hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
Hehehe :) sapsik demistir içinden. Hakkinda hayirlisi ise inşaallah tanışırsınız ❤❤

aşırı şapşiğim.

şu an tek umudum beni tatlı bulması yoksa görsen zaten stresten langur lungur koşuyorum terliklerle falan çarpa çarpa her yere ajshslkd

ya biraz sohbet etsek tanışsak da yeterdi illa bişey olmak zorunda değil baya platoniğe bağladım hayırlısı yav

Evet canim hayirlisi. Sinavina az kalmis inşaallah cok iyi gecer. Bir de bu olursa yeme de yaninda yat

Evet canim hayirlisi. Sinavina az kalmis inşaallah cok iyi gecer. Bir de bu olursa yeme de yaninda yat

ay sorma ya inş hepsi bir olur bu aralar şansım pek yaver gidiyor çalıştım ama bakalım istediğim yerler olacak mı iyice gözümü kararttım gerekirse bu tempoda diğer sınava devam edicem...

acaba furkan andıça ne kadar benziyosun diye sohbet mi açsam yaa aldjsl çok mu saçma olur ahaha

O kim kiz dur bakayim.

Lütfen dersine odaklan. İlerde hiçkimsenin hiçbir şeyin olmayacak belki ama mesleğin seni asla brakmayacak ne yaparsan yap ne olursan ol. Lütfen bir hoşlantı üzerine kafa yorup da derslerini aksatma. Akıllı ol bizim akıllı olmaya ihtiyacımız var. Emin ol eğer gerçek bir kısmetse zaten olur sen naparsan yap yine olur. Ha değilse de olmaz. Kendini de yırtsan olmaz. Derslerine odaklan akışına bırak

evet aynen öyle yapıyorum

hatta sanırım beynim motivasyon için bana bu oyunu oynuyor. gerçekten bi enerji geldi çünkü :) yani dolaylı olarak da iyi geliyor bana.

zaten bişey olması zor. kısmet. belki aynı iş yerinde çalışırız olur mu olur :)

teşekkür ederim yorumun için

Rica ederim ram gaz derse devam bizim güçlü ve çalışan kadınlara ihtiyacımız var

Ben asla aşkla işi veya okulu yürütemeyen biri olmusumdur sen yapabiliyorsan ne ala..
Direk ilgimi belli etmem ama aklında yer etmeye çalısırdım.
Veya sigara kullanıyorsanız çakmak bahanesi falan.. Sık sık göz göze gelin bu çok etkili oluyor..

o içiyor sanırm emin değilim ben kullanmıyorum.

denicem bu taktikleri :) teşekkürler göz göze gelmeye biraz çekinir biriyim aslında ondan sanırım pek istediklerimle olmuyor.

valla ben de aynı anda odaklanamıyorum aslında o yüzden anketi açtıydım.

Asfahhaha kendimi gördüm ben de birinden hoşlanınca çok suratsız davranıyorum o kişiye karşı.

Asfahhaha kendimi gördüm ben de birinden hoşlanınca çok suratsız davranıyorum o kişiye karşı.

aynen ya neden böyle oluyor aşabildiniz mi

hayır bi de normalde çok güleç ve neşeli biriyimdir onlardan nefret ediyorum sanıyolar muhtemelen hoşlandıklarım.

aynen ya neden böyle oluyor aşabildiniz mi

hayır bi de normalde çok güleç ve neşeli biriyimdir onlardan nefret ediyorum sanıyolar muhtemelen hoşlandıklarım.
Yok yaa nerde aşayım daha da beter oldum Normalde selamlaştığım biriyse selamı bile kesiveriyorum. Bu kız niye bana düşman oldu, deli mi ne diyorlardır

Yok yaa nerde aşayım daha da beter oldum Normalde selamlaştığım biriyse selamı bile kesiveriyorum. Bu kız niye bana düşman oldu, deli mi ne diyorlardır

çok mu heyecan yapıyorsun ben yapıyorum açıkçası. kolay kolay hoşlanmıyorum hoşlanınca da bildiğin şapşik oluyorum şu anime karakterleri gibi

çok mu heyecan yapıyorsun ben yapıyorum açıkçası. kolay kolay hoşlanmıyorum hoşlanınca da bildiğin şapşik oluyorum şu anime karakterleri gibi
Heyecan da yapmıyorum aslında ama bir garip hallere giriyorum. Konuşunca gayet normal tık tık konuşuyorum. Teşhisimi koyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…