Hoşlandığım Kişi

O şiirleri paylaştığınız yerden bununla ilgili bişi paylaşabilirsiniz. Üstü kapalı bir mesaj gibisinee

O şiirleri paylaştığınız yerden bununla ilgili bişi paylaşabilirsiniz. Üstü kapalı bir mesaj gibisinee
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi

Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..

(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım

''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)

mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi

üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim

o:
:)

guzel begendım

yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi

ben:

gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi

o:
smile ifade simgesi

bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım

müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok

iyi de kalemine sağlık demişti ya zaten okuyup demişti yani. Müsait olabilsem okuyup alıncam ne demk oluyor kii

bilmiyorum açıkcası arkadaş söyleyene kdr farketmemiş bile ve çok yoğunum bu aralar bu yüzden ona da yazamıyorum demiş.
acaba açık açık benden mi duymak istiyor net bir şekilde
ama siz tam net olmasa da gayet anlaşılır biçimde yazmışsınız. bi zahmet üzerine alın bile demişsiniz hatta. Daha ne kadar açık olunabilir

boşuna atmışım gibi geliyor o mesajları
Bekle canım belki müsait değildir gerçekten ve seninle bunu rahat rahat konuşmak için uygun bi zamanı bekliyordur, veya nasıl konuşacağını düşünüyordur. Ama gerekeni yaptın bişey yapma artık bence

fuarlar çok olduğu için bu aralar yoğun olduğunu tahmin ediyorum ama faceye girip çıkıyor habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…