Ayrılacak olsa ayrılırdı..
Anladım ki amaç ne ..
Önceki konuna baktım da acaba kardesinin buna bir hatası mı oldu da kız bu kadar güvenmiyor? Normal insan davranısları degil bunlar cünkü...Benim kardesim yapmaz deme, aralarında geceni bilemezsin...
Hayır kızın babasından dolayı dünyaya güveni yok. Babasının başka bir ilişkisi varmış...
Üzüldüm epey bir civataları gevsemis...Yazık. Bence karsına al konus, önce kardesine söyle konusacagını, sonra da tatlı dille kıza anlat...Kardesini seviyor cünkü belli ki...Nerde nasıl davranacagını bilmiyor ama bence, yol gösterirsen belki düzelir...Bir de aranıza girmek istiyor belli ki muntazam bir ailesi olsun istiyor, sizi ailesi olarak da görmüs...
Düzelmezse de kardesin halinden memnunsa, bırak kendi haline...Ayırmana gerek yok, kardesin cocuk degil...Sonra mutsuz olursa vicdan azabı duyarsın.
Öyle normal bir insan değil artık asla kabul edemem onu ben.
Kuzenin düğününe gittik izin vermemiş gitmesine sütekli rahatsız etti.
Gece dayımlara gidiyoruz oturmaya araba ile kardeşimle gitmek durumundayız, sen gitme evde otur geç gelme diyor. Ben de geleyim diyor.
Annemi pazara götürüyor kardeşim, malum poşeyler oluyor tşınacak. Buluşcaz acele et başka zaman gitseydiniz, baban götürseydi diyor.
Diyor da diyor hiç bir normal hareketi yok ki orasından tutup düzelir diyeyim. He kardeşim ayrılmak istemezse tabiki de banane söylediğim durumlar ayrılmak isteyip yakasını kurtaramama durumu içindi...
Ne bileyim acıdım ben sen simdi öyle deyince...Sen büyüksün konus gene de...Belki bu huyunu bırakmasında ilk adımını attırmıs olursun. Sen bilirsin elbet gene de...
Vallahi bir sene önce konuşacak oldum hatta yazdım bile bi ara muhabbet edelim diye. sen yeme içme kardeşime yetiştir ağla, zırla ablan benle ne konuşacak diye saatlerce başının etini ye... E gel bana sorsana? Ya da bekle buluşunca öğrenirsin. Kardeşim de geldi bu manyakla öyle işlere girme konuşulacak insan değil, laflarını cımbızla çeker sonra benimle uğraşır hiç bulaşma dedi. KOnuşmadım ben de. Kendisi de sormadı konuşacaktık ne oldu diye
Şu an içimden geçen tek şey ağzının payını vermek aslında sakinleşince bir daha düşüneyim
Öyle normal bir insan değil artık asla kabul edemem onu ben.
Kuzenin düğününe gittik izin vermemiş gitmesine sürekli rahatsız etti.
Gece dayımlara gidiyoruz oturmaya, araba ile kardeşimle gitmek durumundayız, sen gitme evde otur geç gelme diyor. Ben de geleyim diyor.
Annemi pazara götürüyor kardeşim, malum poşetler oluyor tşınacak. Buluşcaz acele et başka zaman gitseydiniz, baban götürseydi diyor.
Diyor da diyor hiç bir normal hareketi yok ki orasından tutup düzelir diyeyim. He kardeşim ayrılmak istemezse tabiki de banane söylediğim durumlar ayrılmak isteyip yakasını kurtaramama durumu içindi...
benim görümcelerim ile kız aynı konumda ble değil bence kıyaslanamaz. biz bir aile olduk o ise henüz sevgili...Bence araya girme,kendni onun seviyesne dusuruyosun,erk kardesinin bilecegi is bu.sen sevmysan kzi karsilasmamaya bak,snucta senin esinin kardslri de seni sewmek zorunda dgl,belki senin bzi hareketlrn onlara zit geliyrdur,kiza bu kadar sinr olmanin bi alemi de yok bence,ozel gunlernzde yaninda olmak istmsi ck dogal,toy oldugu icn belli gelcm die tutturuyordur.olgunlukla karsilamaya cls braz,insanin her donemi ayni olmaz
maxi pro 5
Daha önceden bir konu açmıştım bu kızla ilgili:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705029
En son olanları anlatayım. Bu kız düğünüme geldi, kardeşim ona da kart vermiş. Her neyse ayrılık günü olduğundan tek erkek kardeşim bayağı üzüldü. Sürekli gel bi sarılayım diyip ağladı, ben de üzüldüm haliyle.Ne güldü ne oynadı, İstanbul'a geldiğimde de sürekli aradı-sordu. Böyle olunca da bi burukluk oldu bende. Eşim dedi en son çağır gelsin gezeriz diye. Ramazan'ın ilk haftası boşluğu vardı o zaman geldi 4-5 günlüğüne. Gece geldi zaten, kaldı. Ertesi sabah kızla buluştu hatta kız bize geldi, biraz oturup çıktılar.
