- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Aslı Erdoğanın anlatımı iyidirTemmuz ayının ilk kitabına başlıyorum
Kayınvalidemlere geldik, mükemmel bir hava var. Balkonda boş boş oturacağıma kitaba başlayayım dedim. Eşimin burda kalan birkaç kitabına göz gezdirdim ve onun önerisi ile Aslı Erdoğan'ın ilk romanı olan Kabuk Adam kitabına başladım
Yazardan okuyacağım ilk kitap olacak...
Taş bina ve diğerlerini okumuştum benTemmuz ayının ilk kitabına başlıyorum
Kayınvalidemlere geldik, mükemmel bir hava var. Balkonda boş boş oturacağıma kitaba başlayayım dedim. Eşimin burda kalan birkaç kitabına göz gezdirdim ve onun önerisi ile Aslı Erdoğan'ın ilk romanı olan Kabuk Adam kitabına başladım
Yazardan okuyacağım ilk kitap olacak...
AyyTüp bebek transferin sonucu için test
Onu da yapamadım CalcimAy hadi hayırlısı. 5 temmuzdan sonra yoklama alacağım ona göre. Bildirim yaptın mı?
Ben bir tane okudumAyyÇok güzel haberler verirsin bize inşallah canım
Onu da yapamadım CalcimZaten 3 kitap okudum rezalet
Ahh canımŞehir degistirecegiz ev değiştireceğiz kafam bulgur kazanı gibineyse iyi olacak insallah
Şuan güzel ilerliyorAslı Erdoğanın anlatımı iyidir
Sonra da senC Capanin Gururu Teyom canımcım 5 temmuz itibariyle anne bebek kitaplarına başlayacaksın sen gör bak
YaaaaSonra da sen
Burada o kadar çok arkadaşımın hamilelik haberini aldım ki. Eminim rabbim senin de kucağını boş bırakmayacakYaaaaçok duygulandırdın beni, güzel kalbine teşekkür ederim
Sanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.C Capanin Gururu Teyom canımcım 5 temmuz itibariyle anne bebek kitaplarına başlayacaksın sen gör bak
Çok geçmiş olsun canım benimSanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Çok geçmiş olsun teo.Sanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Çok geçmiş olsun canım benim
Çok sağolun canlarımÇok geçmiş olsun teo.
Sanırım bu ara herkeste bi ağırlık var. Bir sürede devam edecek gibi. Yani bende çıkarttım ama daha başlamaya mecal bulamadım.saatleri ayarlama enstitüsüne başladım 100 sayfada kaldım.
beden kayıt tutar da evde gözüme bakıyor.
of performansım çok kötü
Aminn canım Rabbim dualarımızı kabul buyursun tez vakitte inşAllahBurada o kadar çok arkadaşımın hamilelik haberini aldım ki. Eminim rabbim senin de kucağını boş bırakmayacakSadece hayırlı zamanı bekliyor bebiş belki de bebişler
Teo çok üzüldüm kuzum çok geçmiş olsunSanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Geçmiş olsun canım. Ağrı sızı var mıSanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Alçıya alındı canım. Ağrısı yok şükürGeçmiş olsun canım. Ağrı sızı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?