Hiç oluru yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum

Hiç oluru yok evet. Kadınlar zaten erkeklerden daha olgundur, hatta aynı yaşta olan insanlarda bile kadın beyninin altı yıl ileriden gittiğine dair bilimsel bir çalışma olduğunu söylemişti bir hocamız. Önce toyluklarıyla, ilerleyen yıllarda da benden büyüksün imalarıyla uğraşmayı göze alıyorsanız buyrun. Ama kendinizden bu kadar küçük birinden hoşlanmanız da bana psikolojik olarak çok sağlıklı gelmedi.

hiç oluru yok hiç…
🤦🏼‍♀️
Hiçbir oluru yok küçük bir yıvrıcık o🙄

Kendimi sübyancı gibi hissettim
Her şey görüntü mü
Beyinler uyuşacak mı

Beyinler uyuşuyor gibi duruyor ama işte
Yaşı yaşıma huyu huyuma uysun derim
Daha 21 yaşında çocuk gibidir siz büyütürsünüz diyeyim size
Hiç girmeyin bu yola
Kardeşimle yaşıt resmen

Ay adamların yaşıt olanları bile çük kadar beyniyle zor çekiliyor. Bir de dokuz yaş küçüğü... Bilemedim. Belki sadece fiziksel bir çekimdir.
Baktıkça bakasım geliyor

Omur boyu makyajsiz mi gezcen 😐 rimel benim kirmizi cizgim
Eyeliner da benim

21 yaşında yeni ergenlikten çıkmış çıkmakta olan biriyle ne paylaşabilirsiniz ki? Oluru yok bence
Yani yanımda gezdiremem bir davet vs
Çocuk mu büyüteceksiniz olmazz
Onu düşünüyorum
Ben 4 yaş küçük biriyle tanıştım o bile kafa kurcalıyor ama 9 yaş ıhhh cidden oluru yok gibi.
Bence de ama çok hoşlanıyorum

Zaten başlıkta kendiniz de söylemişsiniz oluru olmadığını. Sürekli genç gösterdiğinizden bahsetmişsiniz de ilişki iki kişinin dış görünüşü arasındaki uyum mu yalnızca? 28-29 yaşındasınız, 21 yaşında, muhtemelen öğrenci ve ailesinden harçlık alan bir erkekle duygusal olarak bir şeyler paylaşıp olgun bir ilişki yaşayacağınızı düşünüyor musunuz gerçekten?

Simdinin lise bebeleri hep makyajli gezdigi icin siz yasimi gostermiyorum saniyorsunuz, ama gosteriyorsunuzdur, o konuda anlasalim.

21 yasindaki cocuk da 25 gostermez yani, orada da anlasalim.

Ama neticede 2 resit birey, oluru var, yok demem.
Ama uzun soluklu bir sey beklememek lazim. Gonul eglendirmelik flort olarak oluru var diyorum, eminim, son kararim kenan bey 😃

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Neden denemeyesiniz ki? Olmayacağını ya da olacağını deneyin ve görün. Bence bu kadar negatif yaklaşacak bir şey yok. İki reşit insan. Birlikte vakit geçirmek istiyorsanız geçirin bakım keyif alıyor musunuz.

İyi geceler hanımlar
İstiyorsa 18 gösterin sonuçta bu çocuk sizden çok ufak yani bilemiyorum ben yakıştıramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X