Basarabilirsiniz elbette ama tabiki zorlanırsiniz bence eşiniz annenizle görmüşsün özür dilesin anneniz gelip yanınızda bir süre kalsın eşinizin annesi gelsin yatıya kalmadan gitsin torununu görüp neticede anneniz size bakacak ortam gerilmesin eşiniz annesiyle de görüşsün. Daha rahat gecirebileceginiz bi süreç olabilecekken kendinizi zorlamış olursunuz. Hem eşiniz ozurdilerse aralarda düzelirMerhabalar. İki buçuk yasinda bir kızım var. Doğumunda annem ve kayinvalidem deyim yerindeyse dünür kavgasına tutuştu. Evimde huzurum kalmadı. Kayinvalidem esimi anneme karşı kiskirtti (annem kendisine emir veriyormus) ve eşim de annemle tartıştı durduk yere. Annem evimden küs ayrıldı ve muhtemelen bir daha cağırsam da asla gelmez. Kayinvalidemi zaten gorecek gözüm yok. Bir ablam var ondan da çok fayda yok. Zaten şehir olarak ailemden uzaktayim.
Tekrar hamileyim nasipse ağustousta doğumum olacak. Bu sefer sadece huzur istiyorum bu konuda esimi de defalarca uyardım ve annesinin gelip çocukları gorebilecegini ama asla yatılı istemediğini ve işime karışıp beni huzursuz etmemesi için onu uyarmasını Rica ettim.
Sonuç olarak doğum ve lohusalık sürecini eşimle yalnız atlatabilir miyim sizce? bunu başarabilen var mı? Hastanede esimle yalnız olsam sıkıntı yasar miyiz? Eve haftada iki yarım gun temizliğe yardımcı gelse buzlugu da ağzına kadar yemek doldursam diyorum. Eşim iki hafta izin alsa kalan sureci üç yaşında bir cocuk ve yeni doğmuş bir bebekle atlatabilir miyim? Bunu başarabilen var mi? Ya da neler tmavsiye edersiniz?
Ahhahhhaaa,kimler tövbe etmişti kimler,şimdi beşik sallıyorlarBir sıkıntı mı yaşandı doğumda ? Kendim için sormuyorum ben de doğurmaya tövbe ettim
Benim de kayınvalidem kaldı yanımda,çocuk kuvözde kısa süreliğine,brşey isteyeceğim kv uyuyor.Seslendim anne,annee,aaanneeeee,AANNEEEEEE,duyan yok:))olur mu nasıl olur a girerseniz olmaz.
neden olmasın ki. herkesin bünyesi bir değil elbet ama biraz dirayetli olun. sezeryan sonrası ah uh a bağlamayın. ne kadar hareket o kadar çabuk toparlanma.
ben bir gece kaldım hastanede eşimde büyük oğlanla evde kaldı. annem kaldı o gece sağolsun fosur fosur uyudu sabah 5 de de çekti gitti zaten. kendim kalktım emzirdim wc ye gittim. ertesi sabah çıkardılar eve geldim evi süpürdüm gelen giden olur diye.
Diger sezeryaninizin uzerinden cok zaman gecmemis normal dogum olmasi zor geldi bana. Capa da bile 30 hafta uzeri eger sezeryanin uzerinden 4 yil gecmemisse yapmiyorlar.İlk doğumum sezeryan oldu ve beş gün kadar yardımsız wcye gidemedim. Eşim hem benimle hem çocuklarla ilgilenebilir mi kararsizim. İnşallah ikincide normal doğum nasip olur da rahatça ayağa kalkarim ve kimseye ihtiyacım kalmaz.
yaparsınız ben de 3.5 yaşında bir çocuk ve bebekle tek kaldim. 10 gün falan yardım etti annem sonra yoruluyor diye gönderdim. Eşim de tüm gün çalışıyordu. 10 günlük bebek ve 3.5 yaşında çocuk yardimcisiz yaptım. Kolay mıydı değildi ama olur.Merhabalar. İki buçuk yasinda bir kızım var. Doğumunda annem ve kayinvalidem deyim yerindeyse dünür kavgasına tutuştu. Evimde huzurum kalmadı. Kayinvalidem esimi anneme karşı kiskirtti (annem kendisine emir veriyormus) ve eşim de annemle tartıştı durduk yere. Annem evimden küs ayrıldı ve muhtemelen bir daha cağırsam da asla gelmez. Kayinvalidemi zaten gorecek gözüm yok. Bir ablam var ondan da çok fayda yok. Zaten şehir olarak ailemden uzaktayim.
Tekrar hamileyim nasipse ağustousta doğumum olacak. Bu sefer sadece huzur istiyorum bu konuda esimi de defalarca uyardım ve annesinin gelip çocukları gorebilecegini ama asla yatılı istemediğini ve işime karışıp beni huzursuz etmemesi için onu uyarmasını Rica ettim.
