Hiç oluru yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz 40 o 30 olsa olurdu. ben yaş farkına çok takan biri değilim ama cocuk cok küçük. belli bi yaştan sonra yaş farkı cidden önemsiz yada bana öyle düşündürecek durumlar rastgeldi ama 20 li yaşların başı henüz cok cocuk olunan yaşlar. 26-27 olsa hiç sorun olmaz derdim. ben 27 yaşındayım sevgilim 25. sıfır sorun yani oyle diyim. olgunlaşmayacak erkek 55'de de olgunlaşmaz neler okuyoruz burda. bu arada ben 3 senedir avrupadayım ondan öncede amerikada okuyodum. 30 yaş olaylarına türkler olarak cok takıyoruz. avrupada 30 yaşındakiler daha cok genciz ne evliliği, ne yaş farkı falan kafasında bu arada :) siz de cok gençsiniz yani ama hoşlandığınız kişi cocuk geldi bana biraz.

Aa bu o üye😄😄
Kedi ciğer yine desenize 😂😂
Aslında alt metin ; o yaşlarda bazı organların kalem gibi olmasından mütevellit genç bir çocuğa duyulan ilgi.
Direkt bunu dile getiremediği için 22 yaşında gosterdigine inandirmis kendisini.
İlişkiyi olumlayip ruhsat almak,kendisini rahatlatmak için çırpınıyor sadece.
Birileri çıkıp olur derse ; huzur bulacak 🤔

O yaşta bir erkek daha çocuktur. Hayatı siz öğreteceksiniz. Bir nevi bebenin acemi birliği olacaksiniz 🤣

Geceleri de saymazsanız aynı yaştasınız 😂 kendinizi avutmak için devlet bahçeli hesaplaması yapmışsınız ama mümmkün değil. Kafalarınızın uyuştuğunu zannediyorsunuz. O daha ergenlikten çıkmamış siz yetişkinsiniz. Gerçekten kafalarınız uyuşuyorsa birinizde problem var ve yaşına uygun davranmıyor demektir. Boşuna kafanızda büyütmeyin yarın öbür gün yaşıtı biriyle olduğunu görürseniz daha çok üzülürsünüz.

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
😑😑

Sanirim duygusal bosluktasiniz . insan ister istemez yanlis şeylere hissiyat besliyor malesef.sevgili olsaniz bile sonu ayrilik ayrildiktan sonra ne işim vardi benim onunla demeniz an meselesi.en son sevgiliniz ne zaman oldu

27 yaşında bana 21 yaş kardeş çocuk gibi geliyor . Literatürde ergenlikten tam çıkılmamış bile geçiyordu herhalde. 22 gösteriyorum falan yok 15 gösteriyorsunuzdur. Olacak iş mi ? Erkekler zaten geç olgunlasiyor nasıl o gözle bakıp konuştunuz anlamadım

Cocuk sizi cinsel olarak isteyebilir o yaslar tam tecrubeli hatun avlama yaslari bu erkolarda. Biraz eli yuzu duzgunse istedigini yakalar. Dusmeyin tuzagina ergen daha kaptirmayin kendinizi agzi daha sut kokuyodur bunun

40 yaşında erkekler bile kendisine rahatsız olmadan 18lik kızları yakıştırabiliyor. Siz ise yine 20lerin sonundasınız, abartarak bir şey yok. Sevgili olmak istiyorsanız olun bence.

Aslında alt metin ; o yaşlarda bazı organların kalem gibi olmasından mütevellit genç bir çocuğa duyulan ilgi.
Direkt bunu dile getiremediği için 22 yaşında gosterdigine inandirmis kendisini.
İlişkiyi olumlayip ruhsat almak,kendisini rahatlatmak için çırpınıyor sadece.
Birileri çıkıp olur derse ; huzur bulacak 🤔
Yok sanmam geçen bir konusunda da seksi hemen dile getirip talep etmelerinden de rahatsızdı. Evlenmeden zaten olmazcı
Farkında değil aslında ama o çocuk ilgi duyuyorsa da milf buldum götürürüm oh kafasında. Kadın romantizm evlenmeden olmaz kafasında.
Bu üye zaten benim anladığım üyeyse durmadan herkesi yanlış anlayan, en ufak bakıştan mana arayan üye. Tanıştığı yazar da aşık gittiği spor kulübündeki pt de bana aşık sanıyor. Bir süre sonra olmuyor. Hemen yemi bir platonik buluyor kendine belki 50 konu açtı böyle başka adamlar için. Biraz platonikleri gerçek sanma üstüne alınma da var.

Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu 🤦🏼‍♀️
Ya siz insanlara ne bakıyorsunuz böyle kompliman yapıyorlar.
Oğlum var. Bebekliğinden bu yaşına kadar marketten gittiğim tatile kadardır her yerde annesi nerde sen ablası mısın aa annesi misin yemin et muhabbeti oldu. Bariz belli çocuk benim yani ama beni mutlu etmek için yapıyorlar
Sizin gerçeklik algınız kopmuş ne yazık ki.
O sporcudan malum yazara herkesi yanlış anlıyorsunuz. Bence biraz sizin çevreye bakışınızda sorun var. Adım gibi eminim çocuk da size ilgi duymuyor daha önceki platonik kalanlar gibi.

30 yasında koca kadınsınız ne işiniz var 21 yasında çocukla ?
Siz yaşınızı göstermediğinizi zannediyorsunuzdur da gösteriyorsunuzdur aslında , kendinizi kandırmayın.
Her şey dış görünüş de değil . 21 yasında henüz ergenliğini bile tamamlamamış çocukla 30 yaşındaki kadının hayata bakışı , kafa yapıları aynı olmaz, uyuşmaz.
Ayrıca ileride oğlum dese ki 30 yasında kadınla beraberim , paralarım yani ne alaka derim.

O yüzden hiç oluru yok , boş hayallere kapılmayın.

Farkında değil aslında ama o çocuk ilgi duyuyorsa da milf buldum götürürüm oh kafasında.
Zaten öyle bir durum söz konusu olursa o çocuğa hayatının kiyagini yapmış olur 🤣
21 yasindaki bıyığı yeni yeni terlemeye başlayan yağız yigidimiz de her gittiği ortamda göğsünü kabarta kabarta anlatır 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X