Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarım kitabı bi tarafa mı fırlatsam o mu emdi benim yeni filizlenen enerjimi acaba
Ne okuyorsun ki bonusum zamanı değildir belki de körlük çok harika bir kitap ama elimde sürünüyordu resmen sonra yarım bıraktım kaldı kızlarla ortak okuma yapınca tamamladım ve iyi ki okumuşum dedim

Ne okuyorsun ki bonusum zamanı değildir belki de körlük çok harika bir kitap ama elimde sürünüyordu resmen sonra yarım bıraktım kaldı kızlarla ortak okuma yapınca tamamladım ve iyi ki okumuşum dedim
Evet ben de kitapların zamanı olduğunu düşünüyorum. Şah& Sultan okurken aynısı bana oldu. Kitap çok iyi ama okuyamadım 120. Sayfada bıraktım

Aslı Erdoğan'ın Kabuk Adam (140 sayfa) kitabını bitirdim.
Asla benlik bir kitap değil, sırf yarım kalmasın diye okudum
Başta güzel bir hikaye olabileceğini düşünmüştüm sürükleyici de başlamıştı. Fazlasıyla cinsellik, içki, ot içiciliği(böyle mi deniyor bilmiyorum ) dans vb işlerle dolu bir hayat.
Bir de Türkiye ve Türk oluşuna atıp tutmuş ara ara. Zaten kısacık olan bir kitabı kafamın yoğunluğu, yolculukta olmam nedeniyle zor okuyordum bir de kitap ekstra olarak zorlamış oldu. Hep belki sonunda çok ilginç bir şey olur da okuduğuma değer diye bekledim ama maalesef. Sevmedim.

Eşime de neden böyle bir kitabı önerdin diye çıkıştım. Meğer okumamış gerçi kitabın başında ismi de yazmıyor (normalde kitaplarına isim yazar) zaten.

Adamın kabuğunun altından neler çıkmış neler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…