Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Bizden istediğiniz nedir??

Anormal olan bunu böyle marifet gibi sağa sola haykırmak zaten. Nedir yani napalım senin aşırı libidonu şuh gülüşlerini fütursuz yaşamanı falan dmi tebrikmi edelim kıskanalım mı ben anlamyorum
11 yildir tek esli oldugunu soyleyen bir kadina (ki inancli oldugunuz acik profilinizden) iftira atiyorsunuz futursuz yasam diyerek. Tabi ne dediginizin ayirdinda iseniz.

Bağlanma problemi olabilir. Birine bağlı kalmak istemiyorsunuz .(Bağlananların sanki başı göğe erdi. ) Şuan Yaşınız kaç bilmiyorum ama gençlikten olabilir yada hiç aşık olmadınız.

Valla ne diyim..
Helal olsun sana!!
Kendine o kadar güveniyosun ki..
Bu kadar cesurca anlatmissin yaptiklarini marifetmis gibi..
Bigün gelir birisi ayni seyi sana yaparsa ozsman burnun sürter heralde.. topla.kendini sana tavsiyem.
Yattığı kişiler de ona aynı zihniyetle yaklaşıyor zaten

Ee madem senin bedenin senin kararın böyle bir konuyu neden açtın ?
Tepe tepe kullan bedenini ne diyelim ki ?
Cunku toplumdan onay istiyor.Ama o onay gelmez ona.
Yada etrafa da bu durumu normallestirmek istiyor ,kendinin normal gelmesi icin.Ama bu normallesemeyecek bir durum.Erkek kadin farketmez.Biz de boyleleri yuzunden cinsel obje goruluyoruz ,yem atililiyoruz ;o haksizlik nolacak?

Yada trollemek istiyor.

Ama yeterince burda bile bu durumu normal gorenler cikti..

Açtığı konular genelde hep tuhaf ilişkiler üzerine, "ablam evli adamlarla yada sevgilisi olan adamlarla birlikte olmaktan zevk alıyor" diye bir konusu daha vardı.

Kendisi de birden fazla erkekle veya her beğendiği ile yatmaktan hoşlanıyor...

Aile olarak problemli olduklarını düşünüyorum, psikolojik tedavi gerektiğini düşünüyorum ve söylüyorum da...

Fakat o zaman da ben kezban oluyorum, mezun olduğum okula bölüme dahi dil uzatıyor, cahil, dar görüşlü diye yaftalıyor... Ağzını bozuyor...

Yaşına cahilliğine veriyorum ama aynı zamanda konularını kk yı birbirine sokmak için açtığını düşünüyorum...
Bizi yemliyor sanki...

Eğer cidden böyle ise ablasıyla kendisine iyi bir terapi şart...

Onay istesem buraya mı yazarım.. cinselliğe çok bir anlam yüklemiyorum ve diyorum ki acaba bu sadece bende mi böyle? Cinselliğe çok fazla anlam yükleyen bunu duygusallaştıran kadınla benim aramdaki fark ne? Ben çok ileri görüşlüyüm de o mu dar görüşlü? Veya tam tersi ben mi çok yabaniyim de o mu modern olan? Çoğunluk gerçekten haklı mı yoksa azınlıkta olanlar olarak biz mi doğruyuz? Bilmiyorum ve bunlar anlamaya çözümlemeye çalışıyorum

Kemik kırarım dedigimde neden celallendiğini şimdi anladım.
Demek ki kendinden bir şeyler bulmuşşun.
Konuya dönecek olursam.
Ne yapalım sana ,el birliği ile karakterini mi değiştirelim ?
Git seviş.
Öpüş.
Bilmem ne yap.
Kısacası sen busun, böylesin.
Değiştilemez akıl makıl verilemez.

Akıl almaya gelmemiş ki zaten konunun amacı "meçhul".
Bdv.de olması ayrı mevzu.

11 yildir tek esli oldugunu soyleyen bir kadina (ki inancli oldugunuz acik profilinizden) iftira atiyorsunuz futursuz yasam diyerek. Tabi ne dediginizin ayirdinda iseniz.

Alıntılamış olduğum arkadaşa değildi yorumum, onun evli olduğunu biliyorum. Konu sahibine itfahen yazmıştım ama görüyorum ki üsten bakışlı dediğiniz bana bizzat siz üstten bakyorsunuz.

Üslup dediğiniz karşılıklı'dır bu konudaki üslubum gibi.
Uslupla alakasi yok, siz yapi olarak karsit goruslere tahammulsuz birisiniz gordugum kadariyla. Sizinle ayni goruste olmayan biri otomatik olarak vasat alti kavrayisa sahip biri oluyor gozunuzde.

Uslupla alakasi yok, siz yapi olarak karsit goruslere tahammulsuz birisiniz gordugum kadariyla. Sizinle ayni goruste olmayan biri otomatik olarak vasat alti kavrayisa sahip biri oluyor gozunuzde.

Abartmayın isterseniz niye tahammül edemiyim ki banane yani herkesle tek tek niye uğraşym? Neden bu kadar samimiyetsizsiniz ki nedir yani siz kendiniz söylediniz kaç konudur yorumlarınız dikkatimi çekiyor diye.. ben sizi ilk kez farkediyorum mesela. Demek ki öyle karşıt görüşlü olanları yazmamışım bi kenara. Demekki öyle bi amacım yok.

Alıntılamış olduğum arkadaşa değildi yorumum, onun evli olduğunu biliyorum. Konu sahibine itfahen yazmıştım ama görüyorum ki üsten bakışlı dediğiniz bana bizzat siz üstten bakyorsunuz.
Bir kisiden alinti yapiyorsaniz dogal olarak ona yazdiginizi dusunur insanlar, ben de oyle dusundum. Yorumunuz agir bir itham icerdiginden ne dediginizi bir kere daha dusunmenizi istemistim, ustten bakmakla ilgisi yoktu.

Bir kisiden alinti yapiyorsaniz dogal olarak ona yazdiginizi dusunur insanlar, ben de oyle dusundum. Yorumunuz agir bir itham icerdiginden ne dediginizi bir kere daha dusunmenizi istemistim, ustten bakmakla ilgisi yoktu.

Yanlış anlaşılmış o zaman burdan düzeltmiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…