- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Yok canım alkol almıyor ya telefonuyla tuvalete gidiyor ve dakikalarca kalıyor hergün. Acaba video mu izleyip boşalıyor sen böyle diyince bi şüphelendimay o çok kötü çünkü mast. alışmıştır zevk vermez normal ilişki zamanla alışabilir yavaş yavaş diyelim. alkol alıyorsa sen onu bi çakır keyif yap gerisi gelir
Izledigi video çeşitlerini öğrensen ne istediğini de anlarız, belki tamamen tiksinirsin falanYok canım alkol almıyor ya telefonuyla tuvalete gidiyor ve dakikalarca kalıyor hergün. Acaba video mu izleyip boşalıyor sen böyle diyince bi şüphelendim
Enteresan, eşcinsel eğilimleri olabilir mi acaba. Farkettin mi böyle birşey?1 kere bile üstüme çıkmamış ilişki isteği ben kışkırtınca uzanıyor sen çık diyor sen aktif ol diyor
Hahahah bence deay o çok kötü çünkü mast. alışmıştır zevk vermez normal ilişki zamanla alışabilir yavaş yavaş diyelim. alkol alıyorsa sen onu bi çakır keyif yap gerisi gelir
Bana da biraz eşcinsel eğilimler olabilir izlenimi verdi biliyo musun?Sende ona bende senin gay olduğunu düşünüyorum,açıkçası erkek değilsin bence,bende bu yüzden senden soğudum ve SEVMİYORUM seni de lütfen
Oda,bosanirsak insanlara benim erkek olmadığımı söyleyecek diye endişelensin madem
Sen bu saatten sonra hiç biseye takılmadan direk ailenle konuş davamızı açın canım,eşini de erkek gibi görme davayı acaba kadar da ev arkadasinmis gibi düşün,yatakları da ayır boşanmak için davayı açmak üzere olduğunu da soyle,çokta mesafeli davran,yada hiçbiri içinden gelmezse git ailenin yanına orda yasa artık simdiden düzenini oluşturmaya bak canım madem Ramazan'dan sonra acicaksiniz davayi
Merhaba Neden tam girmiyorZaten ilişki olmuyor tam girmiyor ( açık yazdım) diye dikkat etmiyordum haklısın canım
Videoları göremiyorum canım siliyor sanırımIzledigi video çeşitlerini öğrensen ne istediğini de anlarız, belki tamamen tiksinirsin falan
Merhaba Neden tam girmiyor
Bana da biraz eşcinsel eğilimler olabilir izlenimi verdi biliyo musun?
Aslında bi yolu varVideoları göremiyorum canım siliyor sanırım
Tarayıcı geçmişini temizleyince kalmaz ki canım nasıl olacakAslında bi yolu vareğer gizli sekmeden açmıyorsa google silse bile kaydediyor canım
Siz neden yaklaşıyorsunuz 6 aylikmi evlisiniz yani hepmo böyleydiSelam bayanlar daha önceki isyanlarımı bilenler bilir. Uzun zamandır eşime ses çıkarmıyorum ben yaklaşmıyorum sarılmıyorum ve aramızda hiçbir temas yok el bile tutma yok. Anlamıyorum hani sorunu olur cinsellik istemez ama nasıl hiçbir temas etmez bir erkek aklım almıyor
Google etkinlik kontrolleri var canım geçmiş silinse de oraya kaydediyor,ama eşin orayı da kesfettiyse ordan da siliyordur yine de sen bı bakTarayıcı geçmişini temizleyince kalmaz ki canım nasıl olacak
Seksiz hayat zor aslında evliliği götüren bu yani iyi bir evlilik için iyi bir seks hayatı lazımTestesteron düşük sınırda çıktı. Normali 270-800 iken eşimin 287 çıktı. Yaşına göre düşük. İlaç verdi ama düzenli kullanmıyor. 1 kere zorla göğsümden öptü o kadar güzel birşeymiş ki. 28 yaşındayım eşim de 32. Ruhum çok yaşlandı
işte öyle değil başka yerden bakılıyor :) google kendi hafızasına kaydediyor :)Tarayıcı geçmişini temizleyince kalmaz ki canım nasıl olacak
keşfettiğini sanmam, öyle aklına düşüp bakılacak bir yer değilGoogle etkinlik kontrolleri var canım geçmiş silinse de oraya kaydediyor,ama eşin orayı da kesfettiyse ordan da siliyordur yine de sen bı bak
Bizlerden de korkulur ay :) nasıl kesfettiysek yahu, Şam şeytani gibiyiz mübarek sankikeşfettiğini sanmam, öyle aklına düşüp bakılacak bir yer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?