İyi yolculuklar canımGünaydınnnn
Bugün yolcuyum, pek aktif olamayacağım canlar
Günaydın hayırlı cumalarGölcük Kavaklı Sahili, Kaiser 2. Wilhelm Köşkü, Kerpe Miço Cennet Koyu, Nüzhetiye Şelalesi, Yuvacık Barajı
Eki Görüntüle 2881017
Eki Görüntüle 2881019
Eki Görüntüle 2881020
Eki Görüntüle 2881021
Eki Görüntüle 2881022
Kocaeli'nden herkese günaydın, Hayırlı Cumalar
Listeleri bugün hazırlayacağım. Bildirim yapmayan lütfen yapsın
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Teşekkür ederim balımİyi yolculuklar canım
Kitap ayracı tıpkı LevinGünaydın kizlarr sonunda duzenim oturdu mesaime basladimlevin ve oglumun yaptigi ayracla
Hoş geldinizGünaydın...
Ben de katılmak istiyorum kulübe:)
Şu an okuduğum kitap: Unutma Beni Apartmanı/Nermin Yıldırım. (40.sayfadayım)
Bu ayki hedefim 4 kitap bitirmek.
Çok iyi kitaplar almışsın yanına. Bir ağaç bulup gölgesinde okuma fikri çok güzel değil miSelamlar herkese
Yarın itibarıyla tatile gidiyoruz. Yaklaşık 1 ay kvlerin bağ evinde olacağım. Umarım okumaya devam edebilirim. Bebişlerim geldi onları kutulamadan önce sizin için fotolarını çektim
Eki Görüntüle 2881244
Gruba da düzenli girmeye çalışacağım. Sevgiler
Ayraç mükemmel olmuş
Tesekkur ederim kizlarKitap ayracı tıpkı LevinÇok tatlı olmuş ama
Herkese günaydın ben bu ay hiç okuyamadım badana temizlik derken şimdide bayram temizligi ah bu kadınların çilesi bitmiyorGölcük Kavaklı Sahili, Kaiser 2. Wilhelm Köşkü, Kerpe Miço Cennet Koyu, Nüzhetiye Şelalesi, Yuvacık Barajı
Eki Görüntüle 2881017
Eki Görüntüle 2881019
Eki Görüntüle 2881020
Eki Görüntüle 2881021
Eki Görüntüle 2881022
Kocaeli'nden herkese günaydın, Hayırlı Cumalar
Listeleri bugün hazırlayacağım. Bildirim yapmayan lütfen yapsın
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
Harpy
firdefs
@Samsonn
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
MelodiminEsi
Hoş geldiniz
Nermin Yıldırım kalemini sevdiğim yazarlardan. Bu kitabını da çok severek okumuştum. keyifli okumalar dilerim.
Düzenli gelirseniz sizi de etikete ve listeye eklerim
EvetCanlarım müthiş psikolojinin hayır diyebilme sanatı kitabından bahsetmiştim. Kitap bitti. Kitabı okumayan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. Bir çok farkındalık oluşturacaktır eminim.Şimdide hemen arkasından ara vermeden yine müthiş psikolojiden sevme kusurları kitabına başladım bu ay 10 kitap hedefi koydum kendime. Umarım ulaşabilirim. firdefs sende bendensin sanırım canım. Önerilerin olursa karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim. Aşırı ilgiliyim psikolojiye.
Canlarım müthiş psikolojinin hayır diyebilme sanatı kitabından bahsetmiştim. Kitap bitti. Kitabı okumayan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. Bir çok farkındalık oluşturacaktır eminim.Şimdide hemen arkasından ara vermeden yine müthiş psikolojiden sevme kusurları kitabına başladım bu ay 10 kitap hedefi koydum kendime. Umarım ulaşabilirim. firdefs sende bendensin sanırım canım. Önerilerin olursa karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim. Aşırı ilgiliyim psikolojiye.
Test günü mutlaka gene yapacaksın bu gibi durumlar olup gününde yapılanda pozitif gören çok var. Eşine geçmiş olsunYok 5.gün canım. Hayırlısı kuzum, önümüzdeki maçlara bakacağız artık
evet kuzum kan zorunlu. SağolasınTest günü mutlaka gene yapacaksın bu gibi durumlar olup gününde yapılanda pozitif gören çok var. Eşine geçmiş olsun
Sıcak mı ?beni sıcaklar feci vurdu, işte yoğun, eve geç dönüyorum
Tek başına zorlanabilirsin buda çok doğal. Sadece kitaplar yetmiyor. Çok denedim ama artık terapi de alıyorum ve çok daha faydalı oluyorPsikoloji kitapları okumayı ben de çok seviyorum. Psikoloji ile ilgili atölyelere de katıldım, katılıyorum fakat ben de oradakileri bilgileri uygulayamayınca başarısızlık hissi oluşuyor bu da psikolojik sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?