- Konu Sahibi adigegokcen
-
teşekkürler cevabınız için. çok yol denedik aslında piskoloğa bile gittik. 3 seanstan sonra eşim bu işe yaramaz deyip gitmeyi bıraktı. piskologla başbaşa görüşmemezde sen bu evliliği sürdürmeye kararlı mısın dedi bana sonrada ekledi senin eşin ataerkil bir yapıya sahip bu adam değişmez ancak zamanla az biraz yontulur. iyi olmaya çalıştıkça sen kötüsün dedi bana. aklımın almayacağı konulardan suçlu bulundum. bunları yazmak karar verip uygulayamadıktan sonra birşey ifade etmiyor ama yazıyorum işte belki az biraz rahatlarım diye.
çok ilgili bir babadır hatta fazla ilgili çocuğun herşeyine o kara verir. giyimi uykusu yemeği aklına ne geliyorsa. benim anneligimi beğenmez. memlekete gidince günde 10 kez arayıp çocuğu yedirdin mi yeleğini giydirdin mi dikkat ettin mi düşmesin diye arayıp durur. bana güvenmiyorsan bir bakıcı tutsaydın dediğimdede senden iyi bakacağı kesin dedi.
ben hiçbir şekilde beğenilmiyorum aslında. heçbir yaptığım iş takdir edilmiyo. çalışıyorum 5 e kadar eve geliyorum kaynana kaynata çocuk eş yemek hazrılamaya girişiyorum(kaynanam bir tas yemek yapmaz sağolsun) yemeği pişiriyorum sofra kuruyorum bulaşık çay derken birde çocukla uğraşıyorum aralarda gün bitiyo. onlara göre ben çok yavaşım. hiç takdir görmeden ilerlemek inan çok zor bir durum.
temizlikten yemeğe çocuk bakımına aklına ne geliyorsa herşeye karar verme yeteniği olduğuna inan beni hiçbirşey anlamadığımı düşünen bir kocayla ömür geçirmeye çalışıyorum. ben ailemin yanına gidecem yada birşey istiyorum diyince biz hep sıkışık durumda oluyoruz ama başka birşey olunca benden hariç para gani. üstelik çalışıyorum ben. tabi şöyle bir durumda va banka kartım bende değil harçlık usulü yani benim çalışmam.
okadar sıkıntın var ayrıl diyenler olacak ama şöylede bir durum var yapamıyorum. ayrılsam da yine onu görcem çünkü çocuk var. sürekli beni takip edecek uzaktan da olsa çocuğu almak için sürekli fırsat kollayacak. huzuru bulamayacam yani. çocuk olmasa çoktan kestim dönüş biletimi ama olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?