Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

Ayrılacak olsa ayrılırdı..
Anladım ki amaç ne ..

Söylediğine göre kızın başına kalmasından korkuyor işte. kendine bir şey yaparsa bana patlar falan diyor. ben de ayrılacak olsa bunu önemsemeyeceğini düşünüyorum. Ben olsam önemsemem en azından ayrıldım diye kendini mi atıyor, sinir krizi mi geçiriyor banane yani...böyle söylediği için biz de bir çözüm bulma derdindeyiz.

Önceki konuna baktım da acaba kardesinin buna bir hatası mı oldu da kız bu kadar güvenmiyor? Normal insan davranısları degil bunlar cünkü...Benim kardesim yapmaz deme, aralarında geceni bilemezsin...

Önceki konuna baktım da acaba kardesinin buna bir hatası mı oldu da kız bu kadar güvenmiyor? Normal insan davranısları degil bunlar cünkü...Benim kardesim yapmaz deme, aralarında geceni bilemezsin...

Hayır kızın babasından dolayı dünyaya güveni yok. Babasının başka bir ilişkisi varmış...

Hayır kızın babasından dolayı dünyaya güveni yok. Babasının başka bir ilişkisi varmış...

Üzüldüm epey bir civataları gevsemis...Yazık. Bence karsına al konus, önce kardesine söyle konusacagını, sonra da tatlı dille kıza anlat...Kardesini seviyor cünkü belli ki...Nerde nasıl davranacagını bilmiyor ama bence, yol gösterirsen belki düzelir...Bir de aranıza girmek istiyor belli ki muntazam bir ailesi olsun istiyor, sizi ailesi olarak da görmüs...

Düzelmezse de kardesin halinden memnunsa, bırak kendi haline...Ayırmana gerek yok, kardesin cocuk degil...Sonra mutsuz olursa vicdan azabı duyarsın.

Öyle normal bir insan değil artık asla kabul edemem onu ben.
Kuzenin düğününe gittik izin vermemiş gitmesine sürekli rahatsız etti.
Gece dayımlara gidiyoruz oturmaya, araba ile kardeşimle gitmek durumundayız, sen gitme evde otur geç gelme diyor. Ben de geleyim diyor.
Annemi pazara götürüyor kardeşim, malum poşetler oluyor tşınacak. Buluşcaz acele et başka zaman gitseydiniz, baban götürseydi diyor.
Diyor da diyor hiç bir normal hareketi yok ki orasından tutup düzelir diyeyim. He kardeşim ayrılmak istemezse tabiki de banane söylediğim durumlar ayrılmak isteyip yakasını kurtaramama durumu içindi...

Son düzenleme:

Ne bileyim acıdım ben sen simdi öyle deyince...Sen büyüksün konus gene de...Belki bu huyunu bırakmasında ilk adımını attırmıs olursun. Sen bilirsin elbet gene de...

Ne bileyim acıdım ben sen simdi öyle deyince...Sen büyüksün konus gene de...Belki bu huyunu bırakmasında ilk adımını attırmıs olursun. Sen bilirsin elbet gene de...

Vallahi bir sene önce konuşacak oldum hatta yazdım bile bi ara muhabbet edelim diye. sen yeme içme kardeşime yetiştir ağla, zırla ablan benle ne konuşacak diye saatlerce başının etini ye... E gel bana sorsana? Ya da bekle buluşunca öğrenirsin. Kardeşim de geldi bu manyakla öyle işlere girme konuşulacak insan değil, laflarını cımbızla çeker sonra benimle uğraşır hiç bulaşma dedi. KOnuşmadım ben de. Kendisi de sormadı konuşacaktık ne oldu diye
Şu an içimden geçen tek şey ağzının payını vermek aslında sakinleşince bir daha düşüneyim

şu ana kadar olgun davranmışsın tebrik ederim(ben yapamazdım)
Ama bu konuyu okuyunca diyorum ki bundan sonra çirkinleş, çirkefleş. Serum manyağı olsun acillik et onu her gece

Sen sakinles sonra da konus bence...Kardesinin burnundan getirmis ama belli ki seviyor da biraz yol yordama ihtiyacı var...Sırf sevdigi için bile insanın kanı ısınır biraz da olsa...Zaten kardesin sevgisine inanmasa bu kadar yanında tutmaz...

Az seninle vakit gecirmek istiyorum kız kıza sinemaya gidelim de o zaman, bir sey konusacagım senle deme...Ne bilim bir fikir sadece. He bir de kardesine de gitmeden gene...

