- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
Yok 5.gün canım. Hayırlısı kuzum, önümüzdeki maçlara bakacağız artıkAminn canım Rabbim dualarımızı kabul buyursun tez vakitte inşAllah
Teo çok üzüldüm kuzum çok geçmiş olsun3.gün embriyosu diye hatırlıyorum belki ondandır. Hani ne zaman çıkması lazım ne zaman test yapılır tüp bebekte hiç bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum
Teocum bence erken test gününde belli olur. Yeni tutunmaya başlamış olabilirYok 5.gün canım. Hayırlısı kuzum, önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusunSanmıyorum canım. 7.gün evde yaptığım erken gebelik de bugün negatif çıktı. Dün eşim iş yerinde düşmüş ayak parmakları kırıldı, o yüzden negatife dahi üzülmedim.
Sağol kuzum. AminCanım geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Pes etmek yokYok 5.gün canım. Hayırlısı kuzum, önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Aynen canım hatta felsefe taşınada eşlik ederim.Temmuz ayındaki okuma planım. Bana eşlik edecek olan var mı
Life light Dorian Gray'in Portresi'ni beraber okuyoruz dimi
Eki Görüntüle 2880886
Ben bir tane okudum
Hadi yap bildirimi de listeleri düzenleyeceğim
Bir tanesi şibumi olabilir miAy şaka gibi 3 kitabın adını bile hatırlamıyorum İzmir sıcağında beynim aktı
Not defterimi bulunca yazacağım canım
Peki benim otostopçuyu şey diye okumamTemmuz ayındaki okuma planım. Bana eşlik edecek olan var mı
Eki Görüntüle 2880886
Tarık Tufan'a eşlik edebilirim eğer tarihler de uyarsa. Pdf şeklinde buldum. Diğerleri kalın olduğu için pdf olarak okuyamamTemmuz ayındaki okuma planım. Bana eşlik edecek olan var mı
Eki Görüntüle 2880886
Hahahah çok yakın amaPeki benim otostopçuyu şey diye okumamanlayın işte yazamıyorum o...
Tamam canım. Bu ay içinde okuyacağım inşallah. Başlarken haberleşirizTarık Tufan'a eşlik edebilirim eğer tarihler de uyarsa. Pdf şeklinde buldum. Diğerleri kalın olduğu için pdf olarak okuyamam
Ayy evettBir tanesi şibumi olabilir mi
Sanırım bu ara herkeste bi ağırlık var. Bir sürede devam edecek gibi. Yani bende çıkarttım ama daha başlamaya mecal bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?