Hizli kilo verdiren diyet ariyorum

Canım buda şok diyet gibi bişey hatta şok diyet kimse şok diyeti tavsiye etmiyoki herkes verdiği kiloyu fazlasıyla geri alıyomuş sen bana nasıl bi diyet bu aç kalıyomusun vs yazarmısın bana..

Canım buda şok diyet gibi bişey hatta şok diyet kimse şok diyeti tavsiye etmiyoki herkes verdiği kiloyu fazlasıyla geri alıyomuş sen bana nasıl bi diyet bu aç kalıyomusun vs yazarmısın bana..

ben aç kalmıyorum sahsen nette ayrıntıları var bakarsın canım araştır bi... sadece tavsiye istedin bende bunu tavsiye ettim sana yapıp yapmamak sana kalmış tatlım suan bikaç arkadas yapıyoruz hepsi de memnun yani listede her gruptan yiyecek var

canim kilo cizelgem var bak altta :)
suan 68.3 kiloyum ayni kilodayiz yani senle :) ben kan grubuma göre besleniyorum canim. 3 grup besin var kan grubuma, yararli olanlar, nötr olanlar ve zararli olanlar. nötr ve yararli olanlari yiyorum zararli olanlari yemiyorum :) günde sadece 2 ögün besleniyorum sabah kahvaltisi ve aksam yemegi :) ama hic acikmiyorum halsizlesmiyorum öyle yani :) gercekten yararli seyler yiyince insan hic bikmiyor

Yok canım ben terslik olsun diye sölemedim tabiki ben yardım istedim sende sadece fikrini yazdın çokda teşekkur ederim araştırdımda ama farklı diyetler çıktı sen bana internetten kopyalayıp yapıştırırmısın Muzaffer Kuşhan 15 Gündе 10 Kilo Diyеt yazdım farklılar çıktı hep.

Canım sen nasıl bir diyet uyguluyosun ve nekadar sürede kaç kilo veriyosun yazarmısın lütfen ..

Canım sen nasıl bir diyet uyguluyosun ve nekadar sürede kaç kilo veriyosun yazarmısın lütfen ..

dedim ya canim, ben kan grubuna göre beslenme kitabinda yazanlara göre besleniyorum. sabah kahvaltisinda kan grubuma uygun besinler yiyorum, aksam yemegimi de en gec 5:45 te 1 corba kasesine sigacak kadar evde ne yemek varsa yiyorum. yanindada yogurt bir kase, he et ve balik ürünleriyle ayni ögünde asla süt ürünü tüketmiyorum birde proteinle karbonhidrati ayni ögünde tüketmiyorum hepsi bu :) ben tatli düskünü 1 insandim bu sürecte hic tatli yemedim sadece bir kac kere dondurma yedim

hmm tmm canım sağol bilgin için .. bende inş en kısa zamanda uygun bişey bulup başlıcam ..

şok diyet falan filan bunlar yanlış şeyler. öncelikle sağlam bir irade ve kararlılık içinde değiksen hiç kendine işkence etme zayıflayacağım diye. ben 4 ayda 11 kilo verdim ve şu an vermeye devam ediyorum. kilo vermek için en iyi egzersiz yürümektir. hem fiziksel olarak seni çok hırpalamaz. spor desteği olmadan yapılan her diyet sağlıksız diyettir önce bunu kabul edeceksin. daha yaşın da küçükmüş bak metabolizman daha hızlı çalışır kolay kilo verirsin. ben 35 yaşındayım aramızdaki farkı düşün yani.yaş ilerledikçe vücudun çalışma hızı düşer ve kilo almak kolaylaşır vermek zorlaşır.
bu 11 kiloyu verirken neler yaptım özetleyeyim:

