hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
gelmedi bugün ben hüsran

3 4 günde nası muhabbet kurucam bilmiyorum ya.. hof. zaten kendi adıma da aşırı stresliyim. çatlıcam

Geçiş yoluna muz kabukları koy eline kitapları al adamı bekle çarpışın bu sahne aşık olma garantili

Cocugu merak ettim))))
Sizin yerinize ben heyecanlandim)))
Bence bakislarinizla belli edin..
Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))

Bu cümle çok ii ya :)) ( Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))

Bu cümle çok ii ya :)) ( Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))

aynen bunu denedim bi de çaktırmadan bakıyor sanırım direkt bakmıyor o yüzden bakıp bakıp çektim bakışımı pek göz göze gelemedik ama baktığımı görmüş ama demek ki ki o kadar kastı denk gelebilmek için.

yemeğe giderken de bakış atıp bi restorana gittim baktım arkadaşlarını da getirmiş restorana ama uzak oturdular belli olmasın diye sanırım

sanırsın satranç oynuyoruz hale bak

valla hiç bilmiyordum böyle tavlama yöntemlerini kk hatunları sağolsun yapıyorum demek işe yarıyormuş bu yöntemler tasdik etmiş olduk

yeni taktiklere de açığım tabi

Anlatımınız heyecanınız çok tatlı. Takip ediyordum yazmak istedim. İnşallah dilediğiniz gibi olur..

ben de takipteyim. bu hikayeler genelde oldugu yerde kaliyor, gelismiyor. kesin bir adim atmaniz lazim, fazla uzatirsaniz tadi kacar. bir kere de ask hikayesi bu sekilde gelisse ve neticelense ne guzel olurdu. arkadas olmaya calisiyormus gibi soru falan sorun bence. okudugu bolumu ogrenip onunla alakali soru sorun, belki odeviniz vardir o konuda ondan yardim isteyin falan. arkadaslik adi altinda her seyi yapabilirsiniz. benim pek arkadasim yok su konudan anlayan ya da su bolumde okuyan vs dersiniz. Sizi reddedemez zaten cunku ortada bir teklif yok. O yuzden korkulacak da bir sey yok.

evet zaten ben de tanımadan bişiler düşünmem benimki sadece uzaktan beğeni önce arkadaş olmak çok mühim dediğiniz gibi herkese pür neşeli konuşkanken neden bu çocuktan kaçıyorum onu da arkadaşın gibi gör diyince kendime geldim biraz.

gelmedi bugün de bakalım denk gelirsem elimden geleni yapacağım. eğer hiç muhabbet kuramazsam muhabbetim olan birilerine bi bahaneyle sorup adını öğrenmeyi düşünüyorum en azından belki bir gün sosyal medyadan ulaşırım bulabilirsem kendisini.

Ben birinden etkilensem hemen açılırım sabredemem günlerce hayal kuramam.

aynı meslekten olduğumuz için rezil olma korkum var yoksa bir daha görme ihtimalimin olmadığı biri olsa belki ben de cesaret edebilirdim direkt açılmaya. ama ben yanlış anlıyorsam eğer benden hoşlanmıyorsa o da arkamdan konuşursa bizim camiamız küçük rezil olurum yani. tanımadığım için karakterini bilmiyorum güvenemiyorum. o yüzden temkinliyim.

yok mu bana taktik verecek çabucacık muhabbet kurabilmem içiiiin

şurda 3 4 gün kaldı onda da gelirse 1 2 gün direkt dalmam lazım

hoff

Mesela bir örnek vereyim, yanına gidip " Ya sen x marketinde çalışan y değil misin?" Kafadan bir isim söyle. Büyük ihtimalle " Aa yok ben b yim. Karıştırdınız siz galiba." der. Aynı yöntemle soyadını da öğrenir sosyal medyadan yürütürsün işi.

Evet gayet mantıklı düşünmüşsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…