Hiçlik içinde hiç olmak benimkisi

öncelikle tebrik ederim,kesinlikle doğru olanı yapmışsın.
kendine değer vermeye başlamışsın,umarım geri dönmezsin.değişeceklerine de sakın inanma,bunlar sadece dönmen için ikna çabaları...
sen kendine değer vermediğin sürece karşındakinden sana değer vermesini bekleyemezsin...
şansın açık olsun...

uzunca bir aradan sonra tekrardan merhaba. merak edilenlere açıklık getirim. Öncelikle memleketimde çalışıyorum tayini hallettim. anlaşmalı bir biçimde boşandım yaklaşık 1 ay oldu. şuan sanki hiç bunca şeyi yaşayan ben değilmişim hiç evlenmemişim hiç üzülmemişim gibi düşünüyorum. şuan herşey yolunda. adam olamayan adam beni de çocuğunu da aramıyo. yani korktuğum hiçbirşey başıma gelmedi. davada da uğraştırmadı sağ olsun. para diye ölmeleri işime yaradı anlaşmalı tek celsede boşandık. herhangi bir talebim olmadığı için çabucak bitti. şuan gerçekten iyiyim...herkese selamlar :)

konuyu yeni okuyorum adına sevindim, bu kadar güçlü, kendisine ve çocuğuna saygısı ve sevgisi olan bi kadın olduğun için seni tebrik ederim, umarım yavrunla çok mutlu olmaya devam edersiniz:13::13::13:

Son düzenleme:
yaa rakadaşım hem çalışan bi bayansın...artı kendine özgüveni olan sosyal bir insansın..bide ailen arkanda ..sahip çıkarlar yani(ki sahip çıkmasalar bile,elin ekmek tutuyo şükür))ee sen neyi bekliyosun,kimin için neyi çekiyosun??değer mi allah aşkına söyle??sende ana kuzusu değil misin?cocuğunu düşünüyomuşşsun,babasız büyümesin diye..ee babasız büyümesin derken,onu annesinden ediceksin..annesiinin haytını zehir ediceksin,ediyosun hatta..yapma etme,okurken sinirlerim bozuldu..bu kadar "aktif"ken,böyle pasif davranma...sen cahil,koca eline bakan ailesi arkasında olmayan,çarasiz bi bayan mısın??gücünün farkına var!!herşey senin elindee....

şimdi okudum bunu..senin adına cook sevindim...rahatlamışşsın artık..hakında hayırlsı olmuş

kardeşim baştan sona okudum kendi yaşadığım yada yaşayamadığım evliliği okudum sanki...
10 yıl bu anlattığın gibi bir adamla evli kaldım evladımın annesi değil bakıcı idim paşamız izin verecek çocuğun uyuması için oynaması için falan falan .İnsana hayatta yapılan en büyük ceza psikolojk baskı yaşadım biliyorum.Benliğini özgüveni hayatını yaşamını alıyor paramparça yapıyor seni hiçbir şey yapamam başaramam kurtulamam sanıyorsun çünki kendini hiç hissediyorsun..Ben her sabah kalktığımda ayrılıyordum gün boyu düşünüyor düşünüyordum ağlıyarak uykuya dalıyordum gece yarı uyanıyordum aynı şeyleri düşünüyordum.Uzatmayacam senden bin beterdim işim yoktu ailem sahip çıkmıyordu yuvan diyordu çocuğumdan ayrılamazdım tek dünyamdı....Adam eziyet oldun diye bir paket sigara içen bana bir paket alıyor 5 gün içeceksin diyordu eyvallah sustukça haklı oluyor Sokağa çıktığımda sadece yol paramı veriyordu elime başıma bir şey gelse kuruş yok cebimde ama kendine harcıyordu zevkleri bitmezdi...Bir gün bir akrabama gittim geleceğimi biliyordu çok yağmur vardı eve döndüğümde evde bulamadım evladımı benle yollamamıştı zaten bakkalla rica ettiim tlf açtım nerdesin ablamda ee ben yağmur yağıyor bekle dedi sadece...İşte o an düşündüm adamın kapısındaki köpek bile daha kıymetliydi zinciri benim zincirimden uzun diye düşündüm..Bak o kapıdan sadece etek bluzla çıktım bakkaldan bir dolmuş parası istedim bir yakınıma evine geldim ama aklımda hiçbir şey hiç kimse bitti dedim.Ve bitirdim çocuğundan ayrılmayan adam bir ay dayandı evladına çocuğunu al dedi bıraktı işim yok param yok ve çocuğum var sen düşün durumun zorluğunu oğlum 3 yaşındaydı..Akrabamda kaldım en yakın arkadaşlarıma temizliğe gittim çocuğum hep yanımdaydı bırakacak kimse yoktu zaten ailem karşı çıktı ayrılmama sahip çıkmadılar uzun zaman bu şekilde çalıştım sonra param birikince ev tuttum çocuğumu kreşe verdim kendimde muhasebe işine girdim 2buçuk yıl sürdü ve mahkeme almak için tutmadığı avukat kalmadı ama bırakmadım aldım velayetini ve 8 yıldır hem çalışıyorum hemde çocuğuma bakıyorum yanlız kimsesiz ama rahatım huzurluyum geçirdiğim 10 yılıma yanıyorum senin mesleğin ailen var yanında hiç durma kopar zincirleri çocuğunuda alamaz Rabbim bizimle beraber inş..Unutma bir gün ayrıldığında neden çektim diye üzülürsün ...SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN....​

acele yada sonu okunmadan yazılan bir cvp oldu ...Olsun başka okuyan kardeşlere yardımcı olur kuvvet verir inş..
çok sevindim durumuna çok şükür....:)​

Eğer bir kadının maddi özgürlüğü olup, birazda aklını kullanabiliyorsa böyle bir hayatı asla çekmezdi. En doğru olanı yapmışsınız, en azından çocuğunuz hastalıklı bir ortamda yaşamaktansa özgüvenli bir anneyi kendine örnek alarak yaşayacak. Tebrik ediyorum sizi.

acele yada sonu okunmadan yazılan bir cvp oldu ...olsun başka okuyan kardeşlere yardımcı olur kuvvet verir inş..
çok sevindim durumuna çok şükür....:)​

konu sahibini tebrik etmiştim zaten sizi de tebrik ederim sizler bence herşeyin en güzeline layık insanlarsınız allah yardımcınız olsun

su hayatta neler var dedırtecek bır konu olmus
konu sahıbıı nsallah cok mutludur acısını sıkıntısını ıcımde hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…