hiçbir şey zevk vermiyor artık yaşamak istemiyorum

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
ne gezmek ne okul ne iş ne sevgili hiçbir şey zevk vermiyo.her şey anlamını yitirdi.pazar günü sınava giricem ama hiççç o sınava bile gitmek istemiyorum.hayat çok kötü,acımasız.insanlar çok fenaaaa en güzeli ölüm.bu dünyadan kaçmak en güzeli.

bu dunyadan kacmak en guzeli degil en kolayi... Hayatin boyunca kolay olanlari secmissen durma..
burda kimse yardim edemez sana.

Son düzenleme:

geldi bahar ayı gevşedi gönül yayı

bence mevsimsel değişiklikler geçiriyosun bahar yorgunlugunun en büyük belirtisi depresyon muş

her şey.çocukluğumdan bu yana yaşadıklarım,insanların acımasız olması hemde çokk...hayatta ne bir arkadaşımın olması ne bir dayanağımın.beni, hayata bağlayan hiçbir şey kalmadı sanki

Bu sorun sadece sende değil, dünyadaki bir çok insanda mevcut.
Yaşadıkların belli bir noktadan sonra ağır geliyor belki, yaşın verdiği bir melankoli de var sanki?
Ama sakın canını sıkma, şöyle düşün, seni öldürmeyen herşey bu dünyada güçlü kılar.

Dünyaya gelirken bile yalnız gelmiyor muyuz? Tek yumurta ikizleri bile doğarken dünyaya tek başına gelip, gözlerini tek başlarına açmıyorlar mı?
Aynı şekilde, dünyadan göç ederkende, ne bir sevdiğini, ne bir eşyanı, hiç birşeyini yanına alamadan, yalın bir toprağa giriyorsun.
Hal böyleyken, senin en sevmen gereken ve anlaman gereken şey nedir? Kendin!

Önce kendini tanı, kendinle barışık ol. İnan dünyaya başka bakacaksın

Yalnız değilsin bu dünyada, bunu da asla unutma! Arkadaş yokluğu hissetsen dahi, sen o eli uzattığında tutacak biri mutlaka olacaktır...
Yeterki hayata küsme!

kalmadı derken vardı da bişey mi oldu kalmadı canım:44:

vardı elbette.mesela çok sevdiğim bir aşkım vardı.ama ailesi beni istemedi bende onları istemiyodum.biz birbirimizi istedik ama aileler karşı çıktı.o vardı mesela beni hayata tutan.ama artık o da yok.ailem var desemm kendi hallerindeler zaten.bir tek onlar önemsiyolar bu hayatta beni.ne bir sıkı dostum oldu kafama göre ne öyle bir sevgilim ne ailem.hiç bir şey yok yokk.her şey dayanılmaz acı veriyo.herkes dışarıda arkadaşlarıyla eğlenirken benim kimsem yok.sanki insanlar beni özel olarak istemiyolar hayatlarında.kiminle bailasam arkadaşlığa,yada flörte bişeyler oluyo hep.ben çok yanlızım bu hayatta bunu anladım.kardeşim var 12 yaşında o da sürekli sınıfta ayrımcılığa uğruyo.kimse arasına almıyomuş.neden böyle oluyo.anlamıyorum.bu kadarb imtihan fazla değil mi??* onada üzülüyorum hergün kahroldum ben bittimmm

Gerçekten hayattan bu kadar bıkmış ve ölmeyi istemiş olsaydınız bunları buraya yazmış olmazdınız.
Belli ki canınız çok sıkkın.
Zahmetsizce aldığınız nefese şükredin.
Hayatta güzel olan şeyleri farketmeye çalışarak başlayın birşeylere.
Kaç tane insandan daha şanslı olduğunuzu ve sebeplerini düşünün.
Üzerinizdeki değil altınızdaki insanlara da bakın biraz.
Ne kadar pozitif olursanız o kadar güzelleşecektir hayatınız.
Bu karamsarlığa devam ederseniz birg ün gerçekten de ölmek isteyebilirsiniz.
Bu kez belki de kimseye haber vermek istemezsiniz.

mesleginiz psikolog falanmi acaba,bu kadr guzel anlatilabilirdi,Cok guzel yazmissiniz gercekten,.

mesleginiz psikolog falanmi acaba,bu kadr guzel anlatilabilirdi,Cok guzel yazmissiniz gercekten,.

