Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar herkese
Yarın itibarıyla tatile gidiyoruz. Yaklaşık 1 ay kvlerin bağ evinde olacağım. Umarım okumaya devam edebilirim. Bebişlerim geldi onları kutulamadan önce sizin için fotolarını çektim

Gruba da düzenli girmeye çalışacağım. Sevgiler

Canlarım müthiş psikolojinin hayır diyebilme sanatı kitabından bahsetmiştim. Kitap bitti. Kitabı okumayan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum. Bir çok farkındalık oluşturacaktır eminim. Şimdide hemen arkasından ara vermeden yine müthiş psikolojiden sevme kusurları kitabına başladım bu ay 10 kitap hedefi koydum kendime. Umarım ulaşabilirim. firdefs sende bendensin sanırım canım. Önerilerin olursa karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim. Aşırı ilgiliyim psikolojiye.

Günaydın...
Ben de katılmak istiyorum kulübe:)
Şu an okuduğum kitap: Unutma Beni Apartmanı/Nermin Yıldırım. (40.sayfadayım)

Bu ayki hedefim 4 kitap bitirmek.
Hoş geldiniz
Nermin Yıldırım kalemini sevdiğim yazarlardan. Bu kitabını da çok severek okumuştum. keyifli okumalar dilerim.
Düzenli gelirseniz sizi de etikete ve listeye eklerim

Çok iyi kitaplar almışsın yanına. Bir ağaç bulup gölgesinde okuma fikri çok güzel değil mi

Hoş geldiniz
Nermin Yıldırım kalemini sevdiğim yazarlardan. Bu kitabını da çok severek okumuştum. keyifli okumalar dilerim.
Düzenli gelirseniz sizi de etikete ve listeye eklerim

Hoşbuldum
Nermin Yıldırım benim de kalemine hayran olduğum yazarlardan. Dokunmadan kitabını okuduktan sonra diğer kitaplarını da okumaya karar verdim.
Fırsat buldukça, düzenli okuma yaptıkça aktif olmaya çalışacağım.

Evet . Olabilir.

Psikoloji kitapları okumayı ben de çok seviyorum. Psikoloji ile ilgili atölyelere de katıldım, katılıyorum fakat ben de oradakileri bilgileri uygulayamayınca başarısızlık hissi oluşuyor bu da psikolojik sanırım :))

Selam can kızlar
Bende sonunda bu sabah kitaba başladım. Beden Kayıt Tutar kitabımda karar kıldım. Sürüş dersleri alıyorum. Baya zorlanıyorum kendime göre hoca sıkıntı yok diyor ama biraz zorluyor beni 17 saat aldım. Belki geçmiş bir taramayla alakası vardır diye düşündüm. Çünkü hayatımda yapamam dediğim tek şey araba kulllanmak. Kullanıyorum ama planlamam sıkıntılı hocaya göre. Kabiliyetimde varmış nasıl varsa bu ara çok taktım kafayı bu işe.

Tek başına zorlanabilirsin buda çok doğal. Sadece kitaplar yetmiyor. Çok denedim ama artık terapi de alıyorum ve çok daha faydalı oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…