Hiç iyi değilim :((

Bu nasıl bir saçmalık ya hasta mıdır nedir
Sen kötü oldukça aç defteri oku en iyisi
şart koşmuş bana resmen daha yeni evliyim bunları dediğinde ben de saf saf sana destek olurum tabi diyordum .
Yazmış o zaman ben de senin nazini , tribini çekerim saba çocuk gibi ilgi gösteririm .
Dün eşyalarımı kurcalarken onun bana yazdığı bu notları buldum , hem de o zaman iyi olalım diye kendisinin bizzat yazdığı sözlerdi .
Şaşırdım kaldım Eee dedim hu adam zaten sana hep ima ediyormuş ki ailem de ailem diye .
Defteri yirt at dedi , bu ikinci defter son bir yılı anlatıyor , diğeri daha objektifti bunda sadece kendi hatalarımı anlatmışım .
Kendimi düzeltme adına kaleme alınmış yani (
Neyse fayda da etmedi .

Adamın eşini mutlu etmesinin ön koşulu ailesini mutlu etmek.

Cook zor evet Ama elinden geleni de yapmışsın. Artık o düşünsün diyeceğim ama insan en çok da onun taş kafasının almayacağına yanar. Yine anlamaz.

Yeni evliyim ama sunu cok iyi anladim baba evinden ciktiktan sonra esinle küsüp bile gitsen o eve cok zor oluyor heleki bosanma ALLAH kimseyi evinden barkindan etmesin sizede sabir versin

Kor olunce badem gozlu oluyor gercekten. Birlikteyken yasadiginiz kavgalari ve bu duruma gelis asamalarinizi dusunun. Cok mutlu bir evliliginiz olsaydi suan birlikte olurdunuz. Duygulariniza yenilmeyin.

evet beni en çok üzen tarafı da onun o tas kafasının asla yaptığım fedakarlığı anlamayacağı . Yine de anlamayacak ya ona yanıyorum

Kor olunce badem gozlu oluyor gercekten. Birlikteyken yasadiginiz kavgalari ve bu duruma gelis asamalarinizi dusunun. Cok mutlu bir evliliginiz olsaydi suan birlikte olurdunuz. Duygulariniza yenilmeyin.
haklisin da mutluyduk canim ya , hem de çok mutluyduk o da ben de .
Böyle bir evlilik olacağını bilseydik çok öncesinde keske evlenseydik diye hep üzülürdük .
Taaaa ki 2 yıl sonrasında kvdenin artik buna katlanamasina kadar . Sanki oğlu elden gidiyordu gibi yapıyordu .
Beni bu kadar sevmesine ek üstünde tutmasına katlanamadı .
Esim birden değişti hiç fark etmedim bile .
Hep çocuğumuz olmuyor diye üzülüyor zannederdim üstüne gitmedim.
Sonra fark ettim ailenin etkisini .

Evet okudum ve gayet objektif baktım inanın sorun sizde değil.
Çok hassas biri olduğunuz için bu kadar uzuluyorsunuz ama merak etmeyin zaman gercekten her seyin ilaci.
Erkekler malesef iş işten geçtikten sonra anlıyorlar hatalarını siz mutlu olurken o hatalarıyla yuzlesecek hiç merak etmeyin.
Gerçekten destek alın seyahat edin farklı şeyler deneyin hayatinizda size ne iyi gelecekse onu yapın.

Illa boşanmayı daha uygun görmüşseniz. Bu hatıralardan kurtulmanın yolu bence kurslara gitmek zihinsel aktivitesi olan. Mesela dil kursları.. ayni anda bir kaç farkli dil öğrenmeye çalışın. Bakın bakalım nasıl da unutulurmuş.. asla yalnız kendi başınıza kalmayın. Filim de izlemeyi tavsiye etmem.

Bir ayrılık ızdırabinda iki ay boğulmuştum dertten ve yalnızdım, çok inledim , her seher ağladim her gece agladim, ismimi sorsalar hatırlayamaya bilirdim o anlarda.
Sonra bir kursa yazıldım, kalabalık insanlar ve her gün 9 saatdi. Ben eve yorgun dönünce bir az aglardim falan. Sonra o da olmadı.. Ve hatta hocaya ilgi deuyanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…