- 21 Eylül 2017
- 2.710
- 6.747
- 158
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Korkulur tabi, bordo bereli olmuşuz bizBizlerden de korkulur ay :) nasıl kesfettiysek yahu, Şam şeytani gibiyiz mübarek sanki
Çok iyiymiş araştırayımGoogle etkinlik kontrolleri var canım geçmiş silinse de oraya kaydediyor,ama eşin orayı da kesfettiyse ordan da siliyordur yine de sen bı bak
Görmeni istemediği şeyleri siliyordur belki sadece canım tüm geçmişi değil de güvenmemek lazımAdam geçmişi siliyorsa zaten görülmesini istemediği bir şey vardır. Benimkisi geçmişini hiç silmez misal.
Ben zaten kontrol etmiyorum da tesadüfen denk geldim bir kaç kez yanımda geçmişi açtı. Geçmişine bakacak kadar güvensiz olsam ayrılırım.Görmeni istemediği şeyleri siliyordur belki sadece canım tüm geçmişi değil de güvenmemek lazım
nerden nasıl bakıcaz biliyorsan detaylı yazabilrmisinişte öyle değil başka yerden bakılıyor :) google kendi hafızasına kaydediyor :)
Sen haklısın. Benimkisi temas etmeden saniye durmaz. Sıcak sarılma diyorum ayağını ayağıma doluyor o zamanda. Seninki türünün son örneğiBenim eşim yorgana bazen yastığa sarılıp uyuyor neden bana sarılmıyorsun dedim dün temas olunca uykum kaçıyor dedi yani dün kolu koluma bile değmedi sabah yine kötü oldum sarılıp gittim işeBilmiyorum sizde mi öyle ben 1 gün bile sarılmayınca kendimi piskolojikmen kötü hissediyorum sanki yüreğime bıçak saplanmış gibi
insanın eşine sarılması temas kurması gibi güzel bir şey var mı ya, bizimkinin uykusu da çok kıymetli,sarılınca uyuyamıyorum der, cinsel ilişki haricinde sarılmaz kıçını dönüp uyur,Benim eşim yorgana bazen yastığa sarılıp uyuyor neden bana sarılmıyorsun dedim dün temas olunca uykum kaçıyor dedi yani dün kolu koluma bile değmedi sabah yine kötü oldum sarılıp gittim işeBilmiyorum sizde mi öyle ben 1 gün bile sarılmayınca kendimi piskolojikmen kötü hissediyorum sanki yüreğime bıçak saplanmış gibi
Gün içinde işten gelince sarılma dokunma öpme yok mu?insanın eşine sarılması temas kurması gibi güzel bir şey var mı ya, bizimkinin uykusu da çok kıymetli,sarılınca uyuyamıyorum der, cinsel ilişki haricinde sarılmaz kıçını dönüp uyur,
mutfağa girip çıktıkça popoma şaplak atar :)Gün içinde işten gelince sarılma dokunma öpme yok mu?
Eşinin telefonundan ayarlara gir. Orda google ayarları var. Onu sec. En üstte google hesabı diyor ona tıkla. Veri ve kişiselleştirme yazan yeri bul. Orda etkinligim var. Hangi dakikada nereye bakmış hangi uygulamaları kullanmış hepsi yazar ❤nerden nasıl bakıcaz biliyorsan detaylı yazabilrmisin
Ben de sarilmayinca öpmeyince kendimi kötü hissediyorum. Eşim de hemen gelir sarılır veya öper. Normal olan biziz canım. Esin anormal. Sen gayet sağlıklı normal bir kadınsın.Benim eşim yorgana bazen yastığa sarılıp uyuyor neden bana sarılmıyorsun dedim dün temas olunca uykum kaçıyor dedi yani dün kolu koluma bile değmedi sabah yine kötü oldum sarılıp gittim işeBilmiyorum sizde mi öyle ben 1 gün bile sarılmayınca kendimi piskolojikmen kötü hissediyorum sanki yüreğime bıçak saplanmış gibi
teşekkür ederim :)Eşinin telefonundan ayarlara gir. Orda google ayarları var. Onu sec. En üstte google hesabı diyor ona tıkla. Veri ve kişiselleştirme yazan yeri bul. Orda etkinligim var. Hangi dakikada nereye bakmış hangi uygulamaları kullanmış hepsi yazar ❤
Evliliğin temeli cinsellikCinsellik olmadan evlilik yürümez. Bence eşinin sorunları var erken boşalma yada isteksizlik gibi. Ondan yanaşmıyor. Şu dönemlerinizde aklı fikri seks olmalıydı. Valla al karşına ciddi ciddi konuş yoksa çok pişman olursun.
Öyle olmalı zatenmutfağa girip çıktıkça popoma şaplak atar :)
yemek bulaşık işi bitince ben uzanırım yanına, öperim sarılırım, biz 13 yıllık evliyiz, yeni evliyken yapışıktık sürekli
Bence işkenceBu durumu Vajinismus gibi görenler var. Ben de bazen diyorum benim de böyle sorunum olabilirdi daha çok sabredeyim haksızlık yapmayayım diye ama Eşi vajinismus olan erkek tedavisi için sabredebilir çünkü ilişki dışında herşeyi yapabilir. Bu aynı durum değil ki. Dokunmak bile istememesi. Her gece sırt dönüp uyuması . Ben yanaktan öpünce bile tiksinmesi(ki tiksinecek hiçbir yönüm yok gayet güzelim) İlişki isteği benim zorumla gelince benim aktif olmam gerekmesi hareketsiz olması. Yani kısacası hiçbirşey olmaması için nasıl sabredilir bilemedim. Geçen gece yine kötü hissettim kendimi sarılır mısın bari benim sarılmama izin ver diye ısrar ettim bu zulüm değil de nedir.? Hep benim yaklaşmam olur mu hayat boyu
dinazor herif yaaa,bende bazen çocuk geç oluyor diye çocuğu erken uyutuyorum bize zaman kalsın diye bizim ki de uyuyorValaha albenden de okadar aynı durumdayım bugün hazırladım suslendim giyindim çocukları uyutdum dedim hep ben yaklaşıyorum bekleyim bugün de o yaklaşsın diye 2 dk geçmeden uyu du öylece kala kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?