Hiç oluru yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle de bir durum var eğer yaşa takıntılı bir insansanız çevrenizdeki insanlar da sırf gönlünüz olsun diye küçük gösteriyorsun diyordur . Aslında belki de 33 35 gösteriyor da olabilirsiniz 🥲

İnsanların sırf gönlü hoş olsun diye birine küçük gösteriyorsun dediklerini hiç görmedim. tam tersine en ufak cilt kusurunuz olduğunda bile acımasızca yüzünüze vururlar.

İnsanların sırf gönlü hoş olsun diye birine küçük gösteriyorsun dediklerini hiç görmedim. tam tersine en ufak cilt kusurunuz olduğunda bile acımasızca yüzünüze vururlar.
Ben gördüm.
Yaş konusunda cok takıntılı kadınlar var.
Sırf daha fazla uğraşmamak için “evet evet küçük gösteriyorsun.” deyip geçiştirmiş olabilirler.

Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu 🤦🏼‍♀️

Ben de 35 yaşımdayım 2 yaşında oğlum var ablası mısınız diyorlar. Aynaya bakıyorum 35. Ah erkekler bazen nerde ne zaman ne diyeceğinizi biliyorsunuz. 🤣🤣

Keşke görüntüyle aynı olsanız bu erkekler zaten geç olgunlaşıyor valla hemen yaşlanırsın

Kime göre ?
Siz kendinizi 22 görüyor olabilirsiniz ancak başkası size baktığında makyajsız olarak o 30'u goruyordur illa ki.
Müdürüm diyorsunuz ; yahu bir yemekli davet olsa kolunuza takip gidebilecek misiniz ?
21 yasindaki çocuk "Arkadaşlarımla internet cafeye gidiyorum,işin bitince beni ordan alırsın" derse tamam diyebilecek misiniz ?
Arkadaşlarıyla tanistirmak istese ne olacak ?
Zaten göğsünüze bile dokunsa unideki bütün öğrencilere anında anlatır.
Üzerine birde reklam olursunuz,ama siz bilirsiniz.
Bu yorumu önce tane tane sesli olarak, sonra icinden 5 6 kere oku konu sahibi. Ihitacin olan şey bu

Aynısını başka bir konuda da yazmıştım, yaş farkı olan ilişkilerin altın kuralı büyük olan tarafın küçük, küçük olan tarafın olgun göstermesidir zaten. Aksi mümkün değildir. :işsiz: kimse aramızdaki yaş farkı belli oluyor demez. Az daha zorlayın da aramızda 9 yaş var ama ben daha küçük duruyorum deyin.

Mesele fiziksel özelliklerle de bitmiyor zaten orası da ayrı.

Ya siz insanlara ne bakıyorsunuz böyle kompliman yapıyorlar.
Oğlum var. Bebekliğinden bu yaşına kadar marketten gittiğim tatile kadardır her yerde annesi nerde sen ablası mısın aa annesi misin yemin et muhabbeti oldu. Bariz belli çocuk benim yani ama beni mutlu etmek için yapıyorlar
Sizin gerçeklik algınız kopmuş ne yazık ki.
O sporcudan malum yazara herkesi yanlış anlıyorsunuz. Bence biraz sizin çevreye bakışınızda sorun var. Adım gibi eminim çocuk da size ilgi duymuyor daha önceki platonik kalanlar gibi.
Bu küçük gösterme iddiasının cılkını çıkaran kadınlar var cidden.
Yetişkin kadınlar etrafındaki insanların kendilerine liseli misin diye sorduklarıni söyleyip o kadar küçük göründüklerine inandırıyorlar kendilerini.
Bazen gerçekten iş olsun, mutlu olunsun diye söyleniyor o sözler. Yaşından küçük gösterenler var ama öyle 10 yaş genç gösteren kimseyi görmedim ben bu yaşıma kadar. Bize denk gelmiyor demek ki.

Son düzenleme:
İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Ben o kadar sert bakmıyorum. Erkek kadından büyük olunca problem değil kadın büyük olunca niye problem olsun. Forumdaki birçok insanın eşiyle arasında 9 yaş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 15 18 yaş olanlar bile var. Yaşlarını 30 21 değilde 25 34 olsa daha iyi olurdu ama deneyebilirsiniz bence.