Sonuç olarak doğum ve lohusalık sürecini eşimle yalnız atlatabilir miyim sizce? bunu başarabilen var mı? Hastanede esimle yalnız olsam sıkıntı yasar miyiz? Eve haftada iki yarım gun temizliğe yardımcı gelse buzlugu da ağzına kadar yemek doldursam diyorum. Eşim iki hafta izin alsa kalan sureci üç yaşında bir cocuk ve yeni doğmuş bir bebekle atlatabilir miyim? Bunu başarabilen var mi? Ya da neler tavsiye edersiniz?
Kız yüreğime mi indiricen benimAhhahhhaaa,kimler tövbe etmişti kimler,şimdi beşik sallıyorlar
Benim de kayınvalidem kaldı yanımda,çocuk kuvözde kısa süreliğine,brşey isteyeceğim kv uyuyor.Seslendim anne,annee,aaanneeeee,AANNEEEEEE,duyan yok:))
Yanımdaki havluyu topak yapıp üzerine attım,irkilir uyanır diye, biryandan sesleniyorum,karşı koridordan hemşire duydu geldi,kv rüyasını bölmedi
Annem ilk dogumumda kahvaltı yapmadan sokaga çıkmam ,ilaç kullanıyorum ...hastahanede tost yemekle olmaz demiş (sezeryan için benim yatisim bir gece önce olmuştu) kendisine kahvaltı hazırlatmis eşime ....hemsireler beni ameliyata hazırladılar sonda bile takıldı hala yanımda kimse yok!! Ustelik evimle hastahane karşılıklı ama annemin çayının bitmesini bekliyorum. Baktilar saat 9 a geliyor benim yerime başkasını aldılar sezeryan doğumaonun bari sıfatı kv
benim ki anne .. daha evde suyum boşalmış doğurmaya gidiyorum hazırlanmışız bende geleyim mi gerek var mı dediydi
bunlar böyle olmasa belki bizde ay nasıl olacak nasıl yapıcaz derdine düşerdik..
Haftada iki yarım gün yardımcı gelip buzluk yemekle dolu olup bi de eşiniz iki hafta izin alacakMerhabalar. İki buçuk yasinda bir kızım var. Doğumunda annem ve kayinvalidem deyim yerindeyse dünür kavgasına tutuştu. Evimde huzurum kalmadı. Kayinvalidem esimi anneme karşı kiskirtti (annem kendisine emir veriyormus) ve eşim de annemle tartıştı durduk yere. Annem evimden küs ayrıldı ve muhtemelen bir daha cağırsam da asla gelmez. Kayinvalidemi zaten gorecek gözüm yok. Bir ablam var ondan da çok fayda yok. Zaten şehir olarak ailemden uzaktayim.
Sonuç olarak doğum ve lohusalık sürecini eşimle yalnız atlatabilir miyim sizce? bunu başarabilen var mı? Hastanede esimle yalnız olsam sıkıntı yasar miyiz? Eve haftada iki yarım gun temizliğe yardımcı gelse buzlugu da ağzına kadar yemek doldursam diyorum. Eşim iki hafta izin alsa kalan sureci üç yaşında bir cocuk ve yeni doğmuş bir bebekle atlatabilir miyim? Bunu başarabilen var mi? Ya da neler tavsiye edersiniz?
Gerek var mı:) Yok ya bi koşu bakkaldan bebek alıp geleceğiz demek lazımmış:))onun bari sıfatı kv
benim ki anne .. daha evde suyum boşalmış doğurmaya gidiyorum hazırlanmışız bende geleyim mi gerek var mı dediydi
bunlar böyle olmasa belki bizde ay nasıl olacak nasıl yapıcaz derdine düşerdik..
İşte orada plana onsuz devam etmek gerekirdi bence.Annem ilk dogumumda kahvaltı yapmadan sokaga çıkmam ,ilaç kullanıyorum ...hastahanede tost yemekle olmaz demiş (sezeryan için benim yatisim bir gece önce olmuştu) kendisine kahvaltı hazırlatmis eşime ....hemsireler beni ameliyata hazırladılar sonda bile takıldı hala yanımda kimse yok!! Ustelik evimle hastahane karşılıklı ama annemin çayının bitmesini bekliyorum. Baktilar saat 9 a geliyor benim yerime başkasını aldılar sezeryan doğumaben öğlen sonraya kadar sondayla bir gün önce yediğim akşam yemeği ,bir gün önce içtiğim su ile bekletildim. İnsanlar " annem gelicek yaşadık....şunu pişirir buzlugumu doldurur" filan diyorlar ya çok garipsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?