Hiç mi mutlu evlilik yok?

Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu:110::KK17:
Anlamanız gereken şey . Çoğunlukla problemi olan konu açıyor .
Bunu anlamak bence çok zor olmamalı .
Sizde bu konuları okuyup verilen önerilerden ders alın ve yapmamaya veya size yapılan davranışa karşı çıkın .
Mutlu evlilik tabiki de var . Bknz : ben :KK70:

Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu:110::KK17:
Vaar dolu var da burada yok :))

Burasi bir derdim var bolumu, kimse mutlulugunu anlatmazki. Bu hastahaneye gidip saglikli insan aramak gibi, o zmn da herkes hasta bendemi hastayim diye kormak gerekir.
Burdaki konularin cogu en basindan belli iliskiler..
Dugunden once acilan ve sonrasinda devami gelen konular var.
Diyemiyosunki, suc sende. Biz sana demistik yazmistik, kabul etmedin, esin aslinda hep boyleydi. Bunu yaptiginda bugunun sinyalini vermisti.
Bu tabiki uyeleri tanimaktan ve iyi takip de gerektirir.
Evlenince degisir dememek gerekiyor evet torpulenen seyler oluyor ama tablonun butununu degerlendirebilmek bambaska birsey. Eldeki artilarla mutlumuyuz onemli olan o

Tabi ki var mutlu evlilikler, bdv sorunların paylaşıldığı bir bölüm o yüzden dert okuyorsunuz sürekli. Ben mutluyum sorunuzun cevabı olarak, yüz kere gelsem dünyaya yine eşimi seçerdim evlenmek için

Sanırım "bir derdim var" topiğinde tekrar tekrar sorulan 1001. soru..
Tabiki mutlu evlilikler var.
Ben de her evlilikte olabilecek şeyler yaşıyorum ama konu açacak kadar değil diye düşünüyorum.
Buraya derdi olanlar yazıyor..

evliliğim güzel çok şükür. 5 senelik evliyim mutlu huzurluyum :nazar: elbette ki ufak pürüzler oluyor bazen ben alttan aliyorum bazen eşim. Amaaa bizim de 4 senedir çocuğumuz olmuyor. Herkesin imtihani farkli farkli ;)

evliliğim güzel çok şükür. 5 senelik evliyim mutlu huzurluyum :nazar: elbette ki ufak pürüzler oluyor bazen ben alttan aliyorum bazen eşim. Amaaa bizim de 4 senedir çocuğumuz olmuyor. Herkesin imtihani farkli farkli :KK66:
ben de senin gibiyim çok güzel evliliğim ama çocuğumuz olmadı daha ..daha diyorum çünkü umut hep vardır tıp çok gelişti tüp bebek olur belki..allah herkesii farklı sınarmış çocuk olsaydı farklı dertler olabilirdi huzursuzluk olabilirdi o yüzden elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz

ilk aylar özellikle sıkıntılı geçebiliyo yıllar geçtikçe de oturuyo gözlemlediğim. İlk aylar biz çok tartışırdık. Ağlayıp dururdum bi gün ben bu şeyleri yapmak için mi evlendim bile dedim eşime. Eş çok önemli beklentiler aileler çok önemli şimdi 1,5 yıllık evliyim iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. İyi ki o ailenin geliniyim bizim de çatıştığımız noktalar anlaşamdığımız şeyler olabiliyo eşimle de ailesiyle de şükür yüz göz olacağımız bi ortam olmadı inşallah olmazda. Umarım çok mutlu olursun.

Olmaz mı ben mesela:)2,5 yıllık evliyim ve bir kızım var ve iyiki evlenmişim diyorum.eşimle sorunlar oluyor elbet ama hatasız kul olmaz aşıyoruz inşallah bjndan sonra da olmaz

VARSA bile dile getirmezler.