Ben o kadar sert bakmıyorum. Erkek kadından büyük olunca problem değil kadın büyük olunca niye problem olsun. Forumdaki birçok insanın eşiyle arasında 9 yaş olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 15 18 yaş olanlar bile var. Yaşlarını 30 21 değilde 25 34 olsa daha iyi olurdu ama deneyebilirsiniz bence.
Yoo 21 yaşında üniversiteli bir genç kız 30 yaşında bir adam benden hoşlanıyor dese, ne gerek var. Kendi yaşından genç bir öğrenciyle ol daha sağlıklı derim.
20-25 yaşla 30-35 arası ayrı dünyalar. Daha ergenliği yeni bitirmiş üniversitede okuyan birinin gündemi, beklentisiyle, okulu bitirmiş ve iş hayatına atılmış insanınki aynı değildir.
Dediğiniz yaş farkları küçük olan en az 30 yaşına geldikten sonra kapanıyor. Öncesi çok fena.
Şahsen benden 20 yaşında bir çocuk hoşlansa ona hayranlık denir daha çok ufaksın derim. Devasa bir fark şu an o

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Sen 40 olup o 31 olsaydi farkli olurdu. Ama 21 yas aslaaaa birkac sene sonra kendini prangali hissedecek

Bu küçük gösterme iddiasının cılkını çıkaran kadınlar var cidden.
Yetişkin kadınlar etrafındaki insanların kendilerine liseli misin diye sorduklarıni söyleyip o kadar küçük göründüklerine inandırıyorlar kendilerini.
Bazen gerçekten iş olsun, mutlu olunsun diye söyleniyor o sözler. Yaşından küçük gösterenler var ama öyle 10 yaş genç gösteren kimseyi görmedim ben bu yaşıma kadar. Bize denk gelmiyor demek ki.
Sıdıka kitabında bir komşu annesinin gününde ilkokul formama giriyorum diyor gaza gelince de çamaşır makinesi tanburuna sıkışıyordu. Bu versiyon tipler gerçek hayatta da var. Daha genç daha zayıf göründüğünü iddia ederler.
Halbuki en güzel yaş olduğun yaşadığın yaş. Gerek yok böyle daha genç görünüyorum komplekslerine.
38 yaşına girmek üzereyim. Belli otuzun ortasında olduğum bir iki yaş oynar ancak

Benim de erkek öğrencilerimle 9-11 yaş farkı vardı. 20-22li yaşlarındayken görüşmüşlüğüm vardı. Ondan benden yaşlı duruyorlardı 😂 Gayet de olgun duruyorlar şu anda ki lisede de oturaklılardı yeri geldiklerinde. Somut örnekleri görmesem 25'e de bebe derdim. Ama bazı tanıdığım 30'a yaklaşmış erkekler hala ergen tavırlarında.

Dipnot: Minyon tipli olduğum için de küçük duruyordum yanlarında.

İyi geceler hanımlar
Hic mantıklı gelmedi bana olmaz bu is bence. 21 yas daha çocuk yani

İçimde kalacağına denerdim bekar reşit insanlarsınız küçük büyük farketmez bakar denersin yürür yürümez deneyim olur 😀

Sıdıka kitabında bir komşu annesinin gününde ilkokul formama giriyorum diyor gaza gelince de çamaşır makinesi tanburuna sıkışıyordu. Bu versiyon tipler gerçek hayatta da var. Daha genç daha zayıf göründüğünü iddia ederler.
Halbuki en güzel yaş olduğun yaşadığın yaş. Gerek yok böyle daha genç görünüyorum komplekslerine.
38 yaşına girmek üzereyim. Belli otuzun ortasında olduğum bir iki yaş oynar ancak
Fiziken küçük gösterseler de yüz olarak asla gösterdiklerini kabul etmiyorlar. Bir iş arkadaşım vardı kızla aynı yaştayız ama nasıl minyon zayıf ufak tefek bir şey. Bir gün sivil kıyafetli liselilerin arasında arkaları dönükken ayırt edip bulamadım kızı. Ama işte yüz her şeyi ele veriyor. Geçen yıllar, yaşanmışlıklar orada belli ediyor kendini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X