- Konu Sahibi yazarhanim35
Erkek bile 9 yaş büyük olunca sorun oluyor. Kadında düşmek dahi istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz üst segment erkek arayan üye değil miydiniz hatta bizim alt segment erkeklere alışık olduğumuzu söyleyip konuyu kapattırmıştınız21 yaşında çocuğun segmenti bile yoktur, ortaokuldan yeni mezun olmuştur o. Eee büyük konuşmamak lazım işte, böyle kısa pantolon giyen çocuklara vurulursunuz sonra
Eki Görüntüle 3295507
Olaya sadece dış görünüş olarak bakmışsınız ama kadının yaşı 30 iken ruhu da 30 dur ama erkeğin yaşı 21 iken ruhu 15 dir. Erkeklerin çoğu karakter olarak geç olgunlaşıyor. O yaşta bir erkek bana çocuk geliyor mesela. Neticede ilişki kurduğunuz insanın 25 gösteren yüzü değil karakter yaşı devreye girecek değil mi? Bana garip geldi arzularınız.İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmenBende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Yem, mama, su aksnwjsnsn. Sanki evcil hayvan gibi yazmış ajanshshBakımı derken nasıl yani?
Olmuyo canım ben denedım erkekler çok geç olgunlasıyorİyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmenBende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Kime göre ?Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan.
Yaw ben de öyle sandım asgshaj. Ya da yaşı küçük ya bebek bakımı gibi diyor sandım hahahYem, mama, su aksnwjsnsn. Sanki evcil hayvan gibi yazmış ajanshsh
Tam Ösym'lik bir soruHaha kadın zekası ya süperiz çocuktan 9 yaş büyük olmasuna rağmen görünüş falan filan oğlanı kendinden 3 yaş büyük ettio 25 hanımda 22 gösteriyormus yani sen çocuktan 3 yaş küçük olmuş oldun bu hesaba göre
yaş problemlerini çocukken de yapamazdım anne bebesinden küçük çıkardı hep sizinki de o hesap
![]()