Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

Ortada sadece alan razı veren razı diye bir durum yok. Tavır koymak derken ne yapılmış? Yüzsüz yüzsüz gelp gitmeye devam etti kendisi henüz bir şey yapmış değilim.
Ayrılmak istemeyen adamı zorla ayıracak halim yok herhalde ama asıl dış kapının mandalı olan ne idüğü belirsiz, ailesinin dahi bıktığı bir kızdan banane? Onun psikolojisinden banane. Bir görümce gelip sizin nikah gününüzü mahvetse herhalde olay olurdu ama burada saçma sapan bir insan benim en özel günlerimi mahvediyor ve yine de kız haklı öyle mi? O beni yahut ailemi ararsa böyle bir şey oldu dye ben de haliyle onun ailesini ararım bu kadar basit. Daha kötü şeyler ne yapabilir ki? Ne yaparsa yapsın, kendi başını yaksın açıkçası hiç umrumda olmaz çünkü burada yazılanlar 2 senedir yaşanılanların ufak bir parçası sadece.

Sadece dış kapi mandali kısmı sizin yaziniza ithafendi. Ben konu sahibinin suan ailesini ariycam vs dedigini dusunmuyorum kardeşim ayrılmak isterse yaparım diye anladım? Ama acikcasi nikah benim nikahimsa o kıza bi çift lafım kesin olurdu. Tamam iş kardesimde bitiyo ama bu sitede hep ne deniliyo sorununun kimleyse onunla çöz. Belki baştan tepki verilseydi bu kadar dengesini sasirmazdi kız. Benim arkadasimin sevgilisi de böyle olduğu için anlayabiliyorum yarım saat ulaşamazsa ortalığı ayağa kaldirip sinir krizi geçiren tipler... Benim arkadaşım da intihar edecek diye ayrılamazdı...

abla dış kapının mandalı mı oluyor? hey maşallah..

Konu dışı olacak ama. Missblue? :44:

Bence siz hic konusmayinn, eger bisey yasanmissa bile bu ikisinin de alacagi bi sorumluluk, tehdit olarak kullanamaz. Umarim kardesiniz kisa surede kurtulur. Boyle bir iliskiyi yurutmek zor cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

histeri krizine giriyor. aman histerik insanlardan uzak duracaksınız zaten ömrünü yer bitirirler insanın. kardeşin öyle ya da böyle ayrılsın kurtarsın kendini.

kız sorunlu belli zaten. ama daha da kötüsü bence kardeşin bırakmak istemiyor, istese şimdiye kadar bırakırdı. ha eğer kız çok illet bir şeyse bir türlü peşini bırakmıyorsa onu bilemem

Yok aralarında bişey geçmişse söylenir falan bu kimseye kalmamış hem diyor ki zorla olmadı falan bu ne saçmalık farkindaysaniz ben eğer aralarında bişey varsa karisamazsiniz o zaman dış kapi mandali oluyor Sayet birsey yoksa aralarinda kızla konuşsun yada kardeşine akıl versin ama kardesi de bırakmak istemiyor
Belli .

note3 kadinlar_klubü

bazı yorumları okurken şaşıp kalıyorum.aralarında bir şey yaşandıysa ki yaşanıp yaşanmadığını bilmiyoruz sadece tahmin yürütüyoruz, kızı sonradan başka kimse istemezmiş vs vs ne yani sırf bu yüzden konu sahibinin kardeşi ablasıyla geziyor diye kıskançlık krizlerine giren, düğüne çağırılmadığı için ben gidemezsem sen de gidemezsin diyebilecek hakkı kendinde bulabilen(benim erkek kardeşim olsa ve sevgilisi böyle bir şey söylese onun ağzını yırtarım), arızalı birine katlansın yani?eee böyle bir ilişki herkesi yıpratır.zaten huzurlu ve mutlu bir ilişkileri yokmuş, devam ettirseler n'olacak?ayrıca bu kızı ileride birileri istemezse sadece namus vs yüzünden değil bu huyları yüzünden de istemez.istemesinler de zaten ya kendini düzeltsin, olgunlaşsın ya da başkalarını da kendisi gibi delirtmesin.

Neyse beni ilgilendirmez. Herkes haklı . Bu yüzü veren kardesiniz dönüp bir tane caksaydi ağzına o zaman öyle dediğinde veya ayrilsaydi yani gördüğüm kadarıyla o da çok huzursuz değil size öyle belli ediyor iki tarafta memnun o zaman .

note3 kadinlar_klubü

Bastan beri takip ediyorum konuyu, once konu sahibine hak verdim, ama sonraki cevaplari beni cok sasirtti. Ne demek ailesine haber vermek. Ya da ailesi bikmis falan filan. Kabahat kardesinizde, demek ki bi durum var ne kizi birakabiliyo, ne de size sikayet etmekten vazgeciyo cocuk gibi. Ne demeye kiza gel burda oku demis ki, bilsin sorumlulugunu. O kizin dengesini de belki kardesiniz bozdu, hem ayrilacam diyor hem de baska kizlarla gorusuyormus. Ayip degil mi simdi bu. Bunda bi sikinti yok, ama kiz sevgilisiyle gexmek isteyince sikinti var oyle mi.
Bu kadinlarin derdi bitmez arkadas, o kizin yerinde siz olsaniz kimbilir neler derdiniz. Ama simdi kalkip kurtulun o kizdan demeye dili variyor bazilarinin. Ne kiymetli kardesleriniz kocalariniz var ya. Hemen silip atiyorsunuz karsidaki kadini. Azicik empati yapin empati.

haklıyım zaten. kızın da aklı mantığı var yani her gel diyene gitmeseymiş ne saçma bi anlayış. hayır zaten kardeşm çağırdığı için 2 senedir göz-kulak oluyor. ilk sene sorun yoktu bize dah geliirdi 2. sene asıl yüzü çıktı ortaya. konuyu baştan beri takip etseydniz eğer kızın daha önce tedavi gördüğünü de bilrdiniz, zaten dengesi bozuk yani. başka kızlarla görüşmesi beni bağlamaz, defalarca kıza "s..r git" dedği halde kızın kapımıza dayandığını biliyorum, bu derece yapışmamalı bir insan. gezmek istemesi normal bize de müsaade ederse tabi, her şeyin içinden çıkacak konumda değil henüz. herhalde kardeşim kıymetli olacak elin dengesiz kızı değl. empati yapacak olsam düğünümde o kızı defol diye kovmam lazımdı. zararı sadece kardeşime değil bana da oldu sonuçta.
o kızın yerinde asla olamam biri bana git diyecek ben de onursuz onursuz yapışacağım öyle mi?

Bende o kizin kardesini tehdit ettigini düsünüyorum. Ya intihar ile tehdit ediyor, yada aralarinda cinsellik yasanmis onun ile tehdit ediyor. Yada gerçekten altinda baska birsey var bilemiyecegim.

Bence ne yap, ne et, kardesini o kizdan kurtar koalina. Bügün kiz serum yiyor, ya yarin kardesine yada kendine zarar verirse? Bu kiz çok fazla dengesiz yani hersey mümkün gibi görünüyor. Bunu kesinlikle kardesine izah etmen gerekiyor.

Ve evet, gerekirse kiz ile ve hatta kizin ailesi ile konusman gerekiyor. Bu kizin bir iliskiye degilde tedaviye ihtiyaci var. Yarin birgün o kiz haketten intihar ederse, ailesi kimi suçlayacak sence? O aileninde kizin psikolojik durumu bilmesinin hakki var.

Bosverin bence . Anlamazlar. Konu sahibi haklı iken suan haksız duruma düştü .

note3 kadinlar_klubü

bencede siz konusmayın ..
Kardesiniz sizi kırmamak icin ayrılcam falan diyor olmasın ..
Sonucta kücükte değillermiş,pek nazlı gelin sizinki ..

bencede siz konusmayın ..
Kardesiniz sizi kırmamak icin ayrılcam falan diyor olmasın ..
Sonucta kücükte değillermiş,pek nazlı gelin sizinki ..

Bizi neden kırmasın ki? Sıkıntılarını kendisi grlip anlatarak ayrılıcam dedi yoksa bizden öyle bir istek gelmedi.

Siz buyuk olarak alin karsiniza mantikli bir sekilde konusun yapici olun yol yordam gosterin ikisininde hatalarini soyleyin yetiskin insanlar ne yaparlar ne yasarlar bilemezsiniz kardesinizin size anlattiklari sadece durumu kurtarip o an icin olaylardan kurtulmak icin olabilir birde boyle dusunun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…