- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.642
- 698
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bizden istediğiniz nedir??Az önce bir üyenin açtığı konuyu okurken kendimle ilgili bi şeyi fark ettim. Ben flört etmeye bayılıyorum. Yani o erkekle bakışmak gülüşmek vs. Hobim resmen. Bi cafeye gidersem oradan kimseye gülümsemeden ayrılmıyorum genelde. Bi de sıfır korkusuzum bu herif manyak mı sapık mı diye düşünmüyorum. Nerde hoşuma giden bi yakışıklı görsem şuh şuh gülüveriyorum adama..
Geçenlerde bir konu açmıştım hayatımdaki bir erkekle ilgili. Onu çıkardım hayatımdan güzelce 2 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Onun üstüne bir çocukla daha flört ettim sırf çok yakışıklı olduğu için. Sonra onunla da cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ama ileri gitmedik çok fazla. Sonra o tatile gitti ben gittim 10 gün sonra bir bakmışım çocuktan daral gelmiş bana. Onu da şutladım güzelce. Şimdi başka biri var... hayır hepsinden asgari düzeyde hoşlanıyorum hepsine sarılırken böyle içimden bir şeyler akıyor ama derhal sıkılıyorum..
Bi de flört alışkanlığım o kadar ilerledi ki geçenlerde bu son flörtümle buluştuğumuzda bi baktım arka masadaki çocukla kesişiyorum. Vallahi büyük saygısızlık bana yapılsa çok üzülürüm ama farkında dahi olmadan yaptım.
Bir de bu mevcut flörtümde henüz cinsel bir şey yaşanmadı ama ben yaşansın diye fırsat kolluyorum. Libidomdan mıdır aceleciliğimden midir bilmiyorum. Hadi artık olsun diye bekliyorum. 29 yaşında adam ama sanki o bizon ben aslanım. Üstüne atlayacağım adamın fırsat bulsam.
Aslında şu anki hayatımdan büyük de keyif alıyorum böyle bi insan olmam hoşuma gidiyo ama nereye kadar böyle olacak? Ben hayatımın sonuna kadar flört edip sonra sıkılınca kendi yoluma mı gideceğim.. gece gece kafamda deli sorular
HIV virüsü tükürükle bulaşmaz.Yanlış biliyorsunuzUstelik aids tukrukten bulasiyor korunsa dahi.Genital herpes vs.Kondomun koruyamadigi seyler var.
Bende ole biliyorumda, zaten bu konu sahibi arkadas bi opusmekle yetinmiyor.. o yuzden gercekten dikkatli olmasi gerekHIV virüsü tükürükle bulaşmaz.Yanlış biliyorsunuz
11 yildir tek esli oldugunu soyleyen bir kadina (ki inancli oldugunuz acik profilinizden) iftira atiyorsunuz futursuz yasam diyerek. Tabi ne dediginizin ayirdinda iseniz.Anormal olan bunu böyle marifet gibi sağa sola haykırmak zaten. Nedir yani napalım senin aşırı libidonu şuh gülüşlerini fütursuz yaşamanı falan dmi tebrikmi edelim kıskanalım mı ben anlamyorum
Yorumlarinizdaki ustten bakisi gorunce merak ettim.Neden merak ediyosunuz ki titrimi falan? Ne umuyorsunuz acaba?
Yattığı kişiler de ona aynı zihniyetle yaklaşıyor zatenValla ne diyim..
Helal olsun sana!!
Kendine o kadar güveniyosun ki..
Bu kadar cesurca anlatmissin yaptiklarini marifetmis gibi..
Bigün gelir birisi ayni seyi sana yaparsa ozsman burnun sürter heralde.. topla.kendini sana tavsiyem.
Cunku toplumdan onay istiyor.Ama o onay gelmez ona.Ee madem senin bedenin senin kararın böyle bir konuyu neden açtın ?
Tepe tepe kullan bedenini ne diyelim ki ?
