- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Hehehe :) sapsik demistir içinden. Hakkinda hayirlisi ise inşaallah tanışırsınız❤❤
aşkın kapını ne zaman çalacağı belli olmaz :)
Evet canim hayirlisi. Sinavina az kalmis inşaallah cok iyi gecer. Bir de bu olursa yeme de yaninda yataşırı şapşiğim.
şu an tek umudum beni tatlı bulması yoksa görsen zaten stresten langur lungur koşuyorum terliklerle falan çarpa çarpa her yere ajshslkd
ya biraz sohbet etsek tanışsak da yeterdi illa bişey olmak zorunda değilbaya platoniğe bağladım hayırlısı yav
Canım bi daha görmüceksinki bence şansını dene çok pişman olursun veya son günlerde yap sana kalmış ama yap
Evet canim hayirlisi. Sinavina az kalmis inşaallah cok iyi gecer. Bir de bu olursa yeme de yaninda yat
O kim kiz dur bakayim.ay sorma ya inş hepsi bir olur bu aralar şansım pek yaver gidiyor çalıştım ama bakalım istediğim yerler olacak mı iyice gözümü kararttım gerekirse bu tempoda diğer sınava devam edicem...
acaba furkan andıça ne kadar benziyosun diye sohbet mi açsam yaa aldjsl çok mu saçma olur ahaha
O kim kiz dur bakayim.
Evet oyleymis. Belki hosuna gider ama bilemedim yine de.yakışıklı bir beeyyyy :))) onun kumralı bu
Evet oyleymis. Belki hosuna gider ama bilemedim yine de.
Lütfen dersine odaklan. İlerde hiçkimsenin hiçbir şeyin olmayacak belki ama mesleğin seni asla brakmayacak ne yaparsan yap ne olursan ol. Lütfen bir hoşlantı üzerine kafa yorup da derslerini aksatma. Akıllı ol bizim akıllı olmaya ihtiyacımız var. Emin ol eğer gerçek bir kısmetse zaten olur sen naparsan yap yine olur. Ha değilse de olmaz. Kendini de yırtsan olmaz. Derslerine odaklan akışına bırak
Rica ederim ram gaz derse devam bizim güçlü ve çalışan kadınlara ihtiyacımız varevet aynen öyle yapıyorum
hatta sanırım beynim motivasyon için bana bu oyunu oynuyor. gerçekten bi enerji geldi çünkü :) yani dolaylı olarak da iyi geliyor bana.
zaten bişey olması zor. kısmet. belki aynı iş yerinde çalışırız olur mu olur :)
teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim ram gaz derse devam bizim güçlü ve çalışan kadınlara ihtiyacımız var❤
Ben asla aşkla işi veya okulu yürütemeyen biri olmusumdur sen yapabiliyorsan ne ala..
Direk ilgimi belli etmem ama aklında yer etmeye çalısırdım.
Veya sigara kullanıyorsanız çakmak bahanesi falan.. Sık sık göz göze gelin bu çok etkili oluyor..
Asfahhaha kendimi gördüm ben de birinden hoşlanınca çok suratsız davranıyorum o kişiye karşı.ay ne bileyim bi sürü yeni insanla tanıştım ama söz konusu o olunca öküz suratsız soğuk nevale oluyorum dedim ya ayağına bastım özür bile dilemedim heyecandan tökezleyip gitti çocukcağız of.
bilmiyorum belki de hiç umrunda değilim kendi kendime gelin güvey olmayayım...
Asfahhaha kendimi gördüm ben de birinden hoşlanınca çok suratsız davranıyorum o kişiye karşı.
Yok yaa nerde aşayım daha da beter oldumaynen ya neden böyle oluyor aşabildiniz mi
hayır bi de normalde çok güleç ve neşeli biriyimdir onlardan nefret ediyorum sanıyolar muhtemelen hoşlandıklarım.
Yok yaa nerde aşayım daha da beter oldumNormalde selamlaştığım biriyse selamı bile kesiveriyorum. Bu kız niye bana düşman oldu, deli mi ne diyorlardır
Heyecan da yapmıyorum aslında ama bir garip hallere giriyorum. Konuşunca gayet normal tık tık konuşuyorum. Teşhisimi koyamadımçok mu heyecan yapıyorsun ben yapıyorum açıkçası. kolay kolay hoşlanmıyorum hoşlanınca da bildiğin şapşik oluyorum şu anime karakterleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?