Şİmdi düşünün burada herkes bir derdini paylaşıyor.Aradan sıyrılıp ''HEYY VALLA BİZ ÇOK MUTLUYUZ ''demek burada abes kaçar.Hatta sen ne diye mutlu evliliğini gözümüze sokuyorsun derler. ''HATTA TAŞLANABİLİR'' ;)

ben varım
yeniden dünyaya gelsem eşimle evlenirim
mutluyuz

Valla ben evlendiğine mutlu olana rastlamadım. :)
Ben de bekarım. Annem babam arada bir evlilik lafı ediyor da, evlenip elin adamını dertsiz başıma dert mi alayım diyorum... Elbette ki mutlu ve doğru evlilikler var, ama çok az. Ruh öküzümü bulursam evlenebilirim anca. :)

arkadasa katılıyorum ben de bekarım. ve suan basıma dert almaya nıyetım yok.

Adı üstünde bdv forumu sorunların paylaşıldığı bir yer buraya sadece sorunları olanlar yazıyor .
Elbette ki mutlu evlilikler var buradakileri baz alma sadece

harika bir evliliğim var..
eşim dört dörtlüktür. asla kırmaz üzmez beni.
işi gücü varsa yoksa evimiz, çocuğumuz, ben .
bana danışmadan tek bir iş bile yapmaz. her şey benim kontrolüm altında.
müthiş zaman geçiririz birlikte. elimizden gelse 7/24 bir arada oluruz yani.
işten geliriz yemeği birlikte yaparız, birlikte sofra toplarız, çayı birlikte demleriz. hep müşterek yani.
zaten çocukla ilgilenmesi apayrı. banyosunu yaptırır, yemeğini yedirir, oyun oynar, uyutur.. dermişim :KK70:

valla harika evlilik yoktur bence. idareli çiftler vardır. birbirini idare edebilecek kişiler evlenmeli. anahtar-kilit misali.. biri anahtarsa öbürü kilit, biri kilitse diğeri anahtar olmalı.

Not: eşim en son ne zaman oğlanı yıkadı hatırlamıyorum :KK70:
akşam yatağa yatınca belim ayrılacak kadar ağrıyor. ben olmasam 100 yıl çamaşır yıkanmaz, ev süpürülmez.
ben de çalışıyorum üstelik.

Tatlim buraya Ben mutluyum diye niye konu acsin arkadaslar.
Soruna gelirse Ben mutluyum. Cok guzel bir evliligim var, Dis etkenler can sikici olabilir ama esimden yana, cocuklarimdan yana kendimi cok sansli ve mutlu hissediyorum.
Esim benim Diger yanim. Alti sene olacak evliyiz. Her gun Beni sevdigini soyler, hergun sariliriz. O Beni Ben onu idare Eder. Dogru esi bulmakta bitiyor is. Kavgalarimiz olsada sevgimizin uzerine cikamiyor. Daha eklerim ama gereksiz. Iyiyiz yani Nazar degmesin

Görmedim, duymadım, bilmiyorum dersen mutlu evlilik olur. Dört dörtlük tabiki evlilik yoktur. Sadece, sorun olduğu zaman, birlikte aşmayı başaran insanlar vardır. Fakat ben son yıllarda, her gitiiğim düğüne ' acaba kaç yıl evli kalırlar' düşüncesiyle gidiyorum. Son yıllarda insanlar, okadar çocuk gibi davranıyorlarki, sanki evlilik değilde,evcilik oynuyorlarmış gibi...Sabır yok, anlayış yok, empati yok..fedakarlık yok...herkes bencil ve kendi dediği olsun istiyor.

Canım burada kadınlar derdi olduğunda bir derdini paylaşıp destek beklediği için genelde sorunlara denk gelmen normal . Zaten başlık bir derdim var:KK49:

Mutlu olanlarda tutup da ben çok mutluyum canım kocam canım kaynanişkom falan yazsa komik olur :KK56: Nispet yapar gibi o ne öyle hahahh

Hayatta temkinli olmak , yaşanılan şeyleri görüp ona göre önlem almak iyidir. Buradan etkilenip şüphe dolmak yerine kulağına küpe edebilirsin tecrübeleri. :KK39:

Back
X