Hiçbir temas yok, yine dertlerim

8 ay oldu evlendiğimi bile hissetmiyorum. Çekyatta uzanıyor yanına gidiyorum uzak dur diyor hep böyle çıldıracam artık

Sarıl dememe rağmen sarılmaması el tutmaması beni sevmediği için sanırım artık öyle düşünüyorum. İnsanın düşmanı bile olsa zorlar el tutar sarılır. Az önce koltukta uzanıyordu oyun oynuyordu yanına gittim uzak dur dedi güldü

Resmen dalga geçiyor. Nasıl sinir krizi geçirmiyorsun

Resmen dalga geçiyor. Nasıl sinir krizi geçirmiyorsun
Bayramda şehir dışına ailesine gitti ben de kendi aileme gittim. Annesi eşime tek gel demiş o da tamam dedi. Annesi apayrı olay hem suçlu hem güçlü beni çevreye kötü gösteriyor. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Ailem eşimin ailesiyle de konuştu. Ben de Boşanacağımı ve hakkımı arayacağımı söyledim.

Ne zaman davayı açacaksın elif,daha neyi bekliyorsun boşanmak için.
Her geçen zaman senin yıpranmana neden.

Bayanlar konularımı çektiklerimi bilenler bilir bugün eşimin ailesine söyledi benim ailem. Bana iftira attı eşim. Ölmüş babasına ailesine küfür ediyormuşum o yüzden bana yaklaşmıyormuş. Ne diyelim artık çıldırdık hayatımı mahvettiler

Biran önce boşan tatlım.
Bu kadar çirkefleştiğine göre saklamak istediği bir şey var.

utanmazlar daha neler neler atarlar iftira merak etme hazırlıklı ol şimdiden ama güçlü ol sakın kendini bırakma sen değil bırak onlar yıpransın

Yuh artık daha neler bu adam kadından dönme felan heralde. Kötü kadınlar gibi iftirada atıyor. Daha elini bile şey edemeyen adam, bahaneye bak...

Bir de d,yor ki gençsin güzelsin kazancın iyi ilerde daha iyisi çıkar karşına. Erkek adam karısına Namusum demez mi ibreti alem.

Boşanıyorum kurtuluyorum inşallah Allah büyük.
canım muhakkak şimdiden bir psikoloğa git destek al emin ol sana çok iyi gelecek yoksa boşanmak zaten zor bi süreç birde bu adam ve ailesi kalitesiz savaşma ya çalışıyor pisleşiyorlar kendini iyi hissetmen için büyük fayda eder

Aynen canım sakinleştirici şurup aldım onu şuan kullanıyorum. ama farkediyorum ki zaman geçtikçe huzurlu oluyorum kafam rahat oluyor

Boşanma ve tazminat davası açtım canım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…