Hiç oluru yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz ablası.
Aklıma gelen:
images.webp

Son düzenleme:
Ileriki yaşlarda olsanız olur derdim çünkü çok yakınım kendinden 10 yaş büyük bir kadınla evlenmişti sonra da boşanmıştı ama çocuk daha toy sadece çekim bu inan başka bir şey degil olmaz çünkü

Siz üst segment erkek arayan üye değil miydiniz hatta bizim alt segment erkeklere alışık olduğumuzu söyleyip konuyu kapattırmıştınız :KK45: 21 yaşında çocuğun segmenti bile yoktur, ortaokuldan yeni mezun olmuştur o. Eee büyük konuşmamak lazım işte, böyle kısa pantolon giyen çocuklara vurulursunuz sonra :KK53:

images.jpeg-1.jpg

Siz üst segment erkek arayan üye değil miydiniz hatta bizim alt segment erkeklere alışık olduğumuzu söyleyip konuyu kapattırmıştınız :KK45: 21 yaşında çocuğun segmenti bile yoktur, ortaokuldan yeni mezun olmuştur o. Eee büyük konuşmamak lazım işte, böyle kısa pantolon giyen çocuklara vurulursunuz sonra :KK53:

Eki Görüntüle 3295507

Aa bu o üye😄😄
Kedi ciğer yine desenize 😂😂

Çocuk 21 yaşında olduğu için olamayabilir. Benim erkek arkadaşım benden 8 yaş küçük olmazz olaaamazz diye bir şey yok 4 yıldır beraberiz ve 4 yılda 4 kere kavga etmemişizdir.
Karşındakinin olgunluğuyla çok alakalı bir durum bu. Burada okuyoruz adam kadından büyük, gelmiş 40 yaşına anasının eteğinden ayrılamamış. Eee napim ben o benden büyük adamı o zaman. 🤷🏻‍♀️

98 den sonrası kardeşim gibi geliyor bana asla erkek gibi göremiyorum ben 21 yaş çok küçük bir yaş erkek için tüy bitmemiş oluyor çoğu o yaşta

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Olaya sadece dış görünüş olarak bakmışsınız ama kadının yaşı 30 iken ruhu da 30 dur ama erkeğin yaşı 21 iken ruhu 15 dir. Erkeklerin çoğu karakter olarak geç olgunlaşıyor. O yaşta bir erkek bana çocuk geliyor mesela. Neticede ilişki kurduğunuz insanın 25 gösteren yüzü değil karakter yaşı devreye girecek değil mi? Bana garip geldi arzularınız.

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Olmuyo canım ben denedım erkekler çok geç olgunlasıyor

Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan.
Kime göre ?
Siz kendinizi 22 görüyor olabilirsiniz ancak başkası size baktığında makyajsız olarak o 30'u goruyordur illa ki.
Müdürüm diyorsunuz ; yahu bir yemekli davet olsa kolunuza takip gidebilecek misiniz ?
21 yasindaki çocuk "Arkadaşlarımla internet cafeye gidiyorum,işin bitince beni ordan alırsın" derse tamam diyebilecek misiniz ?
Arkadaşlarıyla tanistirmak istese ne olacak ?
Zaten göğsünüze bile dokunsa unideki bütün öğrencilere anında anlatır.
Üzerine birde reklam olursunuz,ama siz bilirsiniz.

35 yaşınıza gelince 22 yaş 27 yaş görünümü olmaya başlayacak ortalama 5 yaş birden atacaksınız görünümde ve yaş aldıkça kendi yaşınıza biraz daha yaklaşacaksınız.

Tabi o zaman da aleni yaptıran ya da yaptırıp estetik yok diyen ünlüler gibi olmazsanız. Diyeceklerim bu kadar.

24 yaşında bir kadın olarak 21 yaşla asla işim olmaz. Gerçekten çocuk gibiler hatta benim yaşıtlarım bile çocuk gibi o yüzden hep 30 veya ona yakın yaşlar seçiyorum. Bence hiç oluru yok olsa bile kısa sürer

Haha kadın zekası ya süperiz çocuktan 9 yaş büyük olmasuna rağmen görünüş falan filan oğlanı kendinden 3 yaş büyük etti 😅 o 25 hanımda 22 gösteriyormus yani sen çocuktan 3 yaş küçük olmuş oldun bu hesaba göre 😅 yaş problemlerini çocukken de yapamazdım anne bebesinden küçük çıkardı hep sizinki de o hesap 😅😅😅
Tam Ösym'lik bir soru :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X