Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanyanada koyarım canım teşekkür ederim bana hıç uzamıyo gibi geliyo nedenseCanım keşke yanyana koysaydın uzamayı seçmekte zorlaştırıyor böyle ama evet çizgilerden uzama belli bence bırakma devam et saçların çok güzel maşallah :)
teşekkür ederim zeytinyağı yumuşacık yapıyo zaten favori bakımımYorumların tamamını okuyamadım ama benimde saçlarım berbat süpürge gibidir zeytinyağı ve mayayı kesinlikle tavsiye ederim ilk seferde yumuşacık oluyorlar
kestirmedim kendi modeli v kesim zten ben çizgileri saydım bi buçuk cm uzama var bi 3 4 cm yi bulsa uzama ama nerdeeee....Gözlerim biraz bozuk benim tatlım çizgileri sayamadim ama bi bakisda fark var uclari v ye doğru gidiyomu kestirdi n mi.
Yapısı ole demekki surekli aynı hizda uyuyorsa ole demekki bilemedimkikestirmedim kendi modeli v kesim zten ben çizgileri saydım bi buçuk cm uzama var bi 3 4 cm yi bulsa uzama ama nerdeeee....
kızlar fikrinize ihtiyacım var bi yanım saçımı bele kadar uzatmak istiyo bi yanım kestirmek
malum uç senedir kestirmedim kırık dolu kırıkları her ne kadar kendimde alsam bitcek gibi değil eğer kestirirsemde pişman deli gibi pişman olacağım biliryorum ama kestirmesemde içim içimi yiyo bir yıldır kestirmek istiyorum
bu kadar hedefime yaklaşmışken kestirirsem herşey başa sarar kestirmesemde kırık dolusiz olsaydınız ne yapardınız