- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Geçmiş olsun canım şükür toparlanmışsınHerkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunubugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum
Çok geçmiş olsunHerkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunubugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum
Geçmiş olsun canım şükür toparlanmışsın
Cok tesekkur ederim kizlarÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımHerkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunubugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum
Günaydın arkadaşlar şehirler arası uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Nasipse dönüşte kv mi de getiricem
Çok geçmiş olsunHerkese hayirli sabahlar guzel bir hafta olsun insallah. Monte kristo kontuna devam ediyorum 367. Sayfadayim. Yine dogunun limanlarina da devam ediyorum onda da 30. Sayfadayim. Dun nobetten ciktim fazla bi okuma yapamadim tansiyonum cikmisti yatmakla geçirdim butun gunubugun cok sukur iyiyim islerimi halledip bol kitap okumak istiyorum
Teoyı bilmem de ben duydumTeooo duydun mu ? C Capanin Gururu Teyom
nazar mı yoksaGünaydın kızlar
Ben kitap okumaya başlayamadım bile
Çooook güzelller keyifli okumalarBugun aldığım ama okuyamadığım kitapları gün yüzüne çıkardım:) öncelik bunları okuyacağım:)
duydummmmmmTeooo duydun mu ? C Capanin Gururu Teyom
Geçmiş olsun canım
Sagolun
Çok geçmiş olsunnasılsın şimdi
Teoyı bilmem de ben duydum
nazar mı yoksa
Çooook güzelller keyifli okumalar
Sevindim canım keyifli okumalarSagolunbugun iyiyim sukur. Kitabima basladim
Ben okumuyorumHerkesler de okuyorrrrr
Teooo duydun mu ? C Capanin Gururu Teyom
Ne derdin tam olarakduydummmmmm@dgdln kaynananın numrası keşke bende olsa açar halini hatrını sorardım
Canım istemiyor bahar gelince ders çalışmayan çocuklar gibiyimniye kiii
Sen yine de çok şey yapma, gelince sorar hesabınıCanım istemiyor bahar gelince ders çalışmayan çocuklar gibiyimCalcide yok ders boş gibi
Sen yine de çok şey yapma, gelince sorar hesabını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?