- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kız ilk defa bi konuyu takibe aldım açıp açıp bakıyorum bi gelişme var mı diye allah seni ne yapmasın
Tatil vermistir kendine. Pazar gunu de kutuphanede mi gecer demistirgelmedi bugün ben hüsran
3 4 günde nası muhabbet kurucam bilmiyorum ya.. hof. zaten kendi adıma da aşırı stresliyim. çatlıcam
Geçiş yoluna muz kabukları koy eline kitapları al adamı bekle çarpışın bu sahne aşık olma garantiliarkadaşlar selam :)
böyle konu açacağımı hiç bilmezdim ama :)) bikaç gündür kütüphanede çalışıyorum. orada gerçekten fiziken aşırı beğendiğim birine denk geldim hani kalemle çizsem bu kadar benim tipim olabilirdi.
yalnız şöyle bir durum var ki ben bayadır aşk meşk işlerini askıya almıştım 2 senedir hayatımda biri yok son ilişkimde de aşırı kötü bitti güvensizliğim var uzun süredir kimseye o gözle bakamıyordum anlayacağınız ama uzun süredir ilk defa içimde bir şey kıpır kıpır ettibu hissi o kadar özlemişim ki kaybetmek istemiyorum sanırım çünkü uzun süredir gerçekten çok yakışıklı bana ilgi gösteren erkekleri bile reddettim gerçekten beğenemiyordum içim ısınmıyordu hiç birine.
sorun şu ki ben sınava odaklıyım aşırı paspalım falan makyajsız eşofmanlarla geziyorum böyle biraz kendi içime kapandım. bi de aslında herkesle muhabbet edebilen biriyimdir ama söz konusu hoşlandığım kişiler olunca aşırı utangaç ve çekingen oluyorum. gerçekten hiç muhabbet bile edemem hoşlandıklarımla. o yüzden zaten çok hoşlandığım kişilerle ilişki yaşamadım hiç sanırım genelde daha az hoşlandıklarımı tanıdıkça sevmiştim önceki ilişkilerimde.
bugün bi heyecanlı koşuşturma anımda kafasını çevirip bana baktığını gördüm beni takip etti tabi bu iyi anlamda mıydı yoksa kötü mü çözemedim belki ne haldur huldur koşuyo bu kız falan diye bakmıştır
işin kötü yanı benden baya küçük olabiliradını sanını da bilmiyorum hiç, kitapları falan ortalıkta duruyor ama adını yazmış mıdır kitaplara bilmem hemen her gün görüyorum. sınavım 2 hafta sonra sonra muhtemelen bir daha hiç denk gelmeyeceğim bu çocuğa o yüzden de içimde kalsın da istemiyorum ama çocuk da tek başına takılıyor bi tane arkadaşı var bazen onla görüyorum etraf sürüyle süslü bıcır bıcır kız dolu ama hiçbiriyle görmedim de sadece dersine odaklanıyor sanırım bu yönü de hoşuma gitti aslında. ama ortamda tanışmam zor zaten etraftakileri de pek tanımıyorum tek başıma takılıyorum genelde.
bilemiyorum bi yandan sınavıma da odaklıyım hiç o işlere girmeyip yoluma mı baksam daha çok hoşlandığım beyler olur mu ileride diyorum ama belki sınav stresi falan hoşlantımı abartıyorumdur.
ya da en azından adını sanını öğrenip tanışıp acaba sınav mınav işleri bitince mi yakınlaşma işlerine baksam sosyal medyadan vs diyorum şu an sosyal medya hesaplarım da kapalı. ay bilemedim ya
soracağım şu ki ben hiç öyle hayatımda beğendiğim birine yaklaşıp da tanışıp böyle bi ilişki yaşamadım. genelde bana ilgi gösterenlerden hoşlandıklarım oldu onlarla yaşadım ama çoğu beni pişman etti. direkt kendim adım atmak istemiyorum da biraz garip olur. ortamı ayarlamayı da bilmem pek bi adım atmalı mıyım atarsam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. bu işlerden çok güzel anlayan hatuncanlar var biliyorum tavsiyelerinizi merak ediyorum.
yoksa boşver dersine bak mı dersiniz bilemiyorumanket de ekledim seçim yaparsanız sevinirim :)
Tatil vermistir kendine. Pazar gunu de kutuphanede mi gecer demistirYarin gelirse sor dün goremedim sizi diye
Geçiş yoluna muz kabukları koy eline kitapları al adamı bekle çarpışın bu sahne aşık olma garantili
Cocugu merak ettim))))
Sizin yerinize ben heyecanlandim)))
Bence bakislarinizla belli edin..
Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))
Bu cümle çok ii ya :)) ( Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))
Hiç açıldınız mı birine sonuç ne oldu?Ben birinden etkilensem hemen açılırım sabredemem günlerce hayal kuramam.
Bozuk turkceyle anca o kadar))) kusura bakmayin)))Bu cümle çok ii ya :)) ( Gozlerinizi cocuga dikin, o baktiginda da hemen kafanizi cevirin, anlar o)))
Anlatımınız heyecanınız çok tatlı. Takip ediyordum yazmak istedim. İnşallah dilediğiniz gibi olur..
ben de takipteyim. bu hikayeler genelde oldugu yerde kaliyor, gelismiyor. kesin bir adim atmaniz lazim, fazla uzatirsaniz tadi kacar. bir kere de ask hikayesi bu sekilde gelisse ve neticelense ne guzel olurdu.arkadas olmaya calisiyormus gibi soru falan sorun bence. okudugu bolumu ogrenip onunla alakali soru sorun, belki odeviniz vardir o konuda ondan yardim isteyin falan. arkadaslik adi altinda her seyi yapabilirsiniz. benim pek arkadasim yok su konudan anlayan ya da su bolumde okuyan vs dersiniz. Sizi reddedemez zaten cunku ortada bir teklif yok. O yuzden korkulacak da bir sey yok.
Ben birinden etkilensem hemen açılırım sabredemem günlerce hayal kuramam.
Evet gayet mantıklı düşünmüşsünüz.aynı meslekten olduğumuz için rezil olma korkum var yoksa bir daha görme ihtimalimin olmadığı biri olsa belki ben de cesaret edebilirdim direkt açılmaya. ama ben yanlış anlıyorsam eğer benden hoşlanmıyorsa o da arkamdan konuşursa bizim camiamız küçük rezil olurum yani. tanımadığım için karakterini bilmiyorum güvenemiyorum. o yüzden temkinliyim.
Hiç açıldınız mı birine sonuç ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?