- 17 Ağustos 2011
- 24.624
- 155.058
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Size gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında alt metin ; o yaşlarda bazı organların kalem gibi olmasından mütevellit genç bir çocuğa duyulan ilgi.Aa bu o üye
Kedi ciğer yine desenize![]()
İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmenBende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Size gelsin
Yok sanmam geçen bir konusunda da seksi hemen dile getirip talep etmelerinden de rahatsızdı. Evlenmeden zaten olmazcıAslında alt metin ; o yaşlarda bazı organların kalem gibi olmasından mütevellit genç bir çocuğa duyulan ilgi.
Direkt bunu dile getiremediği için 22 yaşında gosterdigine inandirmis kendisini.
İlişkiyi olumlayip ruhsat almak,kendisini rahatlatmak için çırpınıyor sadece.
Birileri çıkıp olur derse ; huzur bulacak![]()
Ya siz insanlara ne bakıyorsunuz böyle kompliman yapıyorlar.Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu![]()
Zaten öyle bir durum söz konusu olursa o çocuğa hayatının kiyagini yapmış olurFarkında değil aslında ama o çocuk ilgi duyuyorsa da milf buldum götürürüm oh kafasında.
Bakımı derken nasıl yani?