- ekmeği azalttım. eskiden günde 1 ekmeğe yakın yerdim.şimdilerde sadece kahvaltıda 1 dilim kepekli veya tam tahıllı ekmek yiyorum. diğer öğünlerde nerdeyse hiç ekmek yemiyorum.
- hamur işlerini minimuma indirdim. haftada 1 kere pirinç pilavı veya makarna. katiyen börek çörek poğaça vs. yok.
-çayda şekeri kestim.sadece kahvaltıda tatlandırıcı kullanıyorum. gün içinde çay içersem şeker veya tatlandırıcı kullanmıyorum. tabii diğer pasta çikolata gibi tatlıları da kestiğimi söylemeye gerek yok.
-günde ortalama 5 km tempolu yürüyorum ya da yarım saat spor salonunda çalışıyorum. vücut şeklinize göre bölgesel egzersizler de yapabilirsiniz ek olarak. kanal7de dr. feridun kunak show diye bir program var zaman zaman son derece yararlı egzersizler gösteriyorlar.netten de araştırıp bulabilirsiniz bölgesel egzersizleri.
- yemeklerde yağı ve tuzu azalttım. yağsız oldukça et tavuk balık yemekte sakınca yok hatta yenmesi gerek(zayıflamaya yardımcıdır protein ağırlıklı beslenmek)

boğazınızdan kısma ve totoyu kaldırıp spor yapmayı göze almazsanız o diyet sadece kendinizi oyalamak olacaktır. azim irade ve kararlılık işin anahtarıdır.

canım bence şok diyetle ne kadar kilo verirsen 2katı sana geri döner
sen sadece acil kilo verip yemene içmene sonradan devam etmek istiyorsun sanırım.
bak 18martta başladım 1.5ayda 6kilo verdim sağlıklı bir şekilde. 72den 66kiloya düştüm, 1temmuza kadar 57kilo olmayı hedefliyorum

sana uzun süre sıkıcı gibi gelebilir ama zaten bi başladın mı devamı geliyor emin ol.

muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo diyeti
Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

canım ben suan bunu yapıyorum terslik yapmadın ki ablacım burda birbirimize destek olmak için varız faydam olsun istedim sadece herkes hangi diyeti yapacagına kendi karar verecek tabiki

Düşündüm,taşındım ve sonunda karara vardım.Öncelikle benim bu konuda azimli ve kararlı olmam lazım ve oldumda.Dediğiniz gibi şok diyetler hiç bir işe bence yaramaz yorumları okudumda herkes verdiği kiloyu geri almış.Bu yüzden gereksiz şeyleri çıkardım.kilom 68 benim hedefim 55,56 civarı 57 bile olabilir yeterki 60 altı olsun kilomu vucuduma fazla otutturmadan bu kiloları vericeme kararlıyım.Çayı zaten hep şekersiz içiyorum şekerli çaydan nefret ederim bu yuzden buna alışmama gerek yok. Ekmek çok tüketiyorum ekmeği azaltıp sabahları sadece bir dilim ekmek yicem porsyonumu azaltıcam evde olan plates toplarınla sabah akşam spor yapıcam sıkılaşarak. Vücud yapım kiloyu çok çabuk alıp çok çabuk verebilir.Bende verebilen özelliğini kullanıp vericem .Okula gidip gelirken zaten yürüyorum çok su içiyorum ama suyu daha fazla tüketicem.Şuan bunlarla başlıcam tatlıyı vs.azaltıcam yağlardan uzak durucam..
Ben daha ilk defa diyet yapıcam pek diyet sayılmaz aslında benimki listem vs. yok sadece yediklerimden kısıcam buda benim için bi ilk hayatım boyuncada şok diyetlerden uzak durucam insanların yorumları son derece beni soğuttu o tarz diyetlerden .

Kendi kararımı kendim verdim fakat sizinde yardımlarınız tabikide dokundu ..
hepinize yorumlarınıız için çok teşekkür ederim iyi geceler bana destek etmek isteyen veya fikir vericek olanlar her zaman yazabilir veya daha yeni başlayanlar varsa onlarla birliktede başlayabiliriz .

aslında en doğru kararı verdlin tatlım sana diyetinde başarılar inaşallh istediğin kiloya kolaylıkla ulaşırsın iyi geceler

Bu sabah kalktığımda çok daha kararlı olmuştum :) platesimi yaptım kaynamış bir yumurta yedim yarım kepek ekmeği bir bardakta süt öğlenleyin ise ya bir elma yada bir kase yoğurt yicem . inş gunden gune kilolarım gider :)

Hmm bide şey sizce doğru bir şekilde başlamışmıyım çünkü elimde bir diyet listesi yok kafama göre yapıyorum :)

sabah için çok az yediklerin akşama doğru çok acıkırsın bu arada spor aç yapılmamalıymış yemekten 1.5 2 saat sonra yapılmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…