- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Noldu halami ses yokyani öyle birşy düşünmüyorsan düşünmüyorum de kusura bakma kırmak istemiyorum ama hislerimiz aynı değil de susmak niye birde kendi kime yazılmış bu diye sordu.
Yok maalesef cnmNoldu halami ses yok
Ayyy sen varyaLAF SIRASINDA ATIYORUM BANA Bİ VODAFON MESAJ ATIYOR BAŞKA MESAJ ATANIM YOK DE
Bence yapma artik mal olsa insan gene anlar gorup tepki vermezse daha birsey deme bence...Bir çok cümlelerim var sana yazdığım Nmsenle başlayan senle biten. Bir zahmet üzerine alın be adam. Daha kaç cümlede yazmaliyim seni ? Kaç şiirin satırlarında anmaliyim cümlelerin içine gizledigim adını? Ya da daha ne kadar anlatmalıyım satırlarda, içinde kaybolmak istediğim o gözlerini ? Bir zahmet üzerine alın be adam..
Bunu yazdım duvarıma ama daha ne yapayım ya...
Bu saatten sonra bende susacagim artık kendi bilir en azından insan olumsuz da olsa bir şey derBence yapma artik mal olsa insan gene anlar gorup tepki vermezse daha birsey deme bence...
Cesur yurekli olup ilk adimi sen attin ama bir bayana bu kadarida yaptirilmaz...bakalim hala salagami yatacak
Merhaba kızlar. uzun zamandır arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum ama pek bir samimiyetimiz yoktu sadece selamlaşma vs. idi. Şimdi ise arada sırada mesajlaşıyoruz. Benim paylaştığım şiirleri( Cemal Süreya vs. gibi şairlerin şiirleri) başkası için yazdığımı düşündüğünü söylemiş arkadaşıma. Yani başkasından hoşlandığımı düşünüyormuş. Arkadaşımın onunla konuştuğundan haberim yoktu benden habersiz konuşmuş. Sonradan söyledi bana böyle böyle düşünüyormuş diye ve ben bu kişiye bey diyordum arkadaşımla yaptığı konuşmadan sonra demiş bana ismimle hitap edebilirsin diye.
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.
Adama o kdr şey dedim ki sevglm yok demeye gerek bile yokbukadar muamma takılmanıza gerek yok..
laf arasında sevgilin yok vs. deyiverin anacım onu da mı biz diyelim yaw
Ne kadar yakından ve arada uçurum;bukadar muamma takılmanıza gerek yok..
laf arasında sevgilin yok vs. deyiverin anacım onu da mı biz diyelim yaw
Kiz ne diyim oyle suratina dumduk sevgilim yok diye boyle ima edeceksin ki okuzlere anlasinlarAyyy sen varyaharika bir fikir
Akrep burcu cnm akrep erkekleri direk söylemesini bekler karşısındakinin bende soylemeyecegim. Hani diyorum olumsuz olsa kırk kez söylerdi bununki açık itiraf almak isteme. Ama inat değil miUf canim bu kadarda kusura bakma ama aptal degildir ki erkeler otu seyi yanlis anlayan adamda biraz naz olaylari var seni ters kose yatırıp soyletmeye calisiyor ses cikarma bakalim bi kacgun tepkisi ne olacak bekleyelim
arkadaşım konuyu baştan sona okudum, siz gülmüşsünüz o sıralarda ben üzüldüm valla.
çünkü adamın bu kadar salağa yatması hayra alamet değil. açık açık liseli gibi ikiniz de açılın demiyorum ama en azından ":-o" yapmaktan başka bişeyler diyebilirdi o da hoşlansaydı. ama dememiş üzgünüm senin adına.
facebook duvarından da kaldır onu. başka kısmetleri kapama bunun yüzünden. yani, ne gerek var?
bi de ortalığı o arkadaşın karıştırmış gibi görünüyor bence...
Ben sana mecburum da güzel şiirdir, bir de onu dene bakalım =)
Ya okudum yazdıklarını eşimle tanıştığım ilk aylar geldi aklıma.. tadını çıkar, mutlu ol, beyefendi sadece ismini söylemeye başladıysa samimiyet başlamıştır. Çok sıkılırsan da söyle, anlat içinden geçenleri.Merhaba kızlar. uzun zamandır arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum ama pek bir samimiyetimiz yoktu sadece selamlaşma vs. idi. Şimdi ise arada sırada mesajlaşıyoruz. Benim paylaştığım şiirleri( Cemal Süreya vs. gibi şairlerin şiirleri) başkası için yazdığımı düşündüğünü söylemiş arkadaşıma. Yani başkasından hoşlandığımı düşünüyormuş. Arkadaşımın onunla konuştuğundan haberim yoktu benden habersiz konuşmuş. Sonradan söyledi bana böyle böyle düşünüyormuş diye ve ben bu kişiye bey diyordum arkadaşımla yaptığı konuşmadan sonra demiş bana ismimle hitap edebilirsin diye.
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.
Güncelleme:
Ne kadar yakından ve arada uçurum;
İnsanlar, evler, aramızda duvarlar gibi
Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
Yalnız seni, yalnız senin gözlerini..
(Yalnız gözlerini be canım. İçime işleyen rengin en güzel tonu olan o gözlerini. Bir tek gözlerini düşünüyorum şimdilerde.Başka işim gücüm yok gözlerinden başka...)
direk bunu yazdım
''tsk ederım kıme yazılmıs bu acqaba begendım :)
mutlaka gozlerı guzel olan bırıne'' dedi
üstteki cemal süreyanın şiirinden altındaki de benden:) dedim
o:
:)
guzel begendım
yuregıne kalemıne saglık smile ifade simgesi
ben:
gözleri çok güzel olan bir adama smile ifade simgesi
o:
smile ifade simgesi
bir zahmet üzerine alın o parantez içindeki yazıyı yazdım
müsait olabilsem okuyup alıncam dedi ama o saattir ses seda yok
Söyledim canim içimden geçenleri direk.net olrk ama ne yazıkki daha görmedi beyefendiYa okudum yazdıklarını eşimle tanıştığım ilk aylar geldi aklıma.. tadını çıkar, mutlu ol, beyefendi sadece ismini söylemeye başladıysa samimiyet başlamıştır. Çok sıkılırsan da söyle, anlat içinden geçenleri.
Tahir olmakta ayıp değil, Zühre olmakta. Hatta sevda yüzünden ölmekte ayıp değil. (Nazım Hikmet)
Ya okudum yazdıklarını eşimle tanıştığım ilk aylar geldi aklıma.. tadını çıkar, mutlu ol, beyefendi sadece ismini söylemeye başladıysa samimiyet başlamıştır. Çok sıkılırsan da söyle, anlat içinden geçenleri.
Tahir olmakta ayıp değil, Zühre olmakta. Hatta sevda yüzünden ölmekte ayıp değil. (Nazım Hikmet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?