Teşekkür ederim, Yok canım, keşke olsaymışım...
Rehber Öğretmenlik yapmayı istiyordum ama, hayat bazen istenilenin dışına sürükleyebiliyor insanı
Fakat, tecrübeyle sabit sanırım... 15-18 yaşları arasında bende bi ara kendimi böyle hissettiğimi hatırlıyorum..

bunu düşünüyorum evet.bir gün kimselere haber vermeden uzaklaşmak.nefes almak yada iyi bir evde yaşamak neyi değiştirir ki mutsuz olduktan sonra? her şey zahmetsiz nefes almakmıdır? alttakileri düşününce hayatımda değişiklikler mi oluyo ? hayır...peki ben nereden başlayayım bu durumda.buraya yazmak istemedim aslında bir an kendimi yazmış buldum.

Bu kadar imtihan fazla değil mi diyeceğine,hep kötü tarafından bakacağına birde dolu olanı gör

İmtahının hası sağlıktadır.Sağlığın yerinde sanırım, bi ailen var her gece dönebileceğin bir yuvan okuma imkanın.

Olmuyorsa bazı şeyler zorlama,çok az insanın güvenebileceği inandığı dostu oluyor.

Dostun olup arkadan vurmasındansa,hayatında olmamaları sana daha az zarar verir.

Sevgilinden ayrılmışsın zaten senın için doğru insan olsa şuan yanında olurdu.

Gidene değil gelecek günlere bak.

Son düzenleme:
Bütün konularin ßirßirinin aynisi.Sosyal olamamaktan,arkadasinin olmamasindan dert yaniyorsun.
Peki sen hic caßa sarf ettinmi arkadas bulmak icin? Sosyal olmak icin? aksama kadar evde pc basinda durarak,arkadasta bulunmaz sosyalde olunmaz.
sen diyorsun ki butun guzel seyler gelip ßeni ßulsun,ßen ßirsey yapmayayim. Ugrasman lazim gülüm. Ha olmadi kendimi Oldureyim cozum degil,acizliktir anca.

güzel bir kitap önereyim. eski sevgilini seviyorsan kaybetme onu bence. birbirini sevip de ailelerine rağmen direnip evlenen ve çok mutlu olan çok fazla çift var şu hayatta. önemli olan sevdiğini kendine tamamen bağlaman. bunu yapabilirsen işte o zaman ne olursa olsun ailelere rağmen senden vazgeçmez. bu kitabı öneririm sana. linkini yazıyorum bir bak istersen. yardımcı olacağını düşünüyorum.
www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/xticaret/?1015_44159_=&ref=

Son düzenleme:

çok üzülüyorum olmuyo.unutamıyorum.onun başkasıyla mutlu olduğunu görmek beni öldürüyo.o benm ilk aşkımdı.hep gözümün önüne geliyo.hep unutmaya çalıştım telefonda kaç kere haykırdım aşkımı her şeyi denedim ama o istemedi.sen beni terkettin dedi.dalga geçtin dedi.ben onunla dalga geçmedim terk de etmedim.ailesi istemediği müddetçe nasıl mutlu olabilirdik ki? çok isterdim ondan bebeğim olsun.ona baba desin..(( ama olmadı hayat müsade etmedi

*Yüzünüzü yıkamaya gitmeniz sadece 10 saniye sürerken yatağa bağlı yaşayanlar var tüm manzarası tavan olan..
*Şükret arkadaşım ayakkabını giyebildiğin bir ayağın var..
*Senin söverek bindiğin otobüse uzaktan bakıp iç geçiren tekerlikli sandalyedeki o adam var..
*10 saat uyuyup iş yerinde hala esnerken geceyi çocuğunun başında hiç uyumadan bekleyip ilaç parası için işe giden baba'lar var..
*Sen annenin önüne koyduğu yemeğe burun kıvırırken kimi anneler var pazar dağıldığında çürük domatesleri toplayan..
*İsyan etme arkadaşım annesiz var babasız var..
*Her nefsin tadacağı bir ölüm var...
*Şükret haline sen bugün uyanırken nefesini yastığında bırakan var..!!

doğru diyosun merve hanım.ama inan halim yok bişeyler yapmaya.sanki insanlar beni ayırt ediyo gibi geliyo.öyle yaptılarda çok zaman.2 kişi olunca beni unuttular.halbuki benm ne eksiğim vardı diğerlerinden.son 2 yıldır kendimi çok çaresiz hisse3diyorum.ne yapcağımı şaşırdım

hayatın zor olduğunu biliyorum.ama ben onlarıda düşünüyorum.neden her şeyde bunlar örnek veriliyo? insanların mutlu olması bunlara bağlı deildir ki.neden anlamak çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…