oldu tabii üzücü oluyor ama hayatınız boyunca unutulmayacakbir gençlik tecrübesi diyelim. geçen sene nisanda tanışmıştık, 3 ay kadar normal arkadaştık.aynı yerde yaşıyor olmamıza rağmen face te aradabir karşılaşırdık yazardı bana ben de cevap verirdim.uzun bir ilşkisi olmuştu ayrılmış 2 yıl önceizi.teselli bile ederdim.normal arkadaşlığımız ilerlerken tanıştık yüzyüze bazen grupça arkadaşlarlaydık.ben görünce heyecanımı zor bastırır Allah'tan her gece onu dilerdim eşek arısı sokaymış dilimi :) tanıştıktan 1 ay sonra açıldı bana pis romantikti hep beraber film izlemiştik kalabalık dağlınca gelir misin demişti benim için çok değerlisin aşk konusunda beceriksizim seni kırmaktan çok korkuyorum çok iyisin sence yapabilir miyiz demişti.korkarak yaşarsan tadı olmaz ki demiştim yormadan denesk mi bir.o raddeden sonra zaten hayır desem utancından görüşmeyecekti benimle.sevindiğimi belli etmeden evet dedim ona.10 gün birlikte aynı şehirde çalışırken çok güzeldi.ben tatilime giderken o da geldi ailesi ve ailem aynı şehirde yaşıyorlar.aynı sılanın aynı gurbetin çocukları olarak bulmuştuk birbirimizi.ciddi ilişkilerden korkan adan beni tüm sülalesiyle tanıştırdı ve ilişkimiz ciddiymiş meğer.gözümde büyütttüğüm adam bana aşıktı oooh :) ne olduysa birden ilk ayımızın sonunda aramıza giren kuzeninin eşi oldu.arkadaşlarından biriyle olmasını istiyordu.bana sürekli onun çapkın geçmişinden eski sevgilisi olan arkadaşlarından bahsetti.ben bunu şikayet ettiğimde sıkıldı.anladım ki yalnızım.son kez konuşmadan ve yüzünü görmeden ayrıldım o da dönmedi.kızgındı tahminimce hem kendine hem de bana.çok gücüme gitti olanlar.heketmemiştim.eksik dilek dilemişim sanırım.2 ay içinde kendimi topladım.ağustos boyunca kuzenlerim kardeşlerim denizde yazlıkta deli gibi tatil yaptık. tekrar çalıştığımız şehre geldim.artık herşey güzeldi.erkek konusu kapanmış aşk rafa kalkmıştı.sonra nişanlım çıktı.bi selamımız vardı ünv. de öğrenciyken.o zaman da beğenirmiş beni ama ben kimseye yanaşmazdım o sıralar.açıldı.tertemiz ve iyi biriydi üstelik boylu poslu yeşil gözlü geniş omuzlu yakışıklı diyebileceğim gibiydi.romantiklik kısmı dersek gayet iyi.evet diyebileceğim tek kişi sanırım dedim ve beni pişman etmedi.ona evet dediğim günden beri beni hiç üzmedi ve aklıma kimseyi getirmedi.5 ay çıkıp nişanlandık.3 ay oldu nişanlıyız.ailesini ve onu çok seviyorum.şimdiye kadar yaşamadığım çoğu şeyi onunla yaşadım ve ona sakladığım herşey için iyiki ona özel oluyor diyorum.hakediyor çünkü.şimdi askerde4 ayımız kaldı.döndüğünde nikahlanıyoruz.darısı gülümseyerek okuyanlara...