama acaip etli oluyo, çok iyi ısırılıyo)daha bitmedi.
amonra sen bir harikasın.
bu arada gelelim benim intikam itiraflarının devamına. kızlar ben daha yeni aldatıldım. yani bu dayak olayı da yeni. ama devamı var tabi. bu benim cibiliyetsiz (ki bu arada 7 yıldır beraberdik ve evlilik hazırlığındaydık) askerlik durumunda dolayı riskli bir konumdaydı. alese filan sokup bunu (sınav sabahı zorla kaldırıp eline suyunu verip sınava sokmuştum) nihayet tam sınırda bir puanla geçti ALES'i. kızlar inanır mısınız bir kez bile kendine yüksek lisans bölümüne bakmadı, hep ben ilgilendim, kıbrıs'a kadar ben aradım ve nihayet bunu bir yl programına sokmayı başardım. tabi askerlik olayı da ertelendi, işinde ilerliycek, evlilik için hazır olucaz vs diye. ve dün ve ayrıca bugün ne oldu biliyo musunuz? bunun sınavları vardı, kalırsa yüksek lisanstan atılıyor dolayısıyla askere gitmek zorunda kalıyordu. şimdiyekadar herşeyini ben halletmişim. ben de bir güzel oradaki akademisyen arkadaşımı aradım, dedim böle böle cnm arkadaşım, öpüyorum seni ve yardımlarını bekliyorum. bütünleme sınavı olduğu için zaten affı yok. veeeeeeeeeeeee.... bizimki askere.
gel tezkere gel tezkere....ohhhhhhhhhhhhhhh, canım sağolsun, projesine kadar ben hazırlıycaktım, oy amaaaaaannnnn, oh ohhhhhhhhhhhh,şimdiorda yaz bakalım,oralarda yap bu işi. yandannnnnnnnnnnn....canıma değsin. hemmen askerlik şubesine ihbar........oyy oyyyyy oyyyyyyyyyyyy.

Aman çok iyi yapmışsın,7yıl çok be üstelik evlilik hazırlıkları içindeyken yazık.Böyle güzel şeyleri maffetmeye üzerlerine yok.Ben şu şakak olayını çözemedim bea,orası etli değil ki pek,ağza gelmez yani ısırmak için sempatiksalakcinni.Hiçdeğilse benimkiler öyle

Aslında kinciyimdir
Ama intikam alamam
Yapılan sinir bozucu tavır ve kötü davranılşlara karşı hiç kulak asmam başlarda şakkıdı
Umursamam bile mirmirmirmir
Soyutlarım hayatımdan o kişiyi ,susarım ve görmezden gelirim
He olurda kaşıntısı tutar,üstüme çok genilinirse, yaptıklarını yada söylediklerini yüzüne vururum,lafını veririm sengözlerimebaksanab
Sadece bu yani:smiley-cool:

İntikamsa benim en büyük intikamım susmak ve bensiz bırakmaktır sengözlerimebaksanab

Zaten susmak karşındaki kişiyi deliye çevirir

bu arkadaslık sitelerini bende düşündüm ama korktum yakalanırım diye riski yoksa bende yapayım birine fena halde gıcığım varda alsanaalsanasmile

bu arkadaslık sitelerini bende düşündüm ama korktum yakalanırım diye riski yoksa bende yapayım birine fena halde gıcığım varda alsanaalsanasmile

valla ben bi sorun yaşamadım
belki de şikayet etse falan yaşardım
ama anlamamıştır su salağı ne olduğunu:roflol:

valla ben bi sorun yaşamadım
belki de şikayet etse falan yaşardım
ama anlamamıştır su salağı ne olduğunu:roflol:

bence anlamıştır kimse söylemedimi acaba şuradan aldık numaranı diye
o kadar gıcık oldumki aklıma neler gelmişti uğrasmak istemedim ama hakediyor fazlasıyla uyuz karı

bence anlamıştır kimse söylemedimi acaba şuradan aldık numaranı diye
o kadar gıcık oldumki aklıma neler gelmişti uğrasmak istemedim ama hakediyor fazlasıyla uyuz karı

söylediyse bile nerden bilcek ben verdim
iyilik yaptım ona sayemde bolca telefonda konuşmak zorunda kaldı

Amonra çok şekersin yaa zemuszemus peki bu yaptıklarından mesela kayınpeterin, kayınvaliden, görümcen haberleri oldumu hiç bu arada sen ben gibisin, canımı yakanın canını yakarım..kaydirigubbakcemile3 fakat senin gibi pratik zekalı değilim, hayranım zekana...ara sıra sana işim düşebilir, yardımcı olursun demi..kaydirigubbakcemile3

bence ona karşı bişeler yapmak onu hawalara sokmaktır.. bence hiçbişe yapmamak en büyük intikamdır bence!!

teşekkür ederim canım..
kayınvalide ve kayınpederimin haberi olmadı yaptıklarımdan
ama görümceme arayıp geçmiş olsun adalet yerini bulmuş dedim
anlamıştır herhalde:roflol:
elimden gelen olursa tabi yardımcı olurumŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…