Açıkçası yorumları okuyana kadar ben durumun tedavi ile duzelebilecegini anladım okuduklarimdan ve su yüzde yüz ölümcül ise daha da uzucu tabi zor dediğiniz gibi her anlamda zor
Gelecekle ilgili endişeliyim
Aynı havayı solumakla bulaşmaz sakın olunNe alakası var?
AIDS bulasiraa AIDS olursun.
Madem sen gitmiyon , yok şunu deyim yok bunu deyim çocuğunu gönder bari evden.
Ne kadar gamsizsiniz.
Klasik türk erkeği. Bana birşey olmaz.
Klasik türk kadını..ispatla uğraşır. Evet karicim ben bi halt yedim demesini de çok beklersin.
Yok demedi doktor ilişkiye girme dikkat et dedi zaten öyle bir hata yapmam öyle bir yaklaşımı o da yapamqzE iste size demediler mi, testin tekrari gerek. Hemen cikmayabilir. Negatifseniz bile gidin bilgi alin doktordan.
Evet o doğru demez çok beklerim insanoğlu işte başına gelene kdr bnde kestirip atan biriydim su an emin adimlarla ilerlemek istiyorumNe alakası var?
AIDS bulasiraa AIDS olursun.
Madem sen gitmiyon , yok şunu deyim yok bunu deyim çocuğunu gönder bari evden.
Ne kadar gamsizsiniz.
Klasik türk erkeği. Bana birşey olmaz.
Klasik türk kadını..ispatla uğraşır. Evet karicim ben bi halt yedim demesini de çok beklersin.
En iyisi onunla gitmek ona ne söylendi söylenmedi net öğrenmekE iste size demediler mi, testin tekrari gerek. Hemen cikmayabilir. Negatifseniz bile gidin bilgi alin doktordan.
E iste size demediler mi, testin tekrari gerek. Hemen cikmayabilir. Negatifseniz bile gidin bilgi alin doktordan.
Çok teşekkür ederimYıllarca tıbbi bir laboratuvarda koordinatörlük yaptım. AIDS gibi bir hastalığa yol açan virüsün pozitif sonucunun doğrulaması yapılır mutlaka. Yani en az iki kere çalışılmıştır o test emin olunuz. Sonuç doğrudur. Eşinizin rahatlığına şaşırdım doğrusu. Dişçiden de bulaşabilir bu arada evet.
Çocuğumda var ne yapabilirim uygun şekilde bir yol bulmaya çalışıyorum hiç bir erkek ayrılığı kabul etmiyor ayrılık aşamasında zorluklar çıkarıyorAy bilmiyorum konu sahibi çok mu sakin? Konuya yazacaktım sizin mesaja nasip oldu bu ne rahatlık ya? Konu sahibesi arkadaşım Aids’ten söz ediyoruz eşiniz kedi köpek sevip pirelenmiş onu da eve taşımış gibi rahatsınız valla maşallah.
Çocuğumda var ne yapabilirim uygun şekilde bir yol bulmaya çalışıyorum hiç bir erkek ayrılığı kabul etmiyor ayrılık aşamasında zorluklar çıkarıyor
Çocuğunuz var mı bilmiyorum bu durumda babasını kaybetme durumu da kötü ne yaşamış olursa olsun bana yasatmissa o da var inaninki hiç sakin değilim öğrendigimden beri çok üzgünüm kendim ve çocuğum adına
O “h” human yani insandan geliyor.Basit bir gogıl aramasiyla ikisinin bambaska seyler oldugunu anlayabilirsiniz. Tek ortak noktalari ikisinin de h harfiyle başlaması ve cinsel yolla bulasmasi .hiv rahim agzi kanseri yapmaz direk aids .
1,5 aydir hic opusme sevisme oldu mu aranizda?Şöyle soyliyeyim öğrendiğimiz de hamileydim bana bunun sonucunu hamile iken söyledi sağlıksız bir gebelikti sonlandı şu an hamile değilim
Çok yakın bir zamanda öğrendik sonucu çıkalı bir buçuk ay anca olmuştur
Bu süre içerisinde o bölüme randevu bulamadım o hastaneye yok ginu uymadı şöyle böyle bahaneler uydurdu bana göre bahane
Nedir emin olmak istediginiz? Cocugunu kac yasinda? Netlestirnek istediginiz esiniz sizi aldatti ya da aldatmadi mi?aldatmadi ise destek olacak, ona bakacak misiniz?Evet o doğru demez çok beklerim insanoğlu işte başına gelene kdr bnde kestirip atan biriydim su an emin adimlarla ilerlemek istiyorum
Kesinlikle çok ciddiAnlıyorum ama Allah korusun size de bulaşırsa diye ben buradan endişe ettim elbette çocuk travma yaşamasın ama sözünü ettiğimiz de çok ciddi bir durum.
Hayır öğrendikten sonra olmadı öğrendikten sonra evde soğuk bir ortam oldu ona karşı tavrimda farklilasti1,5 aydir hic opusme sevisme oldu mu aranizda?
Ne zaman bulaştı nereden kimden bunlarin belki cevabı olmayacak hicbir zaman.çocuğumun yaşı küçük babasına birçok alanda ihtiyacı olacakNedir emin olmak istediginiz? Cocugunu kac yasinda? Netlestirnek istediginiz esiniz sizi aldatti ya da aldatmadi mi?aldatmadi ise destek olacak, ona bakacak misiniz?
Kesinlikle o da bahanesiBana dişçi olayı inandırıcı gelmedi. Ama umarım aldatmamıştır.
Çocuğum büyük emzirme yasinda bir çocuk değilAnne sütünden bulaşabilir gibi bir şey hatırlıyorum enfeksiyon doktoruna sorun ondan sonra emzirmeye devam edin eğer çocuk anne sütüyle besleniyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?