Ne demek kuzeninin düğününe gitmesine izin vermemek?ne demek pazara başka zaman gitseydiniz, baban götürseydi demek?kendini ne zannediyor bu kız? etrafındaki herkes ondan izin mi alacak?herkes onun istediği gibi mi hareket edecek ya dünya onun etrafında mı dönüyor?ayrıca ne kadar da yüzsüz davet edilmediği yerlere gitmek istiyor illa.

Bence sorun kardesinizde,
hem iliskiye devam ediyor hem de anneme arattircam vs diyor.
Hangi sebeple olursa olsun yine dugun davetiyesini veren ilk kivilcimi cakan da kendisi.

Siz abla olarak tavrinizi koyun, o kizdan da hoslanmadignizi belirtin, o da iliskiyi dengede tutmayi kime ne zaman gel diyecegini kusluklere aldiris etmemeyi zamanla ogrenir.

Bence araya girme,kendni onun seviyesne dusuruyosun,erk kardesinin bilecegi is bu.sen sevmysan kzi karsilasmamaya bak,snucta senin esinin kardslri de seni sewmek zorunda dgl,belki senin bzi hareketlrn onlara zit geliyrdur,kiza bu kadar sinr olmanin bi alemi de yok bence,ozel gunlernzde yaninda olmak istmsi ck dogal,toy oldugu icn belli gelcm die tutturuyordur.olgunlukla karsilamaya cls braz,insanin her donemi ayni olmaz

maxi pro 5

benim görümcelerim ile kız aynı konumda ble değil bence kıyaslanamaz. biz bir aile olduk o ise henüz sevgili...
kız toy falan değil 23 yaşında okulu bitmiş işe girecek 5 yaş var altı üstü aramızda... 18-20 olsa bile gelirim diye tutturamaz sonuçta kardeşim ilk defa benim evime gelmiş. utanmadan bir de babamdan izin aldım ablanlarda kalabilirim demiş kardeşime. ne yüzle yahu ben neden elin manyağına anlayış göstereyim neyim o benim de saçma sapan tavırlarını çekeyim?

İçim şişti resmen bu kız takıntılı kardeşin zor ayrılır bundan intihar felan eder inşallah kız başkasını bulursa kardeşinden ayrılır

Olasılıklar&şanslar

Bence muhattap olmayın olgunlaşmamış bir kişilik belli. Serum yiyip fotograf paylaşmak nedir?

Ayrıca kardeşiniz de ikili oynuyor olabilir. O yüzden siz hiç karışmayın yarın bir gün siz kötğ olursunuz.

İliskileri ne zamandan beri devam ediyor?
Ne kolay demis herkes ayrilmiyorsa siz yardim edin ayrilsin diye..
Kizin yillarina ne olacak ozm?
Kardesiniz ciddi dusunmuyorsa ailenize neden sokmus ozm?
Kizi aileye dahil etmissiniz gelip gidiyormus sohbetler muhabbetler sonra biz evlencez sen gelmiceksin biz gezecez sen soyle bir kenarda dur..Ne guzelmis

Neyim o benim diyecekseydiniz neden aileye soktunuz ozm bacim..
Evlenenlerde once sevgili oluyor siz sanki hic olmadiniz sirf sevgili diye boyle otelemek nekadar dogru tartisilir...
Burda bircok kiz konu aciyor sevgilimin ailesiyle tanistim cok iyi davraniyorlardi fln sonradan bir soguk davranmalar uzaklastirmalar ne dengesiz insanlarmis amaclari ne bunlarin diye..
Karsi tarafinda diyecekleri vardir eminim onun gozundende bakmak lazim olaya..

Harfi harfine katılıyorum. Tamam kızın davranışları hoş değil, yanlış ancak konu sahibesininde onlar daha sevgili diye konuşması garip. Sizde o yollardan geçtiniz, buldumcuklukta kötü bir davranış bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Kızdan haz etmiyorsanız uzak durun
Dengesinin yerinde olmadığını vurguluyorsunuz ama bence kardeşinizin de dengesi normal değil
Hem şikayet edip, hem ilişkisini devam ettiriyor
Kız ne kadar dengesiz olursa olsun, yaptığı hareketlere sebebiyet veren kardeşiniz
Kız belli ki ona tutunmuş, bu ilişkide gelecek görmüyorsa bıraksın kardeşiniz, günahtır, uzadıkça daha çok bağlanır, dengesiz de olsa o da insan evladıdır, bir iki fenalaşır sonra düzelir, bunlar bahane değil

E oldu o zaman...

Kız yıllarını vermiş, hertürlü psikopatlığını, manyaklığını çeksin herkes

Direk evlendirsinler bunları, görümce kaynanada özel günde bile gözükmesinler kızın gözüne

Niye ? Kız yıllarını vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…