- Konu Sahibi adigegokcen
-
selamlar yorum yapan benim derdimle dertlenenen herkese... evet sonunda kaçmayı başardım ordan... şuan ailemin yanındayım bundan sonra ne olur ne biter bilemiyorum bildiğim tek şey yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşayamayacağım...
selamlar yorum yapan benim derdimle dertlenenen herkese... evet sonunda kaçmayı başardım ordan... şuan ailemin yanındayım bundan sonra ne olur ne biter bilemiyorum bildiğim tek şey yaşadıklarımdan daha kötüsünü yaşayamayacağım...
canım yazdıklarının hepsini okudum geçmiş olsun allah yardımcın olsun. sana bişey sormak istedim ne olur merakımı mazur gör. adige olan senmisin yoksa eşin mii. lütfen kusura bakma sorduğum için ama merak ettim.
artık ailemin yanındayım... eşim her ne kadar beni tenezzül edip aramasada araya soktuğu kişilerle ve annesiyle konuşma halindeyim... ben her ne kadar ben onu ve evliliği kafamda bitirip buraya geldim desemde onlar hala birşeylerin düzelebileceğini sorunların çözülebileceğini düşünüyorlar... ailemden se bir Allahın kala beni gönderme taraftarı değil. benimde gitme niyetim hiç yok zaten. kendi ve ailesi beni o kadar küçültmüşler ki küçük beyinlerinde verdiğim kararın arkasında duracağımı kabullenmekte zorluk çekiyorlar. ama eninde sonunda onlarda kabullenecekler bu durumu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?