- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
Merhaba arkadaşlar.
Kayınvalidenizden hiç sevmediğiniz hatta evinde yıllardır duran (Ev eşyanıza zevkinize hiç uymayan) bir eşyayı size hediye verse ve onuda evinizde görmek istese ne yapardınız?
Aynisini benim kv yapti. Evime tek bir esya almadigi gibi hediye dahi getirmedi neyse durumu iyi degil dedim sonradan birikmisleri falan cikti. Oglu kv ye ev aldi dosedi banada eski sehbasini vermek istedi.her gittigimizde alin goturun dedi bende istemedigimi acikca soyledim. Kendi evini sifir esyayla dosedi banada eskisini kakalamaya calisti acikcasi. Birde evime esya yerlestirilirken kendi evindeki eski yapma cicegi getirmis koymus.
Bi baktim cicegin ici pislik icinde hemen attim cope :) sizde istemediginizi acikca soyleyin bence.
kullanma boşver ya yeni bişey olsa hertürlü kullan bu kaynanalar neden böle allahım benimkide nişanlıyken nişan bohçası olur ya ben xs bedenim gitti hepsini L bedeb aldı hatta XL olan bile var bide utanmadan soruyo sen aldığım şeyleri ne zaman giycen diye ayy kaynana değil mi bidaha dünyaya gelirsem öksüz yetim bulucam
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ama hediye dediğim şey yıllardır kullanmadığı evinde beklettiği bir şey.. Yani yeni bir eşya değil.. En az 20 yıllk diyelim ki bir eşyayı size veriyor ve bunu kullanmanızı istiyor..
Yoksa yeni hediye alınsa sorun değil, beğensen de beğenmesende incelik etmiş diye düşünürsün..
Ama evinde kullanmadığı bir eşyayı size verse ne hissederdiniz?
Evime hiç uymayan bir halı
ben düşündüğü için teşekkür ederim hoş bir hediye olduğunu fakat evime uymadığı için kullanamayacağımı ihtiyacı olan birisine vermesinin daha uygun olacağını söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?