Genç Werter’in Acılar’ını okuyorum Allahım o nasıl duygularını ifade edebilme şekildir o benzetmeler o tanımlamalar şimdiye kadar niye Goethe okumamışım diye kendimden utandım
Bizde seni seviyoruzFirsat buldukca bu sayfadayim cok seviyorum sizi
Okumalıyim yaniGenç Werter’in Acılar’ını okuyorum Allahım o nasıl duygularını ifade edebilme şekildir o benzetmeler o tanımlamalar şimdiye kadar niye Goethe okumamışım diye kendimden utandım
Yok değil ben yarıladım sayılır Werterin mektuplarından oluşuyor aşkını duygularını çaresizliğini öyle güzel anlatıyor kiKitaplıkta uzun süredir bekleyen kitaplar arasında fakat nedense ön yargılı yaklaşıyorum bu kitaba, dili ağır gibi geliyor hep erteliyorum okumayı :) Bir sonraki okuma listeme alabilirim sanırım :)
KesinlikleBizde seni seviyoruz
Okumalıyim yani
Bunu bildiğim için paylaştım diyormuşumGünaydın canım bana her şey yarın eşimin erkenden balığa gideceğini ve kendim için plan arayışımı hatırlatıyor
Hoş geldin. Hayırlı olsunGünaydınlar herkese.Ben 2-3 haftadır yoktur. Çok çok yoğun bir sınav sürecinden geçiyordum. Hiç giremedim. Ama artıık hepsi geride kaldı. Çok şükür güzel de sonuçlar aldım. Artık burada daha aktif olup kitaplarımı paylaşmaya başlayacağım inşallah. Umarım sizler de güzel vakit geçiriyorsunuzdur.
Doğru ben senin ablan sen de bizim en küçük numara idinBunu bildiğim için paylaştım diyormuşum
GünaydınEki Görüntüle 2881710
Günaydınlar efendim
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@bezgin bekir
@bnnu
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
Doğru ben senin ablan sen de bizim en küçük numara idin
Tamamkardeş olduğumuzu çaktırma
Genç Werter’in Acılar’ını okuyorum Allahım o nasıl duygularını ifade edebilme şekildir o benzetmeler o tanımlamalar şimdiye kadar niye Goethe okumamışım diye kendimden utandım
Günaydın canım bana her şey yarın eşimin erkenden balığa gideceğini ve kendim için plan arayışımı hatırlatıyor
Yarın gelir inş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?