Ama yeterince burda bile bu durumu normal gorenler cikti..Cunku toplumdan onay istiyor.Ama o onay gelmez ona.
Yada etrafa da bu durumu normallestirmek istiyor ,kendinin normal gelmesi icin.Ama bu normallesemeyecek bir durum.Erkek kadin farketmez.Biz de boyleleri yuzunden cinsel obje goruluyoruz yem atililiyoruz psikolojik siddete maruz kaliyoruz o haksizlik nolacak?
Yada trollemek istiyor.
Onay istesem buraya mı yazarım.. cinselliğe çok bir anlam yüklemiyorum ve diyorum ki acaba bu sadece bende mi böyle? Cinselliğe çok fazla anlam yükleyen bunu duygusallaştıran kadınla benim aramdaki fark ne? Ben çok ileri görüşlüyüm de o mu dar görüşlü? Veya tam tersi ben mi çok yabaniyim de o mu modern olan? Çoğunluk gerçekten haklı mı yoksa azınlıkta olanlar olarak biz mi doğruyuz? Bilmiyorum ve bunlar anlamaya çözümlemeye çalışıyorumCunku toplumdan onay istiyor.Ama o onay gelmez ona.
Yada etrafa da bu durumu normallestirmek istiyor ,kendinin normal gelmesi icin.Ama bu normallesemeyecek bir durum.Erkek kadin farketmez.Biz de boyleleri yuzunden cinsel obje goruluyoruz ,yem atililiyoruz ;o haksizlik nolacak?
Yada trollemek istiyor.
Yorumlarinizdaki ustten bakisi gorunce merak ettim.
Kemik kırarım dedigimde neden celallendiğini şimdi anladım.
Demek ki kendinden bir şeyler bulmuşşun.
Konuya dönecek olursam.
Ne yapalım sana ,el birliği ile karakterini mi değiştirelim ?
Git seviş.
Öpüş.
Bilmem ne yap.
Kısacası sen busun, böylesin.
Değiştilemez akıl makıl verilemez.
Hep böyle mi olacak dedigi için akıl makıl verilemez dedim :)Akıl almaya gelmemiş ki zaten konunun amacı "meçhul".
Bdv.de olması ayrı mevzu.
11 yildir tek esli oldugunu soyleyen bir kadina (ki inancli oldugunuz acik profilinizden) iftira atiyorsunuz futursuz yasam diyerek. Tabi ne dediginizin ayirdinda iseniz.
Uslupla alakasi yok, siz yapi olarak karsit goruslere tahammulsuz birisiniz gordugum kadariyla. Sizinle ayni goruste olmayan biri otomatik olarak vasat alti kavrayisa sahip biri oluyor gozunuzde.Üslup dediğiniz karşılıklı'dır bu konudaki üslubum gibi.
Uslupla alakasi yok, siz yapi olarak karsit goruslere tahammulsuz birisiniz gordugum kadariyla. Sizinle ayni goruste olmayan biri otomatik olarak vasat alti kavrayisa sahip biri oluyor gozunuzde.
Bir kisiden alinti yapiyorsaniz dogal olarak ona yazdiginizi dusunur insanlar, ben de oyle dusundum. Yorumunuz agir bir itham icerdiginden ne dediginizi bir kere daha dusunmenizi istemistim, ustten bakmakla ilgisi yoktu.Alıntılamış olduğum arkadaşa değildi yorumum, onun evli olduğunu biliyorum. Konu sahibine itfahen yazmıştım ama görüyorum ki üsten bakışlı dediğiniz bana bizzat siz üstten bakyorsunuz.
Bir kisiden alinti yapiyorsaniz dogal olarak ona yazdiginizi dusunur insanlar, ben de oyle dusundum. Yorumunuz agir bir itham icerdiginden ne dediginizi bir kere daha dusunmenizi istemistim, ustten bakmakla ilgisi yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?