Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Sevgiyi ve cinsel açlığı bir tek sevdiğimiz adama hissediyoruz diğerleri haram, midemiz almaz dedik diye 'orgazm olamayan' da olduk iyi mi?
Sizin de konu sahibi gibi ciddi ruhsal, toplumsal ve ahlaki eksiklikleriniz var bence.

bir bakmissinuz yas 54 olmus ve bir yakisikliyi takinti yapsinsiniz hem de sizden 10 yas genc...

Tek fark evlenip zengin ex kocaların nafakasıyla hayatını idame ettirebilmeli. Malum yaş geçince genç adamlara çıtırlardan daha cazip gelecek bir detay lazım..

Kaynana,elti konularına alışkın bünyelerde soğuk duş yaratıyor böyle konular :) forumda bu tip konuları cesur buluyorum..cinsel istek sadece erkeğe ait olmak zorunda düşüncesi yerleşmiş yurdum kadınlarına..işin ahlaki tarafı beni ilgilendirmiyor..ben tek partnerli bir yaşam seçtim diye herkesin bunu yapmasını beklemek doğru değil..
hiperseksüalitenizle mutlusunuz görülen o ki..aklınızı kurcalayan bunun sonu yok düşüncesi..sevip-sevildiğinizde durulacağınızı düşünüyorum..çapkın kadın kim tutar seni :)

Abartmadım gayet makul yazdım. Siz marifet gibi anlatırsanız ben de hayır marifet değil diye görüşümü yazarım. Böyle yaşayan erkekler ne kadar iğrenç geliyorsa kadınlar da geliyor. Şartlar eşit.

Sizin gibi düşünmek geniş görüşlülükse! ben dar görüşlü olayım(sizin gözünüzde) sıkıntı yok.
Hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer..

Ben marifet demedim siz sinirli sinirli geldiniz yorum yazdınız valla ve evet dar görüşlüsünüz

O zaman erkeklerin çok eşli olduğu durumlar da "aman normal canım" modundadır sizin için

Kendinizi erkek muhabbetlerine malzeme yapıyorsunuz. Eminim ki o yattığınz bakıştığınız erkekler arkadaslarina sizinle yasadiklarini anlatiyordur. Çünkü ben de oldukca egitimli bir cevreye sahibim ve bu tarz konusmalara sıklıkla şahit oldum.

Üzülerek soylüyorum ki bundan sonra da ancak flört edebilirsiniz. Birisinin size besleyecegi tek duygu cinsellik olabilir. Erkek kafası böyle ne yazıkki.

Sırf kendilerine hakim olamayarak önüne gelen adamla/kadınla bakışıp flörtleşenlere de pek acımıyorum. Hakettiğiniz leşlikte bir hayat yaşarsınız sanırım.

Bazı konularda insanın kendini kontrol etmesi gerektiğine inananlardanım.

İleri boyutta bir örnek olacak ama, herkesin istediği zamanda herkesle birlikte olduğu, başkasının eşiyle birlikte olabildiği, yeri gelip kardeşine, kızına, abisine vs cinsel duygu hissettiği ütopyalar ya da film ve diziler gördük çoğumuz daha önce. Bu konuyu düşününce kıstas, bana göre, etiktir. Yani bir insanda kontrol sisteminin olması onu gözümde saygın, güvenilir ve güçlü yapar.

O yüzden meseşa çok eşli kadın ve erkeklere saygı duymuyorum. Konu sahibinin bahsettiği durum daha çok lisedeki baharla gelen aşık olma ihtiyacı gibi göründü, ama herkesle ne bileyim korkmadan böyle bir flörtleşmeye girmek bence zarar getirir, ki yanında bir erkek varken etiğe aykırı bulurum ben.

Tabi bu kurallara herkes uymak zorunda mı? Fikrimi belirttim şahsen, keşke herkes uysa.

Aslında bu durumun çok da normal olmadığının farkındasınız. Yetiştiğiniz çevre, bulunduğunuz ortamlar, birliktelik yaşadığınız insanlar, inançlarınız sizin ilişki anlayışını ve cinsellik konusundaki tutumunuzda belirleyici olmuş. Örneğin bir başka konunuzda ablanızın anormal ilişki tarzını eleştirmiş ve bu duruma tahammül edemediğinizi dile getirmişsiniz. Ancak kendi ilişki tercihlerinizi bu şekilde devam ettirdiğinizde ablanızla ilgili size şuan anormal gelen şeyler normalleşmeye başlayacak. Ve bir bakmışsınız ki siz de onun gibi olmuşsunuz. Cinselliğin, beğendiğimiz herkesle yaşayabileceğimiz bir duygu olarak bize lütfedildiğini inanmıyorum. Bu konuda prensipli davranmanın bizi ilkellikten ayırdığını, türlü zararlardan koruduğunu ve cinselliğin sıradanlaşmasının önüne geçtiğini düşünüyorum. Şuan arzulanan konumunda olmak size çok cazip gelse de psikolojik ve fizyolojik olarak görmekte olduğunuz zararı fark ettiğinizde zaman sizin için geç olabilir. O yüzden tavsiyem, bu konuda daha prensipli olmanız. Amaçsız ve başıboş, anlık zevklere hizmet eden ilişkiler yerine; gelecek vad eden ilişkiler tercih etmeniz.

Yakin cevremde size cok benzeyen biri var..varsa yoksa sevistim, sevisicem, kahretsin cok arzulu bi kadinim diyerek yasadi..her haltida yedi...simdi 38 yasinda, kilo sorunu yok ama kirisikliklar yasini fazlasiyla cikiyor...simdi kendini yamiyacak adam ariyor..kel, killi fark etmez evlenip cocuk yapmak istiyorum diyo...ne deyim sonunuz hayir olsun...

O zaman erkeklerin çok eşli olduğu durumlar da "aman normal canım" modundadır sizin için

Bekar yetişkinlerin kaç partnerli olduklarıyla ilgilenmiyor ve istedikleri kadar kişiyle takılmalarını normal buluyorum evet.. tüü ahlaksız kadın falan mı demem gerekiyordu?! herkes kendi yaşamından ve ahlakından sorumlu..konu sahibinin sorduğu durumla ilgili yorum yapar geçerim..ahlak kumkuması değilim.

Gerçekten bunları yaşasan ve bu durumdan hoşlansan gelip konu açmazsın ikidir.
Yaşayamadığın hayatı gelip anlatıyorsun

Yaşın kaç? flörtöz ruhlu olabilirsin de bunu eyleme dökersen ve böyle devam edersen bunun sonunda seks bağımlılığı şeklinde cillop gibi hastalıkların olabilir, cinsel deneyimlerin sonucu cinsel yolla bulaşan türlü sayıda hastalığın olabilir bla bla..

o yüzden kendini biran evvel toparlamalısın..

Ayy kız bence boşver sana yapma diyenleri. Hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok. Burdaki çoğu kadın hemem bağlanıp aşk acısıyle yerlerde süründüğü için seni sevmemişlerdir ama bende tıpkı sen gibiyim bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…