Hiç Sevmediğim Gelin Adayı

Ben de anlayamadim, kiz da kardes de ayri garipler, ben konu sahibesi olsam ne halleri varsa gorsunler der gecerim. Karismayin bence, sinirleriniz ziplamasin. lakin bu kiz hicbir seyiniz degil, neye dayanarak sizin ozel gununuzu tatsizlastirmis? Ben olsam kolundan tutar atardim.

Boyle erkekler var, sevmese de cok hoslanmasa da vakit gecirmek icin birlikte olan, ama fazla takmayan. Etraflarinda hoslandigi kimse olmayinca adamlar da kotunun iyisi olsun diyorlar. Boyle tanidigim cokca kadin da var, biri arkadasim olur, bana acikca adam yokluguna cikiyorum bu adamla demisti

Bir de su "3 yilimi verdim", "5 yilimi verdim" muhabbetini anlayamiyorum. Adam gelip senden zorla yillarini mi aldi? Sen de guzel vakit gecirdin sevgilinle, guzel vakit gecirmek 50-50, neden zamanini vermis oluyorsun kardes? Her sey 50-50 sen zaman+emek koyduysan adam da koydu, adamlar hic mizmizlaniyor mu, iliski yurumeyince kangren olunce kesip atiyorlar ve en dogrusunu yapiyorlar.Kadinlar da iliskiden bikmis olsalar da, bu mantik yuzunden evlenmek istiyor, sonra da mutsuz oluyorlar. Ne kadin ne erkek kimse vah vah 3 yil, 5 yil ziyan ettim diyerek mutlu olmadiklari bir iliskiyi zorlamamali, sevmedigi biriyle evlenmemeli, sevmeyen birine ille de evlenicem diye yapismamali bence.

annem de öyle diyor, herkes kendisi yaşar ne yaşarsa bize ne diye ama kardeşim aynı zamanda ilk çocukluk arkadaşımdı benim. aramızda 3 yaş var ve hep birbirimizi kollayarak, evde bakıcısız tek başmıza büyüdük. özel günlerde insan yanında ister sevdiklerini. kız bir rahat vermedi ki 2 çift laf edelim. tabi kardeşimde de büyük suç var ama çekindiği bir şeyler olduğunu düşünüyorum

Bence siz yanlışsınız görümcelik yapıyorsunuz
Ne var yani kızda gelse sizinle gezse otursa dışlanan siz olsaydınız ne hissedersiniz?
Kızı istemediğiniz bunuda gözüne soktuğunuz için kardeşiniz ciddi değilim Dio olabilir yada siz öyle algıılıo olabilirsiniz

Pardon da evime 5 gün gelen kardeşim zaten 4 gün kızla gezip tozmuş yeterli değil mi? Ne var gelsin ne olmuş? Ben onun yemeğini, gezmesini tozmasını karşılamak zorunda mıyım? Benim bir çok özel günümü mahvetmesine rağmen üstelik.
Be bir şeyleri onun gözüne soksam gözünü oyarım zaten ama peygamber seviyesinde anlayışlı ve iyi davrandım

Maddi boyutu için bişey diyemem arkadaşım
Ama özel günlerini rezil etmesine gelince kızı istemiyorsunuz haklı olarak sorucak bn bir istenmiyorum die
Belliki aileye yanaşmaya çalışıo kendini aileden görmeye çabalıyor siz sevmiyorsunuz sadece merhabalaşın ama onun kardeşinizde biarada olmak istemesine engel olmayın

İyi de kardeşim bana gelmiş ona değil ki sorun burada. Hatta gelmeden de bir gün seninle görüşürüm bir gün onlarla diyerek geliyor. biz de bunu bilerek plan yapıyoruz. ama kendisi yetinmeyip her gün gelmek istiyor.
özel günler konusunda herkesi özel günümde görmek zorunda değilim. en samimi arkadaşlarımın gelmediği nişanıma kapıya dayanarak gelip "davet edilmedim ama ehehe" diyebiliyor. yani sadece amcaların, teyzelerin olduğu bir törende ne işi var sizce? siz gider misiniz davet edilmediğiniz halde? yahut hangi sıfatla "ben olmadan ablanın nikahına gidemezsin, bana da bilet al, kalacak yer ayarla" diyebiliyor kardeşime? kim olarak gidemezsin diyebiliyor? neden isteyelim böyle kızı yanımızda?

Bence tek suçlu kardeşin.
Kızıda idare edemiyor sizleri de. İkinize de aynı şeylerin sözünü veriyor ki bunlar yaşanıyor. Arada dengeyi sağlayamıyor.
Birde belki aralarında cinsellik ileri boyutta bişey yaşanmıştır. O yüzden kızdan ayrılamıyordur.