Sonraki gün biz çıkar gezeriz dedim ama geceden duyuyorum kız ben niye gelmiyorum diyerek başının etini yiyor, kavga ediyorlar. Neyse dedik gelsin, huzursuz etmesindense. Ben eşimle, o sevgilisiyle ayrı gayrı takıldık, yedirdik- içirdik. Pek de bir şey anlamadık. Kız da evine geç kalamayacağı için biz de erken dönmek zorunda kaldık.
Ertesi gün yine kızla buluştu kendisi...Eşim artık kızdı, sonraki gün biz gezeriz gelmesin diye. Söyledim ben de gelmesin diye tamam dedi. Biz müze falan geziyoruz, Sultanahmet civarını gezdiriyoruz. Gerçekten 2 dakika rahat bırakmadı sürekli aradı, sordu, neden gelmiyorum diye delirdi en son hastanelik olmuş manyak. Serum yemiş falan fotoğraflarını paylaşmış. Hayır bar-pavyon gezdirsek yine anlarım kıskançlığını da müze geziyoruz be. Bi rahat bırak da kardeşimle gezeyim yani...Ben o gün o kadar sinirlendim ki daha önce ona çatmadığıma çok üzüldüm. Arayıp ağzıma ne gelirse söyleyecektim de yine benim kardeşim abla bırak hiç bulaşma dedi. Düğünüme gelebildiğine sevinip susacağına hala saçma sapan tavırlara girmesine çok gerildim.
Çok sinirliyim ama hıncımı alamadım, geldiğinden de bir şey anlamadım ve daha önce yaptıklarına da sinir oldum. Kardeşimle konuştum bu nereye kadar devam edecek diye, yakasından düşüremediğini anneme annesini arattıracağını falan söyledi. Anneme söyledim ona öyle bir şey söylememiş. Kardeşimin ne yapmaya çalıştığını bilemiyorum ama kız bana yakın oturuyor. Sizce arayıp konuşsam mı, buluşsam mı? Yoksa umursamasam mı?
Bir de bu kızla evlenirse gerçekten düğününe falan gitmeyi düşünmüyorum bütün özel günlerrimi rezil etti
benim görümcelerim ile kız aynı konumda ble değil bence kıyaslanamaz. biz bir aile olduk o ise henüz sevgili...
kız toy falan değil 23 yaşında okulu bitmiş işe girecek 5 yaş var altı üstü aramızda... 18-20 olsa bile gelirim diye tutturamaz sonuçta kardeşim ilk defa benim evime gelmiş. utanmadan bir de babamdan izin aldım ablanlarda kalabilirim demiş kardeşime. ne yüzle yahu ben neden elin manyağına anlayış göstereyim neyim o benim de saçma sapan tavırlarını çekeyim?
Neyim o benim diyecekseydiniz neden aileye soktunuz ozm bacim..
Evlenenlerde once sevgili oluyor siz sanki hic olmadiniz sirf sevgili diye boyle otelemek nekadar dogru tartisilir...
Burda bircok kiz konu aciyor sevgilimin ailesiyle tanistim cok iyi davraniyorlardi fln sonradan bir soguk davranmalar uzaklastirmalar ne dengesiz insanlarmis amaclari ne bunlarin diye..
Karsi tarafinda diyecekleri vardir eminim onun gozundende bakmak lazim olaya..
İliskileri ne zamandan beri devam ediyor?
Ne kolay demis herkes ayrilmiyorsa siz yardim edin ayrilsin diye..
Kizin yillarina ne olacak ozm?
Kardesiniz ciddi dusunmuyorsa ailenize neden sokmus ozm?
Kizi aileye dahil etmissiniz gelip gidiyormus sohbetler muhabbetler sonra biz evlencez sen gelmiceksin biz gezecez sen soyle bir kenarda dur..Ne guzelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?