Hislerimin adını koyamıyorum..

Huy işte Unicorn, neden yaptıklarını bilemeyiz. Benimde başımdan benzer bir şey geçti mesela, çalışıp didinip bütün maaşımı anneme veriyordum ve arkadaşlarımla bir kahve içecek para kadar bile harçlık bırakmıyordu bana zamanında. Evin finans müdürü annemdi tabii o zamanlar ve devamlı paramız yok, kira zamanı geldi vs vs diye bunaltıyordu beni. Yahu kazandığım maaş ev kirasının 2.5 katı, eh onun emekli maaşı ve babamdan kalan maaş var bu para nasıl yetmiyor nasıl paramız yok anlamıyordum. Sanki DolmaBahçe Sarayında yaşıyoruz!

Sonra bir gün bir baktım, banka hesap cüzdanı ortada... Bingo!

Çok büyük kavga çıktı evde, o günden bu güne tabii çok şey değişti mesleki açıdan çok iyi durumdayım ama artık para idaresini de ona bırakmıyorum. Bıraksam hala elimdekini avucundakini alacak çünkü, hiç düşünmeyecek bu kız Öğretim üyesi oldu, kocaman kız, sevgilisi var, giyinmesi sosyal olması lazım diye... Eski insanlar böyle işte...

Bu yüzden takma kafacığını, bazı insanlar güveni yalnızca parada bulurlar. Bunlarda böyle demek ki...

böyle bir durumda para olmaması imkansız. 5 sene boyunca maaşını vermişsin düz hesap 40 bin kadar vermişsin o da en düşük maaştan hesapladım 800den. annen eminimki öylece biriktirmiştir. insanla böyle zengin oluyor işte. hem paranı biriktirip hem araba alacaktınki snden iyisi olmazdı. ne araba merakıymış.

Benim arkadaşım ablasıyla çok kavga ederdi..nasıl ki ablası evlenip gitti o da yaptıkları için çok ama çok pişman oldu hatta ağladı bile...hani derler ya insan birşeyin kıymetini kaybedince anlıyor diye...belki pişmanlardır..senin geçmişi unuttuğunu düşünüp artık yanında olmak istiyorlardır belki...

ahh ahh ne diyim
aileden yana çok doluyum yangına körükle gitmeyeyim susayım en iyisi

Size yapılan haksızlığı sindiremiyorsunuz. Çok haklısınız. İnşallah eşinizle mutlusunuzdur. Yaşadıklarınızı unutturur size.

Canim ne olursa olsun onlar senin annen ve baban ....bak ne güzel 3ayin kalmis azicik sabir et birtanem....evlenince umarim rahat birakirlar seni ve esinin arkasindan yinede para ver buze demezler....

İyi ki evlenip kurtulmuşsunuz da daha fazla maruz kalmamışsınız böyle bir aileye... Allah baba evinde görmediğiniz huzuru evliliğinizde nasib etsin inşallah

Hic kafana takma.Sonucta anne baba hakki ne yapsanda odenmiyor.En azindan yaptim dersin.insan bazen aileside olsa haksizliklarla karsilasiyor maalesef.

Biliyorum demesi kolay ... Ama arkaya bakmayin, sonucta olan olmus. Olanlardan ders alin yeter. Önünüze bakin :))

Doğurmakla anne,aynı evde yaşamakla da baba olunmuyor.O aile demeye bile dilim varmayan topluluktan kurtulduğunuza çok sevindim.birgün boşansanız bile aska aska o eve geri dönmeyin.çalışan kendi ayakları üstünde duran insansınız hiçkimseye ihtiyacınız yok sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…