Canım benim bide şöyle düşün eşinin kardeşi akrabası vs toplansa seni istemeseler üzülürsün kızda o misal işte
Evlilikle sevgililiği karıştırma deme sakın bi imza boyutu olacakları değiştirmez çünkü
Kardeşin dengeyi sağlayamıo sana başka ona başka konuşuo önce onu çözmelisiniz ve kızla birlikte olmuş sanırım kızda bünüzden yapışık ikiz modunda yaşamak istio

Tabi ki bir imza değiştirir, sevgili olmak ile evli olmak nasıl aynı olabilir ki?
Anlaşılmayan nokta şu: belki kardeşim ona seni sevmiyorum, ayrılıcam demiyordur, öyle bir şey duymadım ama telefonda "ben bir gün seninle bir gün ablamlarla gezerim neden problem yapıyorsun" dediğini duydum mesela. Buna rağmen kız inatla ben de gelirim der mi yahu?
Evet kardeşim vermiş ona "ablanın nikahına bensiz gidemezsin" diyebilecek yüzü ama bir insanın da kendi karakteri vardır. Ne kadar yüz bulsa da kişi yerini bilmelidir.
Bu kıza gösterdiğimiz sabır, anlayış haddini aştı. Zamanında ağzının payını alsaydı bu kadar rahat olamazdı.
Elbette ki kardeşim de suçlu, bir şeyler var anlatmadığı orası da ayrı mesele...

Imza şöyle değiştirmez yarın öbür gün varsayki onlar evlenicek kız ablan beni istemedi ablanda gelemez fer ve sonuna kadar haklı olur çnk sen onu istememiştin...
Açık açık konuş kardeşinle ot gibi bitmesin bu kız heryerde bana herşeyi zehir etti sanada hayatı zehir edio ya ayrık yoluna bak yada dengeyi sağla yoksa hem o hem biz üzülüyoruz sende arada kalıyorsun de

Ben kabahati kardeşinizde görüyorum. İnsan ayrılmak istiyorsa 30 kere ayrılır, mutsuzsa şayet. Ayrılmıyor ama size de kötülüyor garip bir durum.
O varken başka kızlarla da görüşmüş. Kızı davet ediyor sevgili olarak görüşüyor, size o kız tü kaka..
Kardeşiniz de gayet dengesiz bence, kızdan kalır yanı yok.
Kardeşiniz sizi ve sevgilisini karşı karşıya getirmemeli bence. burada kıza değil kardeşinize kabahat bulun.

Son düzenleme:

Nasıl haklı olabilir yahu, her yere istemek zorunda mıyım? Kardeşimi yediricem içiricem bir ton para harcıcam o gün için kızı da gezdirmek durumunda mıyım? Nasıl bir insan kendinde böyle bir hak görür ki bunu anlamıyorum ben. Ben eşimin iş yerine bile bir gün gitmişsem ertesi gün gidip yemeklerini yemeyi kendime yediremiyorum yani.
Zaten daha kardeşim gelemez aramızda 1000 km mesafe vardı yol parasını dahi ben vererek özlediğim için gelmesini istedim. Eşim de harçlık falan verdi öğrenci diye ve bütün zamanını da kızla geçirmesi normal yani. bir şey diyemiyorum pes

Bence de öyle olması gerekir ama bizimle bir gün gelemedi diye hastanelere düşüp serumlar yiyen insan kardeşim ayrılınca neler yapıyor sizce?
Apartmanın önünde gece yarısı kendini kaldırımlara attığını gördüm, kardeşim de tutup sakinleştiriyor, evine götürüyor geri geliyor haliyle. bize de gelip bıktım bu kızdan diyor. seven insan demez sonuçta ilk konusunu açan kendisiydi ayrılamıyorum diye...

Tatlım kızda özlüo demeli objektif ol biraz
Maddi kısma dediğim gibi bişey diyemem ben para hesabı yapmam atalarımız demiş yenilen içilenin hesabı olmaz die
Iş kardeşinde bitio sen kendini yırtsanda kızda kendini yırtsa kardeşinin istediği olur arayı bulacak başka yolu yok

kızla zaten aynı şehirdelerdi, 10 gün olmuştu kız geleli. ben geleli 1 ay oldu kardeşim yani biraz rahat bırakamaz mı? 5 gün gelmiş 5 günü de onunla geçiriyor. Ben evlenmişim kardeşim ziyarete gelmiş ve her gün görüşme yüzünü buluyor üstelik kavga ederek.
Evlenirlerse zaten umrumda olmaz düğününe falan gitmem orası ayrı mesele ama bana yaşattığı sinir bozukluklarını da ödetmek istiyorum.

Size şunu söyleyeyim o kız asla kendini öldürmez.
hastaneler serumlar kendini yerden yere atmalar falan...
Şov amaçlı yapıyor bütün bunları.
Böyle ilgisini çekebildiğini görüyor haliyle devam ediyor.
Kardeşiniz de bunların farkındadır kesin.
Ama işte bu kadar kopamamanın arkasında genellikle cinsel yakınlaşma yaşanmış olması ihtimali var.

ben de aynen öyle düşünüyorum iki konu için de. Ama ne kadar sorsam da söylemiyor.
Benden uzak durduğu sürece istediklerini yapabilirler ama bir daha aynı ortamda bulunmayacağım o kızla

Benim de abimin takıldığı bir kız vardı hiç sevmezdim kızı ama bizimki sizinkinden piskopattı..Sevmediğim ot dibimde bitti. artık abimin karısı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…