- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
hahha bilmiyorum ki o kdar ahım şahım biri de değilim kiAcaba seni bu bana bakmaz olarakmi dusunuyor konduramiyor herhalde
Ne kadar yakından ve arada uçurum;O şiirleri paylaştığınız yerden bununla ilgili bişi paylaşabilirsiniz. Üstü kapalı bir mesaj gibisinee
iyi de kalemine sağlık demişti yaNe kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım
''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım
müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok
bnde çözemedimiyi de kalemine sağlık demişti yazaten okuyup demişti yani. Müsait olabilsem okuyup alıncam ne demk oluyor kii
yan mı çiziyor kız bu acep?bnde çözemedim
bilmiyorum canım yan çizse direk söylerdi diye düşünüyorum. bana söylemese bile arkadaşa derdiyan mı çiziyor kız bu acep?
yani o da doğru. Aman erkekler işte belli olmuyor ne yapacakları.bilmiyorum canım yan çizse direk söylerdi diye düşünüyorum. bana söylemese bile arkadaşa derdi
yan çizecek olsa bir yandan başkasına olduğunu düşünüp yazdıklarımın bozulmazdı söylerdi düşünmüyorum böyle birşey diyeyani o da doğru. Aman erkekler işte belli olmuyor ne yapacakları.
ama ilginin farkına varıncada kendini geri çekiyor da olabiliryan çizecek olsa bir yandan başkasına olduğunu düşünüp yazdıklarımın bozulmazdı söylerdi düşünmüyorum böyle birşey diye
bilmiyorum açıkcası arkadaş söyleyene kdr farketmemiş bile ve çok yoğunum bu aralar bu yüzden ona da yazamıyorum demiş.ama ilginin farkına varıncada kendini geri çekiyor da olabilir
ama siz tam net olmasa da gayet anlaşılır biçimde yazmışsınız. bi zahmet üzerine alın bile demişsiniz hatta. Daha ne kadar açık olunabilirbilmiyorum açıkcası arkadaş söyleyene kdr farketmemiş bile ve çok yoğunum bu aralar bu yüzden ona da yazamıyorum demiş.
acaba açık açık benden mi duymak istiyor net bir şekilde
bende bunu merak ediyorum üzerine alın dedim gözlerin dedim dha diyecek birşeyim yokama siz tam net olmasa da gayet anlaşılır biçimde yazmışsınız. bi zahmet üzerine alın bile demişsiniz hatta. Daha ne kadar açık olunabilir
kesinlikle daha bişi yapma zatenbende bunu merak ediyorum üzerine alın dedim gözlerin dedim dha diyecek birşeyim yok
susuyorum bakalm ne zaman üzerine alınmaya karar verecekkesinlikle daha bişi yapma zaten
Bekle canım belki müsait değildir gerçekten ve seninle bunu rahat rahat konuşmak için uygun bi zamanı bekliyordur, veya nasıl konuşacağını düşünüyordur. Ama gerekeni yaptın bişey yapma artık benceboşuna atmışım gibi geliyor o mesajları
fuarlar çok olduğu için bu aralar yoğun olduğunu tahmin ediyorum ama faceye girip çıkıyor habireBekle canım belki müsait değildir gerçekten ve seninle bunu rahat rahat konuşmak için uygun bi zamanı bekliyordur, veya nasıl konuşacağını düşünüyordur. Ama gerekeni yaptın bişey yapma artık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?