- Konu Sahibi adigegokcen
-
çocuğumu bırakamadığım için kaldım zaten bunca zaman ono da aldım geldim. kamuda olduğum için işimi bırakmadım izinliyim haftayada rapor alacam ve tayin işleriyle uğraşacam.buraya ikametimi almam gerekiyor davayı burda açabilmek için avukatla görüştüm önceliğim tayin şuan... onlar anası danası şehir dışındayken bende iki parça eşyamı aldım ve çıktım evden. kaynanam aradı beni bi cahillik yaptın çık gel hiçbişe olmamış gibi evine işine geri dön dedi. ben gittim ve bitti bu iş artık dedim ama o kadar yanlış tanımış ki beni inanamadı bu kadar kararlı olabileceğime. hala şugün olmuş sen eşine ilgisizdin olaylar bu boyuta geldi düşüncesindeler...piskopatça düşüncelerini haraketlerini değerlendirmeye almıyorlar... olayların sıcağıyla haraket ettim sanıyorlar. bendeki birikmişliğin farkında bile değiller. ki ben onlara her seferinde bdn baunları bir noktaya kadar çekecem çekemediğim anda gidecem ve gidersemde bir daha dönmem dedim her seferinde...
şuan gayet iyiyim rahatım huzurluyum belki buda normal değil bilmiyorum ama öyleyim en kısa zamanda bu dönemi kolay atlatabilmek için piskolojik destek almayı düşünüyorum... herkrsin hakkında hayırlrsı ne ise o olsun artık bundan sonra...
tekrar merhaba. o silik pasif halimden sıyrılıp ailemin yanına gelince kıymete bindim. ama öyle üzülüyorum ki beni hiç tanımadığına tanımadıklarına... gidince dönmem dedim gidersen dönme dedi. şimdi ne değişti? içimdeki beni içimdeki kendini bitirdikten sonra bu çaba niye.... komik geliyo bana sadece... düşseler yakamdan ve beni azat etseler artık benden mutlusu olmayacak...
...canim benim yanasil seviniyorum senin adina bilsen.
o psikopat aileden, pislik herifden sanki kendi kardesim kurtulmus gibi mutlu oldum senin adina.
aynen böyle dimdik dur iste, sana yakisanda bu canim.
ailenin yanina gelince kendini hatirladin, benligine tekrar kavustun sanirim
...
güzel bir duyguymuş tanımıdığın insanların senin için sevinmesi.teşekkürler.şimdi ne vaatler var? herşey düzelecek biz mutlu olacaz... ve bunca yaşanmışlığa rağmen hala ona inanacağımı sanıyorlar. sanıyorlar yazıyorum çünkü malum şahsiyet hiç aramadı beni ve ben hiç istemesemde ailesiyle görüşüyorum. hergün kendimi anlatmaktan bıktım. beni her olaydan sonra babasının evine giden sonra kocasına dönen basit zihniyetlerle karıştırıyorlar oysa ki. ben o kadar lafı haraketi çektim ki onca zaman okadar biriktirdim ki pisliğini içimde... her olaydan sonra ben bu yaşadıklarımı bir noktaya kadar çekecem çekemeyeceğim noktada gidecem ve bitmiş olacak benim için herşey dedim.... ne acı ki hiç dinleememişler hiç ilgilenmemişler sözlerimle... şimdi aradıkları zaman biz elimizden geleni yaptık diye düşünüyorlar belkide ama hiç aramasalar daha adam olduğunu düşünebilirdim. sen her fırsatta git seni istemiyorum senden nefret ediyorum seni boşayacam sana sırf şu çocuk sizin kültürünüzle yetişmesin diye katlanıyorum ve bunun gibi bir sürü kelam eden adam ben değişeccem deyip karşıma çıkmamalı şimdi. o kendi kazdı mezarını ben sadece toprak attım... umarım en kısa zamanda biter bu süreç... çok stres yapıyor çünkü bana..
ama şuan nefes alıyorum... yürüyorum gülüyorum konuşuyorum... eski beni küllerinden yeniden oluşturmaya çalışıyorum...
zaten karar aldım artık açmayacağım...ama bu kadarda olmaz ki ya... geleceklermiş dışarda anası babası o yemek yiyecekmişiz ordan da arabaya atlayıp evimize dönecekmişiz... yeni açtıkları sayfadan yaşamaya devam edecekmişiz... ben çoktan kendime temiz bir sayfa açtım zaten içinde sadece ben olan...
eski hayata gideceksın yıne bir iki gün dgılşır hersey sonra yıne aynı işkenceeeeeetekrar merhaba. o silik pasif halimden sıyrılıp ailemin yanına gelince kıymete bindim. ama öyle üzülüyorum ki beni hiç tanımadığına tanımadıklarına... gidince dönmem dedim gidersen dönme dedi. şimdi ne değişti? içimdeki beni içimdeki kendini bitirdikten sonra bu çaba niye.... komik geliyo bana sadece... düşseler yakamdan ve beni azat etseler artık benden mutlusu olmayacak...
oo plan bile yapmışlar yemekler yenılıyor kaynaa ozaman evde yapsaydı yemeklerı sakın evladınız var dıye dönmeyın cocuk orada o psikoptlarla yaşarmı hasta bi cocuk olur cıkarrrrrrzaten karar aldım artık açmayacağım...ama bu kadarda olmaz ki ya... geleceklermiş dışarda anası babası o yemek yiyecekmişiz ordan da arabaya atlayıp evimize dönecekmişiz... yeni açtıkları sayfadan yaşamaya devam edecekmişiz... ben çoktan kendime temiz bir sayfa açtım zaten içinde sadece ben olan...
ne kadar kolay insanlar icin demi barismak, gönül almak?
onlarin seni zerre kadar düsünmedikleri o kadar ortadaki.
sen gideli 1 saniye bile acaba bizdede hata varmiydi diye düsünmemislerdir eminim
onlar icin nazli gelin kapris yapiyor
peki kocan olacak kizinida mi aramiyor hic?
eski hayata gideceksın yıne bir iki gün dgılşır hersey sonra yıne aynı işkenceeeeee
cok mutluyum sizin adınızaa
davayı acdınızmı
kişiliginize kavuşmanıza kendinize bakmanıza sevındım insan kimligini kaybeder böle durumdaaaaa
oo plan bile yapmışlar yemekler yenılıyor kaynaa ozaman evde yapsaydı yemeklerı sakın evladınız var dıye dönmeyın cocuk orada o psikoptlarla yaşarmı hasta bi cocuk olur cıkarrrrrr
tekrar merhaba. o silik pasif halimden sıyrılıp ailemin yanına gelince kıymete bindim. ama öyle üzülüyorum ki beni hiç tanımadığına tanımadıklarına... gidince dönmem dedim gidersen dönme dedi. şimdi ne değişti? içimdeki beni içimdeki kendini bitirdikten sonra bu çaba niye.... komik geliyo bana sadece... düşseler yakamdan ve beni azat etseler artık benden mutlusu olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?