Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sessiz Kız

Bu sefer olaylar Amerika’da bir Çin mahallesinde başlıyor.
Kesik bir el buluyorlar, binanın çatısında da vücudun geri kalanı, boğazı kılıç kullanılarak kesilmiş.
binada 19 yıl önce bir katliam gerçekleşmiş. Katliamda zarar gören ailelerin farklı tarihlerde kızları da ortadan kaybolmuş. Bir tarafta da Çin kültürüne ait efsaneler, mitler hakkında güzel kısımlar var.

Buz Gibi Soğuk
Bu kitapta olaylar Maura Isles etrafında gelişiyor. Bir tıp konferansı için gittiği yerde üniversiteden arkadaşı ile karşılaşır ve onlarla birlikte bir kayak merkezine gitmeye karar verir. Sonrası ıssız, terkedilmiş bir yerde mahsur kalma hikayesi. Benim pek sevdiğim bir konu değil bu kısmı
Yoldan çıkarlar ve yürüyerek terkedilmiş bir yerleşim yerine ulaşırlar. Burada bir şeyler ters gitmektedir ama yemek tabakları sofrada kalmış, pencereler açık, evcil hayvanlar ölmüştür ve evler terkedilmiş gibi görünmektedir.

Bu kitap akıcı mı? klasikleri kaldıracak kafam yok bu ara aslında:) ama burda yorumlarda görünce merak etmedim değil.
Çok akıcı, ben sadece aynı anda polisiye bir seriyi de telefondan okuduğum için fazla zaman ayıramıyordum buna
Geçen ay ortak okuma kitabıydı birçok kişi okudu burda, hepsi de çok sürükleyici bulmuştu yorumlarında gördüğüm kadarıyla. Ben daha başlardayım, isimleri falan ayırt etmeye çalışıyorum

Bu kitap akıcı mı? klasikleri kaldıracak kafam yok bu ara aslında:) ama burda yorumlarda görünce merak etmedim değil.
Aaa çok akıcı. bence kesinlikle okumalısın. film tadında. olaylar o kadar hızlı ilerliyor ki koca kitap nasıl bitti anlamıyorsun

Evet rahatsız edici bir his var zaten üzerimde. Demek bana özgü değilmiş.
Biz onun yorumunu da yaptık burada. Ortak okumaydı. Kaçıncı bölümdesin bilmiyorum ama ilerleyen sayfalarda daha da rahatsız ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…