- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bende niye lohusa gecelikleri çıkıyo ya,ben de kilot reklamı istiyorum.En az herkes kadar ben de bu konularda dolaşıyorum,ne eksiğim var
Normal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar
bir bakmissinuz yas 54 olmus ve bir yakisikliyi takinti yapsinsiniz hem de sizden 10 yas genc...
Ablacım abartmıyo musun biraz yok libidon batsın yok midemi bulandadırdın falan. Sizin de aşırı duygusallığınız midemi bulandırıyo da gelip size nefret kusmuyorum. Ayrıca felaket tellallığının alasını yapmışsınız. Evli erkeklerle birliktelik kurmuyorum ama siz o kadar dar görüşlüsünüz ki aman neyse ne halin varsa gör
Ben marifet demedim siz sinirli sinirli geldiniz yorum yazdınız valla ve evet dar görüşlüsünüzAbartmadım gayet makul yazdım. Siz marifet gibi anlatırsanız ben de hayır marifet değil diye görüşümü yazarım. Böyle yaşayan erkekler ne kadar iğrenç geliyorsa kadınlar da geliyor. Şartlar eşit.
Sizin gibi düşünmek geniş görüşlülükse! ben dar görüşlü olayım(sizin gözünüzde) sıkıntı yok.
Hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer..
Don juan mantıklıymış evet evlenmeyi de düşünüyorum kendi başımı yakamamDon juan sendromu var sende. Evlenip kimsenin başını yakma.
Kaynana,elti konularına alışkın bünyelerde soğuk duş yaratıyor böyle konular :) forumda bu tip konuları cesur buluyorum..cinsel istek sadece erkeğe ait olmak zorunda düşüncesi yerleşmiş yurdum kadınlarına..işin ahlaki tarafı beni ilgilendirmiyor..ben tek partnerli bir yaşam seçtim diye herkesin bunu yapmasını beklemek doğru değil..
hiperseksüalitenizle mutlusunuz görülen o ki..aklınızı kurcalayan bunun sonu yok düşüncesi..sevip-sevildiğinizde durulacağınızı düşünüyorum..çapkın kadın kim tutar seni :)
Ben marifet demedim siz sinirli sinirli geldiniz yorum yazdınız valla ve evet dar görüşlüsünüz
O zaman erkeklerin çok eşli olduğu durumlar da "aman normal canım" modundadır sizin için
TamamGerçekten bunları yaşasan ve bu durumdan hoşlansan gelip konu açmazsın ikidir.
Yaşayamadığın hayatı gelip anlatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?