Hoşlandığım Kişi

Bir çok cümlelerim var sana yazdığım senle başlayan senle biten. Bir zahmet üzerine alın be adam. Daha kaç cümlede yazmaliyim seni ? Kaç şiirin satırlarında anmaliyim cümlelerin içine gizledigim adını? Ya da daha ne kadar anlatmalıyım satırlarda, içinde kaybolmak istediğim o gözlerini ? Bir zahmet üzerine alın be adam..

Bunu yazdım duvarıma ama daha ne yapayım ya...

Bence yapma artik mal olsa insan gene anlar gorup tepki vermezse daha birsey deme bence...
Cesur yurekli olup ilk adimi sen attin ama bir bayana bu kadarida yaptirilmaz...bakalim hala salagami yatacak

Bence yapma artik mal olsa insan gene anlar gorup tepki vermezse daha birsey deme bence...
Cesur yurekli olup ilk adimi sen attin ama bir bayana bu kadarida yaptirilmaz...bakalim hala salagami yatacak
Bu saatten sonra bende susacagim artık kendi bilir en azından insan olumsuz da olsa bir şey der

bukadar muamma takılmanıza gerek yok..
laf arasında sevgilin yok vs. deyiverin anacım onu da mı biz diyelim yaw

bukadar muamma takılmanıza gerek yok..
laf arasında sevgilin yok vs. deyiverin anacım onu da mı biz diyelim yaw
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi

Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..

(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım

''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)

mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi

üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim

o:
:)

guzel begendım

yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi

ben:

gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi

o:
smile ifade simgesi

bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım

müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok

Uf canim bu kadarda kusura bakma ama aptal degildir ki erkeler otu seyi yanlis anlayan adamda biraz naz olaylari var seni ters kose yatırıp soyletmeye calisiyor ses cikarma bakalim bi kacgun tepkisi ne olacak bekleyelim

Uf canim bu kadarda kusura bakma ama aptal degildir ki erkeler otu seyi yanlis anlayan adamda biraz naz olaylari var seni ters kose yatırıp soyletmeye calisiyor ses cikarma bakalim bi kacgun tepkisi ne olacak bekleyelim
Akrep burcu cnm akrep erkekleri direk söylemesini bekler karşısındakinin bende soylemeyecegim. Hani diyorum olumsuz olsa kırk kez söylerdi bununki açık itiraf almak isteme. Ama inat değil mi

Vurur yüze ifadesi inat ettim soylemeyecegim seni sevdiğimi bitanesi

arkadaşım konuyu baştan sona okudum, siz gülmüşsünüz o sıralarda ben üzüldüm valla.
çünkü adamın bu kadar salağa yatması hayra alamet değil. açık açık liseli gibi ikiniz de açılın demiyorum ama en azından ":-o" yapmaktan başka bişeyler diyebilirdi o da hoşlansaydı. ama dememiş üzgünüm senin adına.

facebook duvarından da kaldır onu. başka kısmetleri kapama bunun yüzünden. yani, ne gerek var?

bi de ortalığı o arkadaşın karıştırmış gibi görünüyor bence...

Haberim yoktu arkadasimin konustugundan. Blmiyorum bakalım zamana bıraktım

Ben sana mecburum da güzel şiirdir, bir de onu dene bakalım =)

Sağol almayayim.ben artik

Ya okudum yazdıklarını eşimle tanıştığım ilk aylar geldi aklıma.. tadını çıkar, mutlu ol, beyefendi sadece ismini söylemeye başladıysa samimiyet başlamıştır. Çok sıkılırsan da söyle, anlat içinden geçenleri.
Tahir olmakta ayıp değil, Zühre olmakta. Hatta sevda yüzünden ölmekte ayıp değil. (Nazım Hikmet)

Söyledim canim içimden geçenleri direk.net olrk ama ne yazıkki daha görmedi beyefendi

3-4 gündür kivranmaktan bir hal olmuştum ben direk söyleyeyim mideme giren kraplarda bitsin en iyisi.
Ben senden hoslaniyorum. Şimdi bu nereden çıktı diyeceksin belki ama bende bilmiyorum. Pek muhabbetimiz yok farkındayım ama o gözlerin etkiledi beni. Başka da diyecek bir şeyim yok.

Dedim adama

İyi kendi bilir. Gelirse senindir, gelmezse kendi bilir. Herkesin yolu açık